<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 風無形 at 2005-2-11 08:55 PM:
2 \5 v5 [" U' K* {
& M2 I; ?. s+ N! Q3 L% w1 `' _# C" q$ }
% U2 l/ P" ]! n! _3 b4 ?好多位人兄一講起呢套戲就講呢幕
' [9 T2 ]! s0 G: r8 G其實呢幕係斷斷續續的* W- i6 \/ ^7 X; `
中間夾住d佢既回憶
" ~; {9 o, f! C$ J' }0 h0 c. k, l. j大慨共一分鐘掛! _: W( J# L3 n! M% x  b2 N1 c' I# ~
我唔太清楚
+ x5 @0 B, U/ X$ K  h+ V* q0 V9 w- v1 Y$ T
/ b. q# E: }+ H- \; j

# d: j: Y/ t& o  {我諗最好睇都係le幕 :p

300 x 225 PIXEL下載

Originally posted by 傑傑 at 2005-2-11 10:12 PM:
9 [( i  i, f, v' {2 ]' Z
# O1 v7 r# w. W" f2 \3 K  e5 B) m+ i' Q' K, Z+ m2 d, d
處理得唔好咪比人感覺夾硬來,如果唔係呢場戲部戲會有更高評價。
* S0 ?  H; t* F3 Q
嗯嗯~
- ]& _/ {: U0 N/ M我非常同意呢點!!!
Originally posted by bodyguide at 2005-2-12 12:04 AM:
' C0 \: O& Z! p# C7 A+ w
0 [4 a* i# l$ h6 C2 P" c# F8 z( r7 t( l  w# O( E
我諗最好睇都係le幕 :p
9 V' e; h) s4 h* e- B我都覺~
童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
Originally posted by Ned at 2005-2-12 06:11 PM:* T/ x/ \, E( W5 k4 T
童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
: q5 U& O  I  `嘩...
- a/ L1 ~. e, r8 B% V$ v我都分唔到咁多野出黎
  ~% T) p2 f8 g, g! J# g但係佢話呢套係心理懸疑片
呢套戲真係幾藝術~識睇既人我諗唔會覺得悶,但唔識睇.又唔鐘意2r既人一定覺得好悶~~
唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...% P3 F: |; [) x% w" k1 i
套戲好九唔搭八........
Originally posted by cherrytsui at 2005-2-12 07:25 PM:
6 c; q0 w2 l- k% W$ ] 唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...
( X; M( h% Z4 p$ x套戲好九唔搭八........
' V" E$ G! v4 ^6 e+ e嗯...
+ V# P3 i0 o0 }- f; x# Q" w有時的確幾悶...1 G! _% Y; {! f( r; d. d( K
dvd有冇一d咩特別片段嫁?
Originally posted by 風無形 at 2005-2-12 09:44 PM:; f1 e8 e4 ]4 R( v- P7 u" d8 n3 }

( M% y) E* A- E嗯...% i- i5 t! h4 C. g
有時的確幾悶...
# {" G; i2 b4 p# ~8 _dvd有冇一d咩特別片段嫁?
0 }3 t+ ?' _+ \. d* u' K' S2 ^9 W

0 d; I+ K, D# ?. O' u. m有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
Originally posted by 傑傑 at 2005-2-12 10:30 PM:5 v# r9 T8 ?# B3 F  n, R( N

8 ~) R8 L2 Z5 Y1 a' W1 f) F  t
8 Q2 N- r5 _' c! L有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
- D* U, A7 H7 q9 E. P5 a% F& S
係...?
& N) H" I- Z8 P( R隻DVD幾錢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。