<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野
返回列表 回復 發帖
9# HansChan
我講犯規個度係想講,拜仁根本又係受到柏天尼禮待,上次就費倫,今次就曼聯.
不過睇黎下次就無咁好彩,因為拜仁將會對住嘅係里昂
8# Winters

朗尼咩皮性大家有眼睇, 唔係痛到入心佢唔會有咁既表情, 我覺得用柺杖走果度應該無扮野之嫌,
其實值得出奇既反而係d科技, 如果無傷到筋骨, 而家確係有好多方法令你迅速復原...

而佢得78乖都用佢唔用貝碧, 值得考慮既反而係b9既前途, 明顯地佢係費sir心中既地位同朗尼差9里...
連macheda後備上陣都可以執番車仔一球, 相反正選既b9完全無料到, 今日又再買多一個墨西哥仔,
出年仲會唔會見到b9, 係一個問題....

450陣式方面, 係大家唔明白費格遜呢種領隊, 班迷認為唔可以頂到完場, 但佢認為可以一博,
就如上場對車仔, 一場咁重要既賽事, 放剛踢完歐聯既3老落場, 係咩目的?
原因係佢目標係和波only, 因為上場作客輸比拜仁需要有調動, 唔出卡域克, gibson, nani同拉菲爾明係留黎打拜仁...

球迷覺得冒險, 太腦定, 太理想化, 正係佢既成功之道, 就係佢算到咁盡先可以贏咁多冠軍,
反觀不善留放, 不敢冒險, 太實際既如賓尼迪斯, 係英超咩下場大家好清楚...

而家同你地博輸左, 大家可以覺得佢係攞黎輸, 但比佢偷雞博贏左果時, 大家可有記得?
諗番幾年前fa cup一場, 阿仙奴同曼聯居然不謀而合收晒車馬炮, 正正反映雲加同費格遜係同一類人,
亦因為咁, 佢兩位先可以係英超乞立不倒, 下次大家要怪老費之前, 不仿可以想下呢一點....
9# HansChan
至於你話泰利特登射失 ...,
一來我唔信佢有咁好技術想射柱就射中柱,二來無記錯外國傳媒話佢係唔妥老摩,
馬基里尼仲話係泰利告狀踢老摩走.當然係真唔係我就唔清楚啦 ...
Winters 發表於 2010-4-9 03:22 PM
你咪話, 我有次係車聽到有人講華倫和波一場(唔記得對咩),

"而家佢地好高架, 你睇衛拿果球, 睇住條內柱黎射, 彈番出黎再打飛機"

聽到我都想笑, 其實賭波既朋友們覺得踢波係打winning咁easy既朋友, 最好自己攞個波落球場踢下....

我覺得如果d球員, 踢一個咁大既球場度係咁走, 走足90分鐘, 仲可以鐘意射邊度中邊度, 連彈柱都可以控制自如的話,
咁美斯, c朗, 朗尼, 都唔係顯得好好波....
9# HansChan
我講犯規個度係想講,拜仁根本又係受到柏天尼禮待,上次就費倫,今次就曼聯.
不過睇黎下次就無咁好彩,因為拜仁將會對住嘅係里昂
Winters 發表於 2010-4-9 03:29 PM
你講咩呀老友???
完全get唔到!
你講咩呀老友???
完全get唔到!
HansChan 發表於 2010-4-9 03:53 PM
里昂法國架ma...哈哈...

不過大家都係唔好太陰謀論啦, 柏天尼係白痴都好, 都無必要係要做瓜d英超隊既,

到下次投票選uefa會長果時, 英格蘭有一票, 德國佬咪又係得一票....
哩個世界係好光明,足球比賽係一定好公平,一啲黑暗都冇!!
球証係一定唔會收錢的,球員係一定唔會收錢的,賭球必定冇操控的....最緊要係,哩個世界係冇打假波!!!一定冇!!!
我諗之前成隊祖記俾人告打假球,俾人重罰降落乙組之類既事一定係冇中生有!!好多被入罪既球員一定係去完公厠冇沖所以俾人冇厘頭重罰!!
原來哩啲嘢係重來都冇發生過的,我發夢啫!!
又講吓波吖!
450係明智..係只有唔明白既人先會onon地覺得係出錯....全世界都唔知盲既都應知既道理-->想守埋場波!!
我話踼450就只會大腳解圍返落對手度俾人再攻過,冇一個人响前面帶返走個波係唔得既...但其實我又係諗多咗!!
要死守,明智既...其實應該900!!!!!!高呀里,冇人諗到呀里!!!啲領隊都廢既.....900都唔識!!!
現今科學好嘢令重傷既人都可以幾日之內回復,所以球員同領隊一定冇扮嘢哩點.........真心佩服.....五體頭地嗰隻......
真係有被啟發到!!!!!!!!!!!!!!
哩個世界係好光明,足球比賽係一定好公平,一啲黑暗都冇!!
球証係一定唔會收錢的,球員係一定唔會收錢的,賭球必定冇操控的....最緊要係,哩個世界係冇打假波!!!一定冇!!!
我諗之前成隊祖記俾人告打假球,俾人重罰降落乙組 ...
HansChan 發表於 2010-4-9 04:14 PM
我咪一路問緊你地, 收錢也好, 比面又好, 點解只係做曼聯生意, 冷待其他19支英超球隊lor, where's the point?

