<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我应该再次约她吗 ?请帮帮忙....
返回列表 回復 發帖
做2份工~辛苦死囉....
真係無時間就多休息啦~身體要緊呀...
真係好重要嫁! 我話係係嫁啦!

成熟可愛的版主們
自由神 發表於 2010-4-6 01:49 AM
做二份工辛苦都無法!第一:辛苦命,第二:老闆好有誠意請我幫手,不能推辭,第三我需要幫家人還債!老闆都好好,為了留我專程做了一間休息室給我休息!真係好重要﹖你話係就係﹖哦!原來你就是「係」!成熟可愛的版主們當然可以一齊用啦!成熟的人通常是面面俱圓,在甚麼角色都能處理得當!你們既可以說話得體有力就自然給人感覺成熟,也可以談笑風生跳皮就給人感覺可愛咯!!所以咪可以一齊用咯!

評分次數

做二份工辛苦都無法!第一:辛苦命,第二:老闆好有誠意請我幫手,不能推辭,第三我需要幫家人還債!老闆都好好,為了留我專程做了一間休息室給我休息!真係好重要﹖你話係就係﹖哦!原來你就是「係」!成熟可愛的版 ...
goodnicelady 發表於 2010-4-6 02:37 AM
又俾你講得通XD~好啦有分加
又俾你講得通XD~好啦有分加
自由神 發表於 2010-4-6 06:24 PM
多 謝呀!梗係講得通啦!事實做得版主都不差呢!好仰慕啊!搞到我而家工作中都要上來傾計呢!
add oil arr 樓主
65# goodnicelady

一天又一天。。时间过得很快。。。那天有心無意同佢chat。。。倾下倾下就倾到男女关系的问题。。然后又同我讲佢無男友。。又话选男友条件简单。。只要高过佢,彼此都能爱对方就ok 。。。我心想有咁简单冇。。然后,我就试探佢。。如果矮过你的人呢?会考虑冇(我5'1'',同佢相差7-10cm,)。。佢就话,会给人看到很搞笑,保护唔到佢。。我就反驳话矮过你的男仔,未必保护唔到你,高过你的男仔,未必能够保护到你。。佢就不认同我的point..佢又反问我是否可以接受一个高过自己的女友。。照咁看....冇希望啰。。。其实我心中有数
嘅啦,我实在太矮,嘅样又生不好看。。。: (
65# goodnicelady

一天又一天。。时间过得很快。。。那天有心無意同佢chat。。。倾下倾下就倾到男女关系的问题。。然后又同我讲佢無男友。。又话选男友条件简单。。只要高过佢,彼此都能爱对方就ok 。。。我心想 ...
zcbxv 發表於 2010-5-8 11:42 AM
Come on....
That's not the right way to think of LOVE!!!
Once you fall in love~No matter how tall~how fat~how ugly~It won't be a think to stop U loving him/her~
You can c from the street, not always beauty with beauty~
Not a must for tall with tall~
Come on....
That's not the right way to think of LOVE!!!
Once you fall in love~No matter how tall~how fat~how ugly~It won't be a think to stop U loving him/her~
You can c from the street, not always b ...
自由神 發表於 2010-5-8 01:56 PM
I agree with you .
I think you better try to go with some friends first
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我应该再次约她吗 ?请帮帮忙....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。