<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野
返回列表 回復 發帖
"朗尼咩皮性大家有眼睇, 唔係痛到入心佢唔會有咁既表情, 我覺得用柺杖走果度應該無扮野之嫌,
其實值得出奇既反而係d科技, 如果無傷到筋骨, 而家確係有好多方法令你迅速復原...

最後, 由朗尼傷出賽後開始, 費格遜都 ...
HansChan 發表於 2010-4-9 08:22 PM
make sense d 啦,

91分鐘比人踢中偷甩個波, 睇住自己後場比人入波和變輸, 冷靜到即刻已經諗定要訓地扮野, 為下星期出奇不意正選鋪路?

其實你試過扭到腳腕or 拗柴未? 無錯, 可能係你, 你痛都會照行無所謂

但一個身價幾千萬, 曾經斷過兩次右腳腓骨, 仲係全英格蘭隊既焦點既朗尼, 係未清楚自己咩傷, 距離世界杯唔夠兩個月之下,
著隻保護靴, 唔比隻腳落地用柺杖, 算有幾咁誇張? 要注意係因為佢係朗尼先有人去影, 平時大把呢d case,
我估連馬爾代夫既軍醫, 都唔會叫一個咁既傷兵, "你就咁行番去啦!"

認真講, 唔通拜仁真係白痴到, 無計過朗尼會出戰? 係咁當晚Demichelis會唔會on車到唔識mark佢, 四圍搵貝碧扥夫係邊?
嚴格講, 或有可能會令雲高爾措手不及既, 反而會係gibson, 而唔係朗尼...
make sense d 啦,

91分鐘比人踢中偷甩個波, 睇住自己後場比人入波和變輸, 冷靜到即刻已經諗定要訓地扮野, 為下星期出奇不意正選鋪路?

其實你試過扭到腳腕or 拗柴未? 無錯, 可能係你, 你痛都會照行無所謂
...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 08:42 PM
你覺得朗尼係係完全康復嘅情況下打拜仁?
賽前吹到行話朗尼後備都無,到40%康復有機會做後備,跟住費sir話朗尼唔會做正選,後備都無乜可能
我諗拜仁就算估,都只會估費sir下半場擺朗尼出黎搏殺,而估唔到佢打正選.
gibson會比朗尼更加令雲高爾措手不及?上次作客拜仁輸乜?係輸速度.
費sir有少少腦嘅都唔會再出三佬,呢樣雲高爾都應該知道.
反而有幾多人估到佢擺個未好哂同埋無態嘅朗尼打正選?睇下拜仁班後衛好似如臨大敵就知.
8# Winters

朗尼咩皮性大家有眼睇, 唔係痛到入心佢唔會有咁既表情, 我覺得用柺杖走果度應該無扮野之嫌,
其實值得出奇既反而係d科技, 如果無傷到筋骨, 而家確係有好多方法令你迅速復原...

而佢得78乖都用佢唔用貝 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 03:38 PM
老費都叫冒險?前晚出個對強隊腳軟嘅貝碧托7出黎,而唔換新仔出黎搏下,就知佢幾保守.
打450想偷雞...你話460都仲可以,你對住拜仁,無左個唯一可以凍結列貝利嘅拉斐爾,以為可以係剩底個三十幾分鐘守住勝局?
費sir舊年決賽都叫冒險嘅,不過我就覺得佢無鑑前車,竟然同巴塞鬥攻.個晚我好失望,唔係因為曼聯輸波,係因為佢地無論係戰術定其他方面,都不知所謂.
你覺得佢進取,我就覺得佢保守.講冒險,摩連奴先叫冒險.上次打車仔,夠膽打個433鬥攻,呢啲就真係冒險啦.
你講咩呀老友???
完全get唔到!
HansChan 發表於 2010-4-9 03:53 PM
柏天尼個76,一上任就攪埋啲19政策,話要歐洲賽公平啲...
係人都知佢唔妥年年歐聯4強都差唔多比英超壟斷,咪要做下野囉.
點做野,之前講左,抽籤+球證.
哦, 原來係咁, 就因為要做就曼聯更受歡迎,

超級富豪艾巴莫域年年一大舊錢, 輸足三年都係為曼聯...

兩個美國佬, 蝕錢蝕到入晒肉, 隊18年都攞過聯賽既利物浦, 年年輸都係為曼聯...

仲有曼城果幾個中東王子, 紆尊降貴黎英超, 一桶金倒完一桶金, 都係為左做曼聯...

仲有熱刺老細拉利, 香港佬楊嘉城, 原來千萬投資都係圍威喂....

