<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔終於失分啦~~~(大家一齊入黎以波論波)
返回列表 回復 發帖
我識計..
車路士連和三場, 曼聯連羸四場, 咁咪同分囖
跟住再輸埋俾曼聯, 咁曼聯咪第一囖
o岩唔o岩呀?

JOE COLE

I AM FANS OF MAN.U,BUT I GUESS CELSEA WILL USE J.COLE WHEN WITHROW ROBBEN
it's bad, Chelsea won 1-0 vs Everton,
James Beattie was sent off...........
得咁少場打, 冇得追啦!

no face.jpg

no face.jpg (17.7 KB)
332 x 499 PIXEL下載

Originally posted by qazqazwsxwsx at 2005-2-8 08:50 AM:

但季初杜奧巴同古莊臣fit牙
Gudjohnsen現在狀態也不差呀!

450 x 292 PIXEL下載

Originally posted by cwc_tkd at 2005-2-8 08:50 AM:
主觀角度黎講,我唔想車仔同曼聯贏.
客觀角度黎講,我覺得曼聯有機會,而且車仔可能會洩左
不過點都好,都要睇埋車仔對愛華頓同曼轍斯特打比先有定論
車路士和曼聯雙雙順利勝出!
9分差距不變,但場數就只剩下11場!
曼聯要追上的難度又幾何級的上一層了!

[ Last edited by pyliu on 2005-2-14 at 06:52 AM ]

450 x 340 PIXEL下載

Originally posted by fung0109 at 2005-2-8 10:42 AM:
車仔對曼城果場我睇左半場就悶到訓左=.='.....
都唔係犘生出基士文托咩....見到基士文就憎...
有球唔知邊個比球證吹罰.....基士文就跑埋去球證度嘈
我見到真係想打獲甘既佢...你邊位果基士文..又唔係隊長.... ...
我同意現在應多用Joe Cole,以增強進攻的創造力及多元化!

449 x 307 PIXEL下載

Originally posted by crap at 2005-2-8 01:01 PM:

足球是以球技取勝
好似布力般班友咁...
完全係侮辱足球...
利物浦既球迷都會認同吧...

話時話.. 阿仙奴同曼聯仲洗唔洗對布力般?
阿仙奴於30週需作客布力般,曼聯則需於31週主場迎戰布力般!
布力般今季聯賽至今為止只失36球,平均每場失1.33球!

301 x 449 PIXEL下載

Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-2-9 08:11 AM:
車仔今次失分,代表住既係中前場既進攻能力減弱!
減弱既原因唔係話獨立球員入波能力低左
而係整個中前場既進攻模式有變!

君不見巴塞之前領先皇馬成條街?
現在卻只有四分之差
因為不能被擊破的神話是不 ...
車路士小勝愛華頓,再勝一場!

450 x 339 PIXEL下載

Originally posted by 段云 at 2005-2-9 01:02 PM:
無左洛賓,對曼城果場的確係演出差左。
但有睇果場波的朋友都睇到車仔上半場無乜點積極搶攻,
係到下半場先好返少少。
我估計可能又係摩教頭叫班球員留力。
記得果場車仔條防線唔係壓得好前。

另外,基士 ...
Eidur Gudjohnsen再進一球!

268 x 381 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車仔終於失分啦~~~(大家一齊入黎以波論波)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。