<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我应该再次约她吗 ?请帮帮忙....
返回列表 回復 發帖
60# ThomasKoon

冇所謂.....大家都係谈谈心事姐.....现在,都唔知好唔好..... 我諗应该係同事吧..... 应该以后都係.....又或者佢对我一点好感都冇.....间中工作时,都有MSN下佢.....讲下来两句咁啦.....有时feel到佢無乜想同我chat..我就不勉强同佢chat 啰.....你又点啊?或者冷静下一段时间,再联络佢睇睇.........或者到时有转变,回复你呢.........希望在人间.........加油啊。。。
感觉上好像和她越来越陌生。失意後這種的感覺好正常啊!。。好想和她以前那样有说有笑。不困難啊!當無事發生自然點就可以如前有說有笑。。见到佢唔知要同佢讲乜野。諗定一些話題,見到時可以自然發揮。 我觉得很矛 ...
goodnicelady 發表於 2010-3-24 12:33 AM
有点野唔知点讲...关于佢有男友......或者我不肯接受佢有男友左的事实,又或者放不开....   如果......如果佢真係欺骗我话佢有男友,其实係冇.....咁係唔係,对我一点好感都冇,佢唔想给个机会我去追佢呢?所以给咁借口?....除了这个原因,諗唔到有其他原因......又或者由始到终,佢净係我係一个普通同事,只是想保持同事的关系........係我諗太多?
有点野唔知点讲...关于佢有男友......或者我不肯接受佢有男友左的事实,又或者放不开....   如果......如果佢真係欺骗我话佢有男友,其实係冇.....咁係唔係,对我一点好感都冇,佢唔想给个机会我去追佢呢?所以给 ...
zcbxv 發表於 2010-3-30 10:26 PM
有点野唔知点讲...关于佢有男友......或者我不肯接受佢有男友左的事实,又或者放不开..甚麼情況都有可能!..   如果......如果佢真係欺骗我话佢有男友,其实係冇.....咁係唔係,对我一点好感都冇,有時未必一點好感都無,只是未能接受某人做情侶啫!佢唔想给个机会我去追佢呢?所以给咁借口?唔排除這個可能....除了这个原因,諗唔到有其他原因.或者有些女人要求對象是一個高質素的人都未定.....又或者由始到终,佢净係我係一个普通同事,只是想保持同事的关系.有這個可能,但有時人夾人緣都未定.......係我諗太多?多唔多我不知,但情困自然會想得多!甚至患單思病都有可能!總之要懂得調教情困的苦腦……才是理智的行為……試問天涯何處無芳草﹖難道獨是她為佳偶﹖當你抽離了這段情,你再回頭望就發覺自己真的好傻呢……

63# goodnicelady

試問天涯何處無芳草﹖難道獨是她為佳偶﹖當你抽離了這段情,你再回頭望就發覺自己真的好傻呢……也许讲得对吧 !!但是暂时还是放不下....也许我觉得值得这样做....也许某天回頭望会觉得自己好傻....今天,我们与同事一起吃 lunch时....我觉得佢真是有点过分....尽然用我细只体形来侄我,尽然用改不了的事实来侄....人心攻击啊 !!....当时,我冇出声....我只是笑笑....我唔知点解我唔会嬲佢....而且近嚟呢排系佢面前,我变成唔识讲话....见到佢觉得有些尷尬咁....佢是不是好过分呀?以前,侄唔系甘噶....  觉得我好蠢....傻....心中很矛盾....也许需要对佢死心....

評分次數

63# goodnicelady

試問天涯何處無芳草﹖難道獨是她為佳偶﹖當你抽離了這段情,你再回頭望就發覺自己真的好傻呢……也许讲得对吧 !!但是暂时还是放不下....也许我觉得值得这样做....也许某天回頭望会觉得自己好 ...
zcbxv 發表於 2010-4-5 10:40 PM
也许讲得对吧 !我覺得對!都係果句:天涯何處無芳草!大丈夫何患無女友﹖!但是暂时还是放不下.暫時放不下是正常的...也许我觉得值得这样做.愛一個人是無理性的!尤其是得不到更是覺得「值得」...也许某天回頭望会觉得自己好傻.當你找到一個合心意的時候你再回頭望真的覺得好...今天,我们与同事一起吃 lunch时....我觉得佢真是有点过分....尽然用我细只体形来侄我,尽然用改不了的事实来侄....人心攻击啊 !人身攻擊是這一點就不值再為她痴迷咯....当时,我冇出声....我只是笑笑....我唔知点解我唔会嬲佢.因真愛能包容一切...而且近嚟呢排系佢面前,我变成唔识讲话.被傷害可能你無言以對了...见到佢觉得有些尷尬咁.可能這是正常的...佢是不是好过分呀?人身攻擊是過份的,就算對你無感覺都不能以人的缺陷來攻擊,這是缺德行為,因無論生得醜或矮都無人想的!以前,侄唔系甘噶....  觉得我好蠢....傻....心中很矛盾.正常!愛情無理性兼是好傻的,但不是蠢...也许需要对佢死心....無謂再為佢痴迷咯…死心吧!都係果句!天涯何處無芳草!

評分次數

也许讲得对吧 !我覺得對!都係果句:天涯何處無芳草!大丈夫何患無女友﹖!但是暂时还是放不下.暫時放不下是正常的...也许我觉得值得这样做.愛一個人是無理性的!尤其是得不到更是覺得「值得」...也许某天回頭望会 ...
goodnicelady 發表於 2010-4-5 11:17 PM
同意!同意呀!Lady!
同意!同意呀!Lady!
自由神 發表於 2010-4-6 12:13 AM
好似好耐無上來咯!同意唔加同意分0既﹖hehehe
好似好耐無上來咯!同意唔加同意分0既﹖hehehe
goodnicelady 發表於 2010-4-6 12:17 AM
加番啦
多D上黎啦要~^^
呢度好需要你嫁
加番啦
多D上黎啦要~^^
呢度好需要你嫁
自由神 發表於 2010-4-6 12:51 AM
加分都係講笑啫!不過加都開心0既!其實我真的好忙啊!因我做二份工呢!唔係麻﹖好需要我﹖你真識哄我開心!搞到我以為自己好重要添!但點都好!有空一定會上來探你地架!因成熟可愛的版主們好吸引我注腳呢!
加分都係講笑啫!不過加都開心0既!其實我真的好忙啊!因我做二份工呢!唔係麻﹖好需要我﹖你真識哄我開心!搞到我以為自己好重要添!但點都好!有空一定會上來探你地架!因成熟可愛的版主們好吸引我注腳呢! ...
goodnicelady 發表於 2010-4-6 01:41 AM
做2份工~辛苦死囉....
真係無時間就多休息啦~身體要緊呀...
真係好重要嫁! 我話係係嫁啦!

成熟可愛的版主們<--成熟同可愛可以放一齊嫁咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我应该再次约她吗 ?请帮帮忙....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。