<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 風無形 at 2005-2-11 08:55 PM:& Z/ v" G4 M) V/ ^

. A$ {; n% B& Q: j6 R5 W" T7 v# k/ c5 |9 O' m
好多位人兄一講起呢套戲就講呢幕
! W/ V# M( s6 n9 y- h/ Y" B其實呢幕係斷斷續續的0 |! m( x0 G! N' [
中間夾住d佢既回憶5 Y( s5 ^" Y, d5 W! o
大慨共一分鐘掛( r. w; b: y) [# ?) G
我唔太清楚! v2 F# `1 C( {* R. X# J1 [1 S

$ l: q9 L0 U/ b0 z( I' C
' G/ W0 s$ X$ B3 O* N' P

& @5 c% L4 D1 @0 b9 H6 _3 e/ e$ L我諗最好睇都係le幕 :p

300 x 225 PIXEL下載

Originally posted by 傑傑 at 2005-2-11 10:12 PM:
& Y/ r& Z, s7 F4 d0 ~6 C  O  ^ / X5 A( ~5 D7 g* h: a$ q

5 ]: q/ A1 |( D: t* Y處理得唔好咪比人感覺夾硬來,如果唔係呢場戲部戲會有更高評價。
$ C* g' k! g8 r1 {嗯嗯~. f' `' g! B! A
我非常同意呢點!!!
Originally posted by bodyguide at 2005-2-12 12:04 AM:
& r/ U0 [' Q+ H( t6 c8 H2 M: \- C6 K 9 i8 x! R1 `/ e+ L
+ F' k$ Q# G8 I
我諗最好睇都係le幕 :p
! p9 e6 e, @0 s5 f. ]% k我都覺~
童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
Originally posted by Ned at 2005-2-12 06:11 PM:
1 F2 a% ~/ Y' ^# B, `  `8 t4 s 童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
& A* V' r/ O  C; k
嘩...
& @1 Q' ~: y) w7 A我都分唔到咁多野出黎  [% U4 E+ k  r1 V9 B) N
但係佢話呢套係心理懸疑片
呢套戲真係幾藝術~識睇既人我諗唔會覺得悶,但唔識睇.又唔鐘意2r既人一定覺得好悶~~
唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...1 j  O; u4 \6 q
套戲好九唔搭八........
Originally posted by cherrytsui at 2005-2-12 07:25 PM:
  R4 p: M0 E8 i0 {8 A, h' J/ K0 D 唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...' G% H! L  N7 R, i- p2 }9 q; M& N
套戲好九唔搭八........
3 y7 u1 K1 l9 e6 a6 h$ O  @嗯...( s' v) H5 q$ ]; }" V% C  L$ j$ o
有時的確幾悶...
2 _/ c% F0 D+ W7 M& Idvd有冇一d咩特別片段嫁?
Originally posted by 風無形 at 2005-2-12 09:44 PM:1 Q) _; b3 N! U) ?7 d6 Z

4 w/ n( Z9 i: M2 l+ l嗯...
7 F0 j2 k( a; m有時的確幾悶...
% s: g1 i1 P0 e- t! P, C9 }dvd有冇一d咩特別片段嫁?
0 ?. @2 h' W/ B6 b8 v" y8 ], y  A+ j, t0 M
有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
Originally posted by 傑傑 at 2005-2-12 10:30 PM:" Y& y2 X4 J6 K, ?/ k
; P# x7 }- @3 K2 z5 X

, x9 f# c5 ^, K5 V! k有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
  R% F" X* @$ Z  L" p
係...?
2 j+ v* J$ z0 g隻DVD幾錢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。