咁要拑得住呢班財伐同皇子唔出聲投訴, 唔攪串party既呢個"幕後玩家", 神權之大, 真係超出人類既知識範圍...

btw, 曼聯既美佬老細格拉澤, 無啦啦咁so, 每年洗唔洗比番個俑"幕後玩家"?
定其實佢地傀儡黎? 話時話如果係既, 我 mail 比 red knight 班友, 叫佢地咪擺烏龍wor....

filter-052fans 發表於 2010-4-9 08:22 PM
清醒啲啦天童仔!!
賭波响外國有幾多年歷史,銀碼有幾大都大到難以估計!
打造英超做全球最受歡迎聯賽由十多年前開始,好明顯以曼聯帶起頭來...班大佬要造一定係搵當時最易打造既黎造的了!幾年時間成功咗啦!!曼聯最多球迷,賽事好睇,多人買...咪賺到錢囉!!建立咗出黎,你估真係話去改朝就去改朝?積吓積甘多跟紅頂白既曼聯球迷俾錢你駛,做乜要做過第二隊出黎??阿記,利記,車仔,偶以親吓咪呃到啲天童仔囉!!!
班有錢佬買起啲球隊,佢哋唔識用"自己"班波黎落注搵"大錢"呀!!!有咩好得過自己去控控班波?!下下個個有錢佬都係為賣球票賣波衫黎賺錢呀??!!做得有錢人個個都好似你甘天童化忌咩!!!
社會甘險惡,估唔到俾我响網上面見到死淨唔知幾多個既天童,難得!!
清醒啲啦天童仔!!
賭波响外國有幾多年歷史,銀碼有幾大都大到難以估計!
打造英超做全球最受歡迎聯賽由十多年前開始,好明顯以曼聯帶起頭來...班大佬要造一定係搵當時最易打造既黎造的了!幾年時間成功咗啦!!曼聯最多球 ...
HansChan 發表於 2010-4-9 09:24 PM
我又覺得唔係樣樣都關賭波事,係關marketing事.
不過話時話,06世界盃施丹單野,我打死都唔信佢因為屋企人被人侮辱而撞阿馬特拉斯.
講真,唔好話佢地踢左咁多年,就算踢左一陣波,都知踢緊個陣會聽到幾咁多粗口.
何況佢踢左咁多年,有咩更難聽嘅未聽過?
凡親牽涉到賭博嘅野...係真係impossible is nothing.
make sense d 啦, 應該叫天童仔你甘做!同一時間應該叫你諗嘢成熟啲!!

其實你試過扭到腳腕or 拗柴未? 無錯, 可能係你, 你痛都會照行無所謂 根本冇人話佢扭親係扮嘢,我一路都話覺得佢唔可能繼續比賽!!唔知你做乜講到話佢當時扮嘢!!你....唔high咗吖嘛!!

但一個身價幾千萬, 曾經斷過兩次右腳腓骨, 仲係全英格蘭隊既焦點既朗尼, 係未清楚自己咩傷, 距離世界杯唔夠兩個月之下,
著隻保護靴, 唔比隻腳落地用柺杖, 算有幾咁誇張? 要注意係因為係朗尼先有人去影, 平時大把呢d case,
我估連馬爾代夫既軍醫, 都唔會叫一個咁既傷兵, "你就咁行番去啦!" 嗱哩度就唔可以同佢當時受傷既表現夾埋黎講!!天童仔你係咪有啲神志不?至於你講既嘢,有point,所以我都話可能費比,加拿斯同沙皇冇朗尼甘有新聞價值,冇人post到佢哋拿枴杖!! 個point唔係响佢受傷有冇拿枴杖,而係佢要拿住枴杖行出黎俾人影到,俾人感覺係佢好似好傷甘!!算到盡既老費唔識點利用哩啲事件咩!!費比唔駛踼世界盃,同真係冇新聞價值到冇人影佢拿枴杖咩!!?!

認真講, 唔通拜仁真係白痴到, 無計過朗尼會出戰? 係咁當晚Demichelis會唔會on車到唔識mark佢, 四圍搵貝碧扥夫係邊? 老費要做既古惑做咗喇,人哋最後係信定唔信都係博!!唔通包生仔呀!!
嚴格講, 或有可能會令雲高爾措手不及既, 反而會係gibson, 而唔係朗尼... 係囉呵!佢真係唔記得咗自己個龍門甘廢啦呵!!

里昂法國架ma...哈哈...

不過大家都係唔好太陰謀論啦, 柏天尼係白痴都好, 都無必要係要做瓜d英超隊既,

到下次投票選uefa會長果時, 英格蘭有一票, 德國佬咪又係得一票.... ...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 03:57 PM
睇下呢篇野
http://soccer.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/6/2/1/1933715/1.html
我又覺得唔係樣樣都關賭波事,係關marketing事.
不過話時話,06世界盃施丹單野,我打死都唔信佢因為屋企人被人侮辱而撞阿馬特拉斯.
講真,唔好話佢地踢左咁多年,就算踢左一陣波,都知踢緊個陣會聽到幾咁多粗口.
何況佢踢 ...
Winters 發表於 2010-4-9 09:34 PM
都係同商業有關啦!!
天童仔可能係自給自足既有錢人....唔明哩個社會!
柏天尼個76,一上任就攪埋啲19政策,話要歐洲賽公平啲...
係人都知佢唔妥年年歐聯4強都差唔多比英超壟斷,咪要做下野囉.
點做野,之前講左,抽籤+球證.
Winters 發表於 2010-4-9 09:24 PM
哦明你講乜了!!
但唔評論,因我冇諗過哩吓嘢!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。