<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉 ... 發文哀~~
返回列表 回復 發帖

[各其色] 唉 ... 發文哀~~

我其實一直有寫色文 , 因為和宿友住 , 所以要室友唔係到 ,
先寫到 ... 我一篇 "我的高質素妓女生活" , 其實只有兩日(5小時)
就可埋尾 , 但有D電腦野想問下室友 , 但我D A片同文都擺係卓面 ,
我唔想比室友知ED野 , 就放晒去 "資源回收箱" ... 點知之後拿出來 ,
唔見左一D , 其中就包括 "我高質素妓女生活" ...

唉 , 我暫時覺得E篇係我寫的最好的一篇 , E+竟就唔見左 ...
(我未必唔出E篇 , 但本來寫左果D , 我真係無咩可能再嘔一次 ,
可能只會之後果D , 當完願羅~~)
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
1# e_e
做乜係兩邊開psot
這個是憶蓮的嗎?
這個是憶蓮的嗎?
mayi 發表於 2010-3-21 06:50 PM
\
是呀~~~~
那么有暴力吗?
那么有暴力吗?
mayi 發表於 2010-3-21 09:12 PM
沒 ... 同意時一個壞消息 ... 我已決定不會重寫了~~
沒 ... 同意時一個壞消息 ... 我已決定不會重寫了~~
e_e 發表於 2010-3-22 01:17 AM
为什么呢?
我覺得 ... 曾經擁有就好了 , 不在乎天長地久
我覺得 ... 曾經擁有就好了 , 不在乎天長地久
e_e 發表於 2010-3-22 08:51 AM
有一首歌,叫做《再次擁有》的。
重溫也是很幸福的
有一首歌,叫做《再次擁有》的。
重溫也是很幸福的
mayi 發表於 2010-3-22 09:24 AM
比文評呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉 ... 發文哀~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。