<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭
返回列表 回復 發帖
真係好耐無見喇喎...單野仲有無下文...?" o2 f* H3 y7 l' V) S
艾官 發表於 2010-1-18 11:45 PM
( l9 }5 i1 y- |* l) X0 g
1 s+ _" W0 ]6 Q* Z! l
  H+ @& m: K. G7 N如果有既話企啲怨魂就唔會響樹再出現喇 。。。。。
沒有babafett出post...... 好悶
4 b! r. Z: V4 q8 I7 C9 b6 Ghamsubboy 發表於 2010-1-15 07:28 PM
, }- L6 Z4 r4 m

1 A4 a( D5 E; L* `
" q2 Q+ F8 H0 W& F7 d3 U$ {老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!
8 J' v" }/ A' t. p0 c% j7 k0 l' a! k  \; Z3 S3 j3 x- v

: i6 Y. l& \3 ~! |6 u老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!5 k% o$ ?1 C  L4 N
衰貓 發表於 2010-1-19 11:42 AM
" J* j& U1 A( x/ M9 V, i2 g
% B* e* f8 V4 X$ `* F
我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!& Q, d( M4 U: q
1) 忠心 (love GiGi)
& s/ H& V) f( C! r& a2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受$ h* ?: I( D+ f* H+ [4 @; I
3) 製造好多令人回覆的post
" t1 W/ s/ C5 S2 J7 g* |2 b. U( b/ l- l5 f# Y" o
佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!
0 l' R! e- \" u9 z' y+ O總比其他人○厄 POST 浪費BROTHER們流量好!
0 Q+ g7 l5 _! K) N而且佢出的POST, 製造出的反對聲音能令26FUN的討論熱鬧起來
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
; @( V; h1 h# ^1 r

' I7 ?9 S6 c* T  E( j我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!
/ l& j6 j/ F+ v! |1) 忠心 (love GiGi)& {1 \- s! ^+ O  Q# S- P4 k( ?0 v9 P: T
2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受
% M& g. E6 m+ I% w+ z5 ~- _3) 製造好多令人回覆的post
" g1 t* A! F2 z% C0 s2 w8 i' q& s2 Y  d2 N: S& Z& b  q7 C) t
佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!+ M0 S6 j3 M0 L8 E( u* M# @
總比其他 ...
0 Z# N4 p0 F; r) B4 Vhamsubboy 發表於 2010-1-19 04:52 PM
- E' R4 \; m8 j$ b3 x
% l1 x4 l, _4 |* n2 z自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。
8 f% x- j1 j  ~/ a1 W
) B  x' }  v# D. f2 l$ L
自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。
2 @& i; E/ k, ?3 i衰貓 發表於 2010-1-19 05:07 PM
% L! U' {* g5 V1 g
# R) Q! z" T- H5 F" h! h4 ]
唔好咁講la! 佢唔浦頭架! 會悶親朕
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。