<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖
做咩由吹水區轉左過黎?
Originally posted by 阿感 at 2005-2-11 03:06 PM:
" @) x+ R" U1 U7 e+ e0 a8 g% v
) L0 U& G, M) u* D4 m2 b  |6 X' u9 f" Q6 V
都唔係冇原因,因為詠琪買左果d書,殺手知道她有共同愛好,認為是同類人,所以咪同佢玩
3 c* C* B  T) c' R% v咁白皮都好慘1 Z- _. y1 R5 H8 @9 S8 ~
完全唔知咩事...! }; v% ?  f1 N2 [& U$ V
死左都唔知邊個殺佢...
, O$ O6 }1 a3 z佢父母...
Originally posted by d.k at 2005-2-11 06:32 PM:' P% k& A' f" B- T
/ W% t' O+ n9 x) m; E! h

( u6 {$ q$ h  n, a. Bme too,
8 S$ E: W  n9 S2 a! u$ A
大慨幾錢到?
Originally posted by derekgillsa2003 at 2005-2-11 08:43 PM:5 ]. s8 h/ R. c. @
呢part 大約o係第幾隻碟幾分幾秒左右??
: u& Y$ k. V, y/ y

2 x" A( {( k, a( H, }( U5 @好多位人兄一講起呢套戲就講呢幕
5 x6 d8 h! @% ?- G- u; B% a" x其實呢幕係斷斷續續的& O) ]7 Q# v0 d! `3 U
中間夾住d佢既回憶- e7 u2 l6 J+ t- ~' |+ `
大慨共一分鐘掛" T& S* P1 R6 P) Q. {
我唔太清楚
) y$ }" |* R7 J2 q6 C/ ?/ c$ Y
* [4 ?2 a' }" h( @7 m
Originally posted by derekgillsa2003 at 2005-2-11 09:07 PM:
- K* D% J( r" X# O 岩岩睇左
3 b! ?1 m7 I0 ^% @$ T2 b係咪話佢細個俾人強姦呀??
2 @0 C9 L3 o' }3 n. v$ v- d; P唔係...& r0 N# [% `. i( Q, b
係侵犯...
3 y+ Z1 W3 b1 ^, g9 r嚴重而有預謀的侵犯...
Originally posted by 傑傑 at 2005-2-11 10:13 PM:
- N1 O! V7 x/ T4 [0 [% ?
' H- u# N: x8 m( k0 V) V1 m1 T3 M' t* }) Z5 t  N. Q. U; Q& q1 ?( d
因為娛樂aio
5 ^5 m4 G+ `, Y9 v) i電影版 音樂版 明星版 電視版 all-in-one
) D: F4 \7 z/ t  L$ E
但係呢個post係吹水區曾經置頂XDDDDDDDDD
Originally posted by 傑傑 at 2005-2-11 10:12 PM:
$ o6 D  c6 ^2 V% p 5 n* p9 m7 J2 n/ F8 U
+ R7 d# v# ^: J; [; ~' @
處理得唔好咪比人感覺夾硬來,如果唔係呢場戲部戲會有更高評價。
5 o% R' K4 S6 Y嗯嗯~
  L: A9 b; N& a我非常同意呢點!!!
Originally posted by bodyguide at 2005-2-12 12:04 AM:- ^. G5 F; _" `/ J7 E  J' r; d
: M9 B" X1 Y+ b; i
" A8 F  G7 e" T7 J
我諗最好睇都係le幕 :p
5 `, ?& l# b- }# m9 j
我都覺~
Originally posted by Ned at 2005-2-12 06:11 PM:
: o" {& Q7 S' M, F' j& Z5 }+ [ 童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
4 F, e& W' y, D0 o% \嘩...
& X2 H( I% [3 p8 r" U7 ~我都分唔到咁多野出黎
6 i* C" j' e: s, E但係佢話呢套係心理懸疑片
Originally posted by cherrytsui at 2005-2-12 07:25 PM:
, x. I3 Z3 j; V! j/ I 唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...; S, u4 @; Y, c: }7 v/ u* [
套戲好九唔搭八........
! |0 _9 F. L6 P% p- U+ U/ |嗯...# {8 R; q- w2 c  }  }6 f4 S
有時的確幾悶...9 \8 @+ A9 \" s/ W
dvd有冇一d咩特別片段嫁?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。