<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖

講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

如果有睇過的話,有d咩感覺?
/ j1 S# @$ q2 o  c0 w& m+ y2 e我覺得彭導演呢套作品唔錯,但係睇完之後有種怪怪地既感覺... , P# `# \; }. _/ F# }" _: d6 ?
1 r. i+ Y  V/ q9 |9 \5 o- [0 ]) ]/ _, ~
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-2-14 at 05:17 PM ]
冇人睇過?
有有有......
7 d; K7 ^) ?* I* v不過我覺得唔係咁好睇..可能同我期望既恐怖有出入啦...
Originally posted by ho仔 at 2005-2-9 10:02 AM:
4 e1 c- \6 B, h 有有有......& {% ^. j, y! b+ e2 E( N: c
不過我覺得唔係咁好睇..可能同我期望既恐怖有出入啦...
* W! C$ v; [9 {9 ]. X但係套戲俾我既感覺好強烈...
/ a, {9 d' W0 \( K7 ?# i# A( U睇完之後係腦海閃左好多片段出黎~

講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?

有呀!~!
$ h" d% O" J9 X1 F6 n有d無里頭...
' P7 ]3 W, f% _# x0 K$ \但2R好鬼正!~!
冇呀...不過想買dvd
Originally posted by 自有者 at 2005-2-9 06:36 PM:% v1 t' \1 G* T5 H
冇呀...不過想買dvd
; c& A6 Z3 j  O% h
3 O% e- Z/ o9 D8 L0 c% e9 J好呀~幾抵睇嫁~
Originally posted by 神秘人2004 at 2005-2-9 05:32 PM:
3 L( [5 f7 k2 j2 T: F6 q 有呀!~!
' d, E1 U7 \9 b1 }$ D" \# M8 `4 O有d無里頭...
. C1 _' p, j" H& `* [# _# j' l+ _. ~但2R好鬼正!~!
& U1 Q/ `$ c; ?5 C' K6 d+ f
少少無里頭囉.... `* p8 S; Y2 ~6 W( }- ~; j5 ?
大致上幾好~
: q0 h: }! r; `7 m係兇手的出現太突然~
有..唔岩FEEL..同想像中唔同=.=
Originally posted by lolo218 at 2005-2-10 06:12 AM:
  x: Z7 g" O4 X/ I1 y 有..唔岩FEEL..同想像中唔同=.=
% O; A; j' x; v0 j" l0 D2 X) H: I& i% y0 `1 i/ f/ `' s: K" _
劇情既發展好突然& v8 _$ b1 V$ N& E! K" U7 ~1 w
係觀眾想像唔到的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。