<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 風無形 at 2005-2-11 08:55 PM:
, O6 c  c1 d" O! g2 A+ V* [3 r
; `* h4 Z& U. K$ {9 o0 f. D
6 Q1 H, M5 |' p# m, Z1 v. ^# r好多位人兄一講起呢套戲就講呢幕: A  P) J) m9 a6 @3 r& L
其實呢幕係斷斷續續的
: D( x) _9 f2 Y) L中間夾住d佢既回憶( F+ q; E8 S0 P& X+ N& \! Q
大慨共一分鐘掛
% ]9 k; f- ?- y7 h+ ~我唔太清楚
% p- F% s6 F- a+ {1 C. B( Q
& `6 H8 _; q/ |% ?4 P% _1 W+ S
0 P$ _5 j2 Y- J8 `" ^
$ m; C+ G4 I. h- {8 [: i3 E& B) l我諗最好睇都係le幕 :p

300 x 225 PIXEL下載

Originally posted by 傑傑 at 2005-2-11 10:12 PM:
( p5 D4 x2 L4 n1 B- q9 G   B4 X% N+ J! {" A1 `, t
. g3 e( W. H) r. G
處理得唔好咪比人感覺夾硬來,如果唔係呢場戲部戲會有更高評價。
8 G* l9 E9 ]9 S$ A7 J
嗯嗯~: s+ b+ p' T: S% [) D
我非常同意呢點!!!
Originally posted by bodyguide at 2005-2-12 12:04 AM:/ {! w6 ]' M. W' A6 q$ g* r
( \) s# G; y5 A

9 b& ~/ [, O  }2 Y# g我諗最好睇都係le幕 :p
6 R, @' \" K  J0 ]2 h我都覺~
童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
Originally posted by Ned at 2005-2-12 06:11 PM:
3 J/ m2 _+ _  F9 d 童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
! t! b) d0 p8 A嘩...
$ _: {% j+ g2 |我都分唔到咁多野出黎& @* k" ?$ }% G4 m" h, D! ?, V
但係佢話呢套係心理懸疑片
呢套戲真係幾藝術~識睇既人我諗唔會覺得悶,但唔識睇.又唔鐘意2r既人一定覺得好悶~~
唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...) I2 F, s% u! W
套戲好九唔搭八........
Originally posted by cherrytsui at 2005-2-12 07:25 PM:+ g0 V+ U8 g5 g, I1 n- R
唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...
* `- P1 ^" U% `7 T% k套戲好九唔搭八........
$ g2 h, b. J- q. ?. J. @3 t  b嗯...
. }( P& ]! i' q8 t有時的確幾悶...( X- B5 Y+ `3 o. ~+ a( h5 ?9 {; N
dvd有冇一d咩特別片段嫁?
Originally posted by 風無形 at 2005-2-12 09:44 PM:
4 S; i  \: V1 }/ N9 a- C7 P : j5 A" \0 I8 G6 p; x
嗯...6 P9 K6 l- Z! j+ i8 \, o0 ~; `: Y& v
有時的確幾悶...* U" K% P& B* N3 ]. J1 U
dvd有冇一d咩特別片段嫁?
2 v+ L9 Z  e1 S$ ?; R6 Z! X$ B+ ]: A
: Y- t, Z1 c9 r* D5 ?1 g; P; V7 H
有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
Originally posted by 傑傑 at 2005-2-12 10:30 PM:" C: Y. I( O, c7 d5 a

' t, l0 T" A9 f' M/ D2 t5 R
5 I- K, z) O. G有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
- s$ A, U3 {$ y# I& d& Z
係...?
/ n2 }/ g3 w) p# f" {- `隻DVD幾錢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。