<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我应该再次约她吗 ?请帮帮忙....
返回列表 回復 發帖
感觉上好像和她越来越陌生。失意後這種的感覺好正常啊!。。好想和她以前那样有说有笑。不困難啊!當無事發生自然點就可以如前有說有笑。。见到佢唔知要同佢讲乜野。諗定一些話題,見到時可以自然發揮。 我觉得很矛 ...
goodnicelady 發表於 2010-3-24 12:33 AM
說得很對!
找第2個啦!
也许讲得对吧 !我覺得對!都係果句:天涯何處無芳草!大丈夫何患無女友﹖!但是暂时还是放不下.暫時放不下是正常的...也许我觉得值得这样做.愛一個人是無理性的!尤其是得不到更是覺得「值得」...也许某天回頭望会 ...
goodnicelady 發表於 2010-4-5 11:17 PM
同意!同意呀!Lady!
好似好耐無上來咯!同意唔加同意分0既﹖hehehe
goodnicelady 發表於 2010-4-6 12:17 AM
加番啦
多D上黎啦要~^^
呢度好需要你嫁
加分都係講笑啫!不過加都開心0既!其實我真的好忙啊!因我做二份工呢!唔係麻﹖好需要我﹖你真識哄我開心!搞到我以為自己好重要添!但點都好!有空一定會上來探你地架!因成熟可愛的版主們好吸引我注腳呢! ...
goodnicelady 發表於 2010-4-6 01:41 AM
做2份工~辛苦死囉....
真係無時間就多休息啦~身體要緊呀...
真係好重要嫁! 我話係係嫁啦!

成熟可愛的版主們<--成熟同可愛可以放一齊嫁咩?
做二份工辛苦都無法!第一:辛苦命,第二:老闆好有誠意請我幫手,不能推辭,第三我需要幫家人還債!老闆都好好,為了留我專程做了一間休息室給我休息!真係好重要﹖你話係就係﹖哦!原來你就是「係」!成熟可愛的版 ...
goodnicelady 發表於 2010-4-6 02:37 AM
又俾你講得通XD~好啦有分加
65# goodnicelady

一天又一天。。时间过得很快。。。那天有心無意同佢chat。。。倾下倾下就倾到男女关系的问题。。然后又同我讲佢無男友。。又话选男友条件简单。。只要高过佢,彼此都能爱对方就ok 。。。我心想 ...
zcbxv 發表於 2010-5-8 11:42 AM
Come on....
That's not the right way to think of LOVE!!!
Once you fall in love~No matter how tall~how fat~how ugly~It won't be a think to stop U loving him/her~
You can c from the street, not always beauty with beauty~
Not a must for tall with tall~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我应该再次约她吗 ?请帮帮忙....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。