<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賭波技巧分享
返回列表 回復 發帖
on9!!
Documents and Settings有條匙
有果條匙先認到ac
個post俾人騎刧啦 :-(
firen 發表於 2009-12-24 10:58 PM
你個post無俾人騎刧
我想講的是時來運到買咩都中

909428/11/2009
17:18
入球大細星期六 10 墨爾本勝利 (主) 對 黃金海岸聯 (客)
大 [3.5 球] @ 2.15 $500

$500.00$1,075.00
911128/11/2009
20:44
讓球主客和星期六 15 鴨巴甸 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
主 [+1] @ 1.90 $100

$100.00$190.00
911228/11/2009
半全場星期六 15 鴨巴甸 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
和 - 和 @ 5.00 $100

$100.00
928/11/2009
半場主客和星期六 15 鴨巴甸 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
和 @ 2.10 $100

$100.00
911728/11/2009
21:32
入球大細星期六 14 諾夫維治維多利亞 (主) 對 林肯城 (客)
大 [2.5 球] @ 2.25 $300

$300.00$675.00
912028/11/2009
22:08
過關
5X6
主客和
主客和
入球大細
入球大細
入球大細
星期六 17 哈化柏林 (主) 對 法蘭克福 (客)
主 @ 1.90
星期六 18 賀芬咸 (主) 對 多蒙特 (客)
主 @ 1.62
星期六 20 紐倫堡 (主) 對 弗賴堡 (客)
大 [2.5 球] @ 1.78
星期六 19 緬恩斯 (主) 對 漢堡 (客)
大 [2.5 球] @ 1.85
星期六 21 雲達不來梅 (主) 對 禾夫斯堡 (客)
大 [2.5 球] @ 1.45 $50

$300.00
912328/11/2009
22:13
下一隊入球(第2球)
星期六 15
鴨巴甸 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
客 @ 1.85 $100

$100.00
912628/11/2009
22:51
過關
4X5
主客和
主客和
讓球主客和
讓球主客和
星期六 22 布力般流浪 (主) 對 史篤城 (客)
主 @ 1.85
星期六 23 富咸 (主) 對 保頓 (客)
主 @ 1.70
星期六 24 曼城 (主) 對 侯城 (客)
主 [-1] @ 1.67
星期六 25 樸茨茅夫 (主) 對 曼聯 (客)
客 [-1] @ 2.10 $40

$200.00
912928/11/2009
23:37
入球大細星期六 25 樸茨茅夫 (主) 對 曼聯 (客)
大 [3.5 球] @ 1.80 $500

$500.00$900.00
913228/11/2009
23:39
過關 入球大細
2X1
星期六 21 雲達不來梅 (主) 對 禾夫斯堡 (客)
大 [2.5 球] @ 1.75
星期六 25 樸茨茅夫 (主) 對 曼聯 (客)
大 [3.5 球] @ 1.85 $400

$400.00$1,295.00
913528/11/2009
23:41
入球大細星期六 21 雲達不來梅 (主) 對 禾夫斯堡 (客)
大 [2.5 球] @ 1.85 $300

$300.00$555.00
914729/11/2009
00:17
波膽星期六 26 韋斯咸 (主) 對 般尼 (客)
主其他 @ 4.20 $250

$250.00$1,050.00
915029/11/2009
00:24
波膽星期六 26 韋斯咸 (主) 對 般尼 (客)
主其他 @ 4.80 $250

$250.00$1,200.00
915329/11/2009
00:45
主客和星期六 23 富咸 (主) 對 保頓 (客)
客 @ 9.50 $10

$10.00
915429/11/2009
00:45
主客和星期六 23 富咸 (主) 對 保頓 (客)
主 @ 4.80 $130

$130.00
920129/11/2009
04:02
入球大細星期六 70 華倫西亞 (主) 對 馬略卡 (客)
大 [1.5 球] @ 1.85 $1000

$1,000.00$1,850.00
920429/11/2009
04:35
下一隊入球(第2球)
星期六 70
華倫西亞 (主) 對 馬略卡 (客)
主 @ 2.45 $200

$200.00
920729/11/2009
04:38
入球大細星期六 71 熱拿亞 (主) 對 森多利亞 (客)
大 [2.5 球] @ 2.00 $1000

$1,000.00$2,000.00
921029/11/2009
04:38
主客和星期六 71 熱拿亞 (主) 對 森多利亞 (客)
客 @ 4.30 $260

$260.00
921329/11/2009
05:02
波膽星期六 74 西維爾 (主) 對 馬拉加 (客)
3:1 @ 11.00
4:1 @ 17.00 $50

