<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賭波技巧分享
返回列表 回復 發帖
28/11/2009
14:24
入球大細星期六 1 鹿島鹿角 (主) 對 大阪飛腳 (客)
大 [5.5 球] @ 3.55 $300

$300.00$1,065.00
906528/11/2009
14:31
波膽星期六 1 鹿島鹿角 (主) 對 大阪飛腳 (客)
5:1 @ 12.00 $50

$50.00$600.00
906628/11/2009
14:31
波膽星期六 1 鹿島鹿角 (主) 對 大阪飛腳 (客)
5:2 @ 50.00
主其他 @ 29.00 $20

$40.00
906928/11/2009
14:38
下一隊入球(第5球)
星期六 1
鹿島鹿角 (主) 對 大阪飛腳 (客)
客 @ 6.50 $100

$100.00
907228/11/2009
14:41
下一隊入球(第5球)
星期六 1
客 @ 7.00 $20

$20.00
907328/11/2009
14:41
下一隊入球(第5球)
星期六 1
主 @ 3.10 $200

$200.00$620.00
907928/11/2009
15:23
過關
5X26
讓球主客和
讓球主客和
讓球主客和
主客和
主客和
星期六 7 FC東京 (主) 對 神戶勝利船 (客)
和 [-1] @ 3.60
星期六 8 大阪櫻花 (主) 對 FC岐阜 (客)
和 [-1] @ 3.60
星期六 9 岡山綠雉 (主) 對 甲府風林 (客)
和 [+1] @ 3.30
星期六 10 墨爾本勝利 (主) 對 黃金海岸聯 (客)
主 @ 1.90
星期六 6 大宮松鼠 (主) 對 柏雷素爾 (客)
和 @ 3.25 $10

$260.00$11,047.80
Show Ha Quali Sin!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
咦咦咦咦咦
原來冇壞架
有加分pm收
mnbvc 發表於 2009-12-24 01:37 PM
乜L樣壞呀
有得揀sd定唔sd咖低B
28/11/2009
14:24 入球大細星期六 1 鹿島鹿角 (主) 對 大阪飛腳 (客)

$300.00$1,065.00906528/11/2009
14:31 波膽星期六 1 鹿島鹿角 (主) 對 大阪飛腳 (客)

$50.00$ ...
hamsubboy 發表於 2009-12-24 09:33 PM
天日洗唔洗返工啊
去開個新POST啦
28/11/2009
14:24 入球大細星期六 1 鹿島鹿角 (主) 對 大阪飛腳 (客)

$300.00$1,065.00906528/11/2009
14:31 波膽星期六 1 鹿島鹿角 (主) 對 大阪飛腳 (客)

$50.00$ ...
hamsubboy 發表於 2009-12-24 09:33 PM
我有D野問你
我1直都用上網投注,冇用幾個月之後,冇啦啦唔用得(佢問我攞金匙???),我又唔得閒打電話去問
我已經幾個月要走落街買波,又買唔到走地追本
個post俾人騎刧啦 :-(
24# 勇勇
禁番新用戶登記
打番戶口no,電話密碼,電郵就可以入得番
我有D野問你
我1直都用上網投注,冇用幾個月之後,冇啦啦唔用得(佢問我攞金匙???),我又唔得閒打電話去問
我已經幾個月要走落街買波,又買唔到走地追本 ...
勇勇 發表於 2009-12-24 10:24 PM
登入下面有個 其他服務 --> 在此電腦啟動服務
打埋他d資料,再set番個pw就ok
24# 勇勇
禁番新用戶登記
打番戶口no,電話密碼,電郵就可以入得番
firen 發表於 2009-12-24 11:00 PM
廢話
登入下面有個 其他服務 --> 在此電腦啟動服務
打埋他d資料,再set番個pw就ok
常在床 發表於 2009-12-24 11:04 PM
仲廢
得我就唔洗問馬會員工 咸濕佬 啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賭波技巧分享

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。