<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!
) I. }+ }, i1 x我沒有針對你!很高興認識你!
" J7 z5 {) Z/ U6 {但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
哈哈~~好慘啊
/ ~" X  h; Z& V8 ?勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
, j, z. L/ r" [- Y: {勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
記得....不過依度個個都LIKE講粗口
9 G+ s5 ?1 p5 {6 h  z: O* S1 e勇勇 發表於 2009-12-17 12:58 AM
: v& ?# b) x3 g有冇搞撚錯呀?1個鐘只能發10post????
E條友都只係咁 , 當年甘國武一抽二十既壯舉 , 真係難再復見4 U" V7 q6 L1 ?6 f- W, P/ m9 I& q
e_e 發表於 2009-12-17 12:58 AM
( d5 I2 e: y3 Y+ s
甘國武真係奇人,經典!!!!
記得....不過依度個個都LIKE講粗口
# T6 s" Q% S8 G/ }勇勇 發表於 2009-12-17 12:58 AM
+ x9 S# ~6 q& n! d* l8 Q
真記得定假記得先?吾好敷衍我喎仔?
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~
俾你識穿左添 2 v' a# v! |! V
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句 7 D4 L+ D/ _/ N' W6 r* h% [
不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得* k  F; @; r' d$ B- ^4 c; }! x
勇勇 發表於 2009-12-17 01:15 AM
  h7 C. U  U/ Y) q8 ~梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!!
+ N$ W7 j: k  l) X# D) c5 d" a吾梗要啦!我記得你咪得囉!
' t( R; @+ E" u  H6 ^( h' }冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路!
' c$ @. F, q3 ?2 e/ \" }
entfun係2003起壇。。。9年?$ A/ d! M' q% y) L
e_e 發表於 2009-12-17 01:25 AM
( O$ Y6 ?, Z' R+ Q! c7 L
9年不過是吹大兩咪罷了,亦無須深究,反正小弟自entfun起壇已是會員,絕無吹水架!
alan, 你以前頭像係唔係一個gif bb?$ u) Y! \2 r1 r  [
12d3 發表於 2009-12-17 04:35 PM
1 ?0 U, \: k+ w/ N9 W; L" O係呀!!! % y& u7 w; I# p* l
多謝你記得在下!!!
; O$ {6 L4 ?3 j. O: L9 q6 K好撚感動呀我!!!
呢個哥仔真係有趣到非常!!! 尋晚飲酒緊dvd既我都突然咩都吾做,半途加入~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。