$100.00
921629/11/2009
05:06
波膽星期六 71 熱拿亞 (主) 對 森多利亞 (客)
4:1 @ 40.00 $20

$20.00
921729/11/2009
05:06
3:2 @ 20.00 $30

$30.00
922029/11/2009
05:11
入球大細星期六 71 熱拿亞 (主) 對 森多利亞 (客)
大 [3.5 球] @ 3.60 $300

$300.00
922329/11/2009
05:24
5:1 @ 150.0 $30

$30.00
922429/11/2009
05:24
5:0 @ 34.00 $60

$60.00
922729/11/2009
05:35
入球大細星期六 74 西維爾 (主) 對 馬拉加 (客)
大 [3.5 球] @ 2.50 $400

$400.00$1,000.00
923029/11/2009
05:42
主客和星期六 74 西維爾 (主) 對 馬拉加 (客)
主 @ 2.05 $500

$500.00
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
得我就唔洗問馬會員工 咸濕佬 啦
勇勇 發表於 2009-12-24 11:22 PM
勇兄, 我唔係馬會員工, 我只係兼職足球投注員, 專門負責去馬會出糧.......

我知打 Document & setting 的 賽馬 icon 的 personal information exchange,
click 入 去攪下佢就得.
不過最好打1818 (好似係) 有人會教你.....

你個account 用唔到, 可能係上天憐憫你唔想你輸..... 你就仲要走去送錢....
一係你平日win jor  money 無做 善事, 個天唔俾你贏錢.....
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
小弟初黎報到,希望能理性討論贏波秘訣,使各位除了正職外在賭波都揾到不錯收入。

閒話少說,步入正題。

個人認為本金最好不少於$2000,每次賭注為本金15%。

最佳串法為2串1,因為要在此賭博遊戲裡有所得著,命中 ...
firen 發表於 2009-12-23 12:08 AM
完全錯誤
因為每場賠率不一, 可能計
example 1) 1.5 x 2 = 3 x $300 = $900 賺$600
4 條 中 1 條, 你都仲蝕 $300

我只可以講既係..... 用d閒錢投注, 比較得心應手.....
用開飯錢投注..... 分分鐘鐘 成個月 都無米到肚

要做一個足球投注員贏馬會錢要睇好多波, 做好多功夫, 仲要唔好日日買 唔好場場買,
我季初開始有mark 低所有聯賽 (除英國同蘇格蘭波)大細的初盤, 有d 賠率在某d聯賽, 真係開唔到.....
但當我以為個數據功課係ok, 大注一落, 就死.....

賭錢 ,
一要忍得,
二要輸得,
三...... 千其唔好同人講自己有心得

仲有, 所有足球隊同馬匹只係投注工具, 無感情可言, 無fans之情, 無長勝亦無長負, 所以無長追
一 定 會 成 功 。
乜L樣壞呀
有得揀sd定唔sd咖低B

常在床 發表於 2009-12-24 10:11 PM
係咩
加多次呢次要唔sd既睇下
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
平安夜 係咁倚浦完..... 依家要睇有線的 "波馬縱橫"
要起賭博上長期贏錢要做好多功課,
一部電腦一份報紙唔夠啊!
一 定 會 成 功 。
完全錯誤
example 1) 1.5 x 2 = 3 x $300 = $900 賺$600

我只可以講既係..... 用d閒錢投注, 比較得心應手.....
用開飯錢投注..... 分分鐘鐘 成個月 都無米 ...
hamsubboy 發表於 2009-12-25 02:10 AM
師兄
初盤呢d我都睇唔少
有一期直情馬會開幾多盤我睇幾多盤
可以講話有些少心得
賭根本就要預左輸
贏硬點為之賭
你輸幾多贏幾多一笑置之是為贏家心理
最緊要輸完自己會檢討
信任自己睇盤既方法
唔好俾莊家fake起你
咁我覺得就踏上贏家之路
on9!!
Documents and Settings有條匙
有果條匙先認到ac
常在床 發表於 2009-12-25 12:13 AM
試過晒啦,唔係問嚟托咩
勇兄, 我唔係馬會員工, 我只係兼職足球投注員, 專門負責去馬會出糧.......

我知打 Document & setting 的 賽馬 icon 的 personal information exchange,
click 入 去攪下佢就得.
不過最好打1818 (好似係) 有人會 ...
hamsubboy 發表於 2009-12-25 01:40 AM
我發生過好幾次咖,1818教我重新更改pw就可以,但今次唔得
完全錯誤

用開飯錢投注..... 分分鐘鐘 成個月 都無米 ...
hamsubboy 發表於 2009-12-25 02:10 AM
波係每場計,住績係冇用,倍率係冇用,有運咩野都可以贏
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賭波技巧分享

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。