<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 風無形 at 2005-2-11 08:55 PM:
( g0 V2 k5 [" r2 Z
5 Q: X; h( r7 L% |* k' U1 k" U, Q2 a: @$ {* s9 k
好多位人兄一講起呢套戲就講呢幕2 I3 U. O" t; |; P
其實呢幕係斷斷續續的
. @! M* k! [5 u3 ^8 E/ t* v- b中間夾住d佢既回憶
7 E* P) z3 m# M8 ?/ l' c大慨共一分鐘掛
% Z  j7 Q" k& ?) E! {我唔太清楚
; j5 G" W5 O7 s$ T$ e/ m. q, x1 i" {! l4 i
/ v9 u- N+ n4 v/ N. \0 R* H" |3 x% s6 X7 e: n8 H) N  ~* t* @$ E/ [
我諗最好睇都係le幕 :p

300 x 225 PIXEL下載

Originally posted by 傑傑 at 2005-2-11 10:12 PM:8 L, J+ _* T& s2 z3 C  V

t, q7 b1 w4 ]/ A1 C, `
: b7 I: r8 O' K: L3 Z' C處理得唔好咪比人感覺夾硬來,如果唔係呢場戲部戲會有更高評價。
7 p; N, ~, Z# k嗯嗯~
' z2 K- s* m  Q; w我非常同意呢點!!!
Originally posted by bodyguide at 2005-2-12 12:04 AM:
- T, D/ ^$ h3 `5 Y' J7 m # y& J2 s, \, t3 R* K) z# _% X

2 @% @' |( n% y9 m) A我諗最好睇都係le幕 :p
# r7 Z" K) v3 u  {
我都覺~
童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
Originally posted by Ned at 2005-2-12 06:11 PM:. x+ H- O9 M9 Y; z
童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
; W# \; ?6 J: M+ [! R0 l+ g+ U. ]嘩...
. P/ N( K4 K2 i. M4 A, r" H我都分唔到咁多野出黎
  g7 L$ V3 I* }" h$ x. n但係佢話呢套係心理懸疑片
呢套戲真係幾藝術~識睇既人我諗唔會覺得悶,但唔識睇.又唔鐘意2r既人一定覺得好悶~~
唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...4 j' A) L7 F- m) e; R
套戲好九唔搭八........
Originally posted by cherrytsui at 2005-2-12 07:25 PM:3 ]  H- L2 e& I( j/ l
唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...
: D7 a4 O( |0 W6 e  ~套戲好九唔搭八........
; v2 w9 }) v- N5 M& l5 c) R( a嗯...4 O, G3 w- t  Q: N
有時的確幾悶...
6 ]9 h9 G7 W7 B% Wdvd有冇一d咩特別片段嫁?
Originally posted by 風無形 at 2005-2-12 09:44 PM:
+ e8 M' R) v3 Y* Q
4 U2 P0 m4 \1 |9 h7 r嗯...
' j. s1 q3 T3 `3 e& f! N8 f# l有時的確幾悶...& T4 Y1 H- l1 D4 M
dvd有冇一d咩特別片段嫁?
& D+ p, a* d% ]. y3 J+ [
- M4 T9 K$ ?, U3 J% k$ z" O* U有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
Originally posted by 傑傑 at 2005-2-12 10:30 PM:1 s* I! u* T$ \0 G  e1 M: G
5 K( e# V5 m# }9 g" g
5 |* E, Y. N9 V3 ^2 {' `
有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
: ]8 T) ^2 w$ ^$ E$ Y* |0 S" G
係...?
5 w" b. @$ [4 V8 T9 n7 H. D3 B隻DVD幾錢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。