<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
9 r3 ^1 ]3 |/ A2 Z, \5 X: J4 m
真記得定假記得先?吾好敷衍我喎仔?* _* j$ G# ?7 i( f
alan3015chan 發表於 2009-12-17 01:04 AM
俾你識穿左添 ( B7 Y* W% f' N% G
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句
" z- X6 y8 Q  s# [) X" V' f不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~
起26fun話我hamsubboy拎條jj 俾 我d 男性朋友玩
; ^# X1 W: x( z- @' F9 j2 f( p6 ]# N& p- a, q& ]# g
我依家要求Babafett 在 24小時之內在26fun所有 forum 向我開post道歉
; J, z, A. K$ H/ L6 B5 Thamsubboy 發表於 2009-12-17 01:14 AM
佢居然真係當你冇料到
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~   m8 V4 g' c  [) m* X* @2 W
alan3015chan 發表於 2009-12-17 01:16 AM
( Z: x$ i% i8 a/ [- T: ?% J! r7 G1 o# [) r* {3 K# k9 g
未解決!- c5 g6 s4 L8 `" Y5 P8 S
未解決!
% _" ]  y9 p: Y; b: L5 oinfjlam 發表於 2009-12-17 01:12 AM
1 C- v; t+ b6 ?: i6 m

_7 L7 A. Q# n8 @: WYES! 未解決
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢居然真係當你冇料到  k- X3 K4 J) K2 p
勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
) h" a. Y0 j  L' ?  V# g( \& z人地要訓覺去瑞士
. C1 n4 O! x6 C9 B4 [$ {
; E3 x" G  g- o: _: g1 d話人同性戀不算侮辱& o, N; }1 |% d
但誹謗是罪
佢居然真係當你冇料到
: R5 @/ J! b) p, R  e勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
9 K! L# {" D( D1 ^) G
) A/ F! E  P! e5 i: K當我absent... 有無落注呀!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
俾你識穿左添 1 A$ v9 J% i2 @1 Q
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句
5 d0 p2 E5 c8 T' m不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得- |# q6 r1 N* [+ j
勇勇 發表於 2009-12-17 01:15 AM
' k+ t0 A6 @3 s$ f, U梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!!
0 _, l) o$ q. a  e. O# g3 [吾梗要啦!我記得你咪得囉!
6 \/ L+ v9 r9 ?冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路!
6 k8 ]) U  G2 {% p人地要訓覺去瑞士5 p/ [7 i4 e# ~! R2 S( p- p/ S

4 E. a' ]8 R0 o; D  t話人同性戀不算侮辱
" K5 R; @2 r7 E3 B2 z但誹謗是罪$ m: v) ^" f  M/ y$ Y- {
KIU 發表於 2009-12-17 01:21 AM
3 _, [: w# @0 c( P# W' c! L) Y( j, R) U: H1 C- M$ p
就係呢一點, 我會唔會係香港第一個在網上告人誹謗罪成功既第一人?
一 定 會 成 功 。
* u: w8 u7 u' n. j9 v  j梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!! 2 d& s- f/ V8 [. N$ B
吾梗要啦!我記得你咪得囉! & I' f" G+ I7 x" b
冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路! ...
4 N; ?+ _5 B8 G2 U+ ^2 calan3015chan 發表於 2009-12-17 01:21 AM
9 b' M. ]$ D3 ]% p  c
entfun係2003起壇。。。9年?
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。