<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賭波技巧分享
返回列表 回復 發帖
小弟初黎報到,希望能理性討論贏波秘訣,使各位除了正職外在賭波都揾到不錯收入。

閒話少說,步入正題。

個人認為本金最好不少於$2000,每次賭注為本金15%。

最佳串法為2串1,因為要在此賭博遊戲裡有所得著,命中 ...
firen 發表於 2009-12-23 12:08 AM
支持c兄
咦咦咦咦咦
原來冇壞架
有加分pm收
mnbvc 發表於 2009-12-24 01:37 PM
乜L樣壞呀
有得揀sd定唔sd咖低B
我有D野問你
我1直都用上網投注,冇用幾個月之後,冇啦啦唔用得(佢問我攞金匙???),我又唔得閒打電話去問
我已經幾個月要走落街買波,又買唔到走地追本 ...
勇勇 發表於 2009-12-24 10:24 PM
登入下面有個 其他服務 --> 在此電腦啟動服務
打埋他d資料,再set番個pw就ok
on9!!
Documents and Settings有條匙
有果條匙先認到ac
下次好似咸濕佬咁post條飛出嚟,咁先有力支持你個post
如果齋講冇買唔入肉..........我tips晒全日幾十場球賽都得啦
我地次次都會開新post出心水來分享,如果你買中咸西版主 ...
勇勇 發表於 2009-12-29 06:07 PM
你d名全部雞乸咁大隻字, 嚇鬼呀
我中左佢冇加
係蝦人地既
mnbvc 發表於 2009-12-30 01:25 AM
我中左都冇呀
係蝦人地既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賭波技巧分享

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。