我無話到450明智wor, 我只係講你地知, 佢既性格係"博"同"算到盡", 而且呢點正係佢起家之道, 佢咁做係好正路,
如果你鐘意聽到要鬧佢既, 可以話"狗係改不了吃屎"去形容佢, 咁會唔會舒服d?

最後, 由朗尼傷出賽後開始, 費格遜都係講"not a serious one", 第2日傷完scan左都公佈話無傷到骨,
even我地扭到筋, 正常查下趺打酒兩星期咩都好番, 我唔明白成隊health team幫佢, 8日消到瘀血疼腫有幾impossible....
我覺得球証係冇甘大權去只"支持"一隊.....背後既問題係邊個係話事!!
哩個世界就係有太多太多如"你"哩啲跟紅頂白既人先會做得出一啲"絕對"既熱門!!甘既然英格蘭足球由十多年前開始慢慢受世界歡迎,而曼聯就一直多人鍾意...甘我係做莊要做熱門我都簡佢黎造啦!老費封爵之後,一來俾面派對唔少得,二來順理成章攞去黎攞啲跟紅頂白錢,好理所當然!(打個比喻,郭富城當年做乜會紅??因佢意外地拍咗個廣告,反應係佢好有市場價值,可以黎用黎搵錢囉!)
當年意大利既AC同祖記點解要佢哋打假波??唔通真係球隊收買其他隊??背後發生乜事,响老兄你既層次係唔會諗得到的!就憑你話曼聯又唔係特別有錢哩句,我就深信不疑你係活於一個"天下無賊"既世界入面!
要出去添.....返黎得閒再睇吓有乜"單純理論"先!!!
"朗尼咩皮性大家有眼睇, 唔係痛到入心佢唔會有咁既表情, 我覺得用柺杖走果度應該無扮野之嫌,
其實值得出奇既反而係d科技, 如果無傷到筋骨, 而家確係有好多方法令你迅速復原...

最後, 由朗尼傷出賽後開始, 費格遜都係講"not a serious one", 第2日傷完scan左都公佈話無傷到骨,
even我地扭到筋, 正常查下趺打酒兩星期咩都好番, 我唔明白成隊health team幫佢, 8日消到瘀血疼腫有幾impossible..."

其實呢.....我如果唔好傷都真係唔會用柺杖既,一般黎講用柺杖都係傷到行唔係幾到先會用.....哩個應該係唔駛讀過書既人都會大致忍同既纙輯黎既...可能朗尼就另類啲,而你都係同朗尼一樣....甘鬼好戲..唔係..甘鬼好波!!
以哩個可能而家不被認同既纙輯,朗尼(可能係老費)...一係就做戲....一係就如高人你所講,現今醫學真係可以令一個"真係要用枴杖先可以行既人"可以响8日內變到可以落場打半場好波既人.......
哩啲高人先可以分拆到固中原理既嘢,我哩啲平凡人....冇計喇,明唔到的了!

我覺得球証係冇甘大權去只"支持"一隊.....背後既問題係邊個係話事!!
哩個世界就係有太多太多如"你"哩啲跟紅頂白既人先會做得出一啲"絕對"既熱門!!甘既然英格蘭足球由十多年前開始慢慢受世界歡迎,而曼聯就一直多人鍾 ...
HansChan 發表於 2010-4-9 06:25 PM
哦, 原來係咁, 就因為要做就曼聯更受歡迎,

超級富豪艾巴莫域年年一大舊錢, 輸足三年都係為曼聯...

兩個美國佬, 蝕錢蝕到入晒肉, 隊18年都攞過聯賽既利物浦, 年年輸都係為曼聯...

仲有曼城果幾個中東王子, 紆尊降貴黎英超, 一桶金倒完一桶金, 都係為左做曼聯...

仲有熱刺老細拉利, 香港佬楊嘉城, 原來千萬投資都係圍威喂....

咁要拑得住呢班財伐同皇子唔出聲投訴, 唔攪串party既呢個"幕後玩家", 神權之大, 真係超出人類既知識範圍...

btw, 曼聯既美佬老細格拉澤, 無啦啦咁so, 每年洗唔洗比番個俑"幕後玩家"?
定其實佢地傀儡黎? 話時話如果係既, 我 mail 比 red knight 班友, 叫佢地咪擺烏龍wor....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。