<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖

講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

如果有睇過的話,有d咩感覺?2 N/ t4 P& r) p1 u5 q
我覺得彭導演呢套作品唔錯,但係睇完之後有種怪怪地既感覺...   x: H* l( \, X5 L

2 L* u$ @( v& t" c/ y0 A[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-2-14 at 05:17 PM ]
冇人睇過?
Originally posted by ho仔 at 2005-2-9 10:02 AM:
) S; c  L' F: ^: T+ w8 g6 r/ F 有有有......8 F1 ?' U6 A! G9 B$ d
不過我覺得唔係咁好睇..可能同我期望既恐怖有出入啦...
# V+ o3 w) Y* Q/ J; x但係套戲俾我既感覺好強烈...* H  P" |/ y5 S4 _7 X- t$ f
睇完之後係腦海閃左好多片段出黎~
Originally posted by 自有者 at 2005-2-9 06:36 PM:: O5 ?8 a( G) P; w, Z1 A* g
冇呀...不過想買dvd
. g6 P. D, N: F$ S: o) C" r2 [. b$ d& S* n
好呀~幾抵睇嫁~
Originally posted by 神秘人2004 at 2005-2-9 05:32 PM:
' V$ H* K( C1 x3 X+ _ 有呀!~!
5 u$ r/ y. Y: `2 N$ E- i有d無里頭...6 l: t* i1 l6 E( s% I9 I' x
但2R好鬼正!~!
# d3 e* S+ Y3 [少少無里頭囉...
; m# u0 G. M& M8 Y- Z, q, Z. p% a大致上幾好~
* ^% l: S' w# z- p5 G( \* Q1 F  o係兇手的出現太突然~
Originally posted by lolo218 at 2005-2-10 06:12 AM:
: B: y2 b/ D- l7 a/ d 有..唔岩FEEL..同想像中唔同=.=
  J3 w2 u' ?! W0 j8 X
6 h1 Z1 |/ z, U7 k$ b1 u4 n/ k
劇情既發展好突然- ^, A% b5 n, i9 I; }9 n# e' P
係觀眾想像唔到的
Originally posted by dmcy1980 at 2005-2-10 01:41 PM:
0 C1 Q' B; n- p% j' ~
' i1 k) j( u! `7 r的確兇手可以話冇咩關係, 可能睇得金田一多啦, 所以有d無里頭...' P* c  x* a( C( f# B: h+ s
如果你係因為2R先見都OK既...
& Z' K* m3 @$ K& T/ D
其實劇情都ok既
  T- H- Y- ~! h- c& C氣氛就真係好得~
Originally posted by 鬼仔竹 at 2005-2-11 12:40 AM:
6 [! T$ Q! a. X" w 兇手好似出現太晚...8 S# F* c5 x4 x% n6 u
so個重點都吾知係講個兇手定係2R個神經病....
# R+ u. j* X- _) Q% \& Q0 H# a* ]呢樣我都同意...
9 c) V) d# t+ u2 h# P3 f時間編得唔好~
2 N' I! [* p: E令重點唔清楚
Originally posted by 傑傑 at 2005-2-11 01:11 AM:  P& ]6 q1 i* s
殺手個段簡直多餘。
( d  T# u9 D4 |; ?( Y8 s詠棋同阿媽釋懷後之後兩位好朋友食早餐就完結就完美。
0 E, _+ }- P$ o; L5 I1 _+ ~
呢幕係用黎俾觀眾一個驚人既感覺# e- y8 X/ C1 b& r' o+ |
當大家以為咩到搞掂晒
' z# K% w( c% Y9 D* d原來仲有野黎緊
Originally posted by 5zigen at 2005-2-11 10:22 AM:
$ O: I: z; j* a  | I really didn't expect the killer to be "that" person lor!!
- R# X& e2 N: U7 A7 MOver all, the story is ok la.
" P: U: B4 k6 ?
講真...
; c2 D8 L, R/ ]0 t3 G) r2 f7 F真係好似冇乜殺人動機...6 \# \9 \* B8 y! e! @
個個都唔捉...捉白皮同詠琪?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。