<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野
返回列表 回復 發帖
都係同商業有關啦!!
天童仔可能係自給自足既有錢人....唔明哩個社會!
HansChan 發表於 2010-4-9 09:36 PM
98年個次又係...
唔係話法國唔勁,而係巴西無可能踢到成pat屎咁...
至於箇中因由...
IC呢幅4格
老費都叫冒險?前晚出個對強隊腳軟嘅貝碧托7出黎,而唔換新仔出黎搏下,就知佢幾保守.
打450想偷雞...你話460都仲可以,你對住拜仁,無左個唯一可以凍結列貝利嘅拉斐爾,以為可以係剩底個三十幾分鐘守住勝局?
費sir舊年決 ...
Winters 發表於 2010-4-9 09:19 PM
打424, 南韓式78個fw先叫冒險? 做教練唔係打一場波only, 係一年5 60場既一個棋局,
正如對車路士諗住得過且過求一分, 留力戰拜仁唔係算到盡既賭仔性格?

講番星期3, 一個名額已經用係奧沙身上, 而隊中最快速最有力打反擊既nani同華倫西亞已經正選,
後備中最有控球能力既貝碧同giggs亦已經換左出黎, 最後結果係nani果球反擊不成, 而貝碧同giggs根本控唔到球...

咁請教大家認為有更好方法既朋友, 有咩高見? 當日後備無出只有古斯錫, 史高斯同evans無用,
到底可以點叫唔"保守"? 放個19歲既牛奶咀macheda入黎, 會有咩分別? 佢hold波好過貝9, 快過nani, 定佢係messi可以一個扭7個?
清醒啲啦天童仔!!
賭波响外國有幾多年歷史,銀碼有幾大都大到難以估計!
打造英超做全球最受歡迎聯賽由十多年前開始,好明顯以曼聯帶起頭來...班大佬要造一定係搵當時最易打造既黎造的了!幾年時間成功咗啦!!曼聯最多球 ...
HansChan 發表於 2010-4-9 09:24 PM
哦, 又係講收水打假, 我講過唔會同你地硬碰呢d問題, 打假呢樣野根本已經好似宗教咁,
同你地講科學根本無用, 因為就似神打風水一樣, 信則有不信則無...

講過n次, 原來d年薪億萬既球員, 財伐皇子買球會都係為左"落大注",
黎贏我地呢班一千幾百既雞仔注, 咁希望大家集腋成裘, 買多d等個英超可以做落去啦....
曼聯賣左個主力c7比皇馬, 再一個tevez過檔曼城, 正宗讓雙車, 一d影響都無可以照入4強?

利物浦一樣賣左個沙比艾朗素, 艾比路亞比皇馬, 未計t9同g4傷足半季...

阿仙奴輸比巴塞, 車仔輸比國米, 大家咁早咁大, 對手實力甚至有過之無不及, 好唔合理?

仲有睇下英超今季競爭可算係10年黎最激烈一次, big4自身賽力都弱左, 仲賣左d神兵比對手, 唔通仲可以似上2年咁4隊入3隊?

即係當年意甲d星去晒西甲英超, 4強唔見佢地, 我唔明有咩唔正路...
打424, 南韓式78個fw先叫冒險? 做教練唔係打一場波only, 係一年5 60場既一個棋局,
正如對車路士諗住得過且過求一分, 留力戰拜仁唔係算到盡既賭仔性格?

講番星期3, 一個名額已經用係奧沙身上, 而隊中最快速最有力 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 11:18 PM

個陣剩返十幾分鐘,一定要入一球,換個又慢又懶得個控球能力叫做好啲嘅貝碧托7出黎做乜?
馬捷達後生有氣有力,你覺得係咁嘅情況下出貝碧會好過佢?
哦, 又係講收水打假, 我講過唔會同你地硬碰呢d問題, 打假呢樣野根本已經好似宗教咁,
同你地講科學根本無用, 因為就似神打風水一樣, 信則有不信則無...

講過n次, 原來d年薪億萬既球員, 財伐皇子買球會都係為左"落 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 11:25 PM

每年單係賭波注額不知幾龐大,莊家操控球證,球員,意甲仲有個啲歐洲次級聯賽都大把例子.
曼聯賣左個主力c7比皇馬, 再一個tevez過檔曼城, 正宗讓雙車, 一d影響都無可以照入4強?

利物浦一樣賣左個沙比艾朗素, 艾比路亞比皇馬, 未計t9同g4傷足半季...

阿仙奴輸比巴塞, 車仔輸比國米, 大家咁早咁大, 對手 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 11:35 PM
曼聯個呢場上面講左.
個"抽籤"都好正路,咁啱符合哂柏天尼口味,
法甲梗有一隊晉級,意甲定俄超晉級都啱佢胃口.

每年單係賭波注額不知幾龐大,莊家操控球證,球員,意甲仲有個啲歐洲次級聯賽都大把例子.
Winters 發表於 2010-4-9 11:49 PM
啲天童仔當睇唔到!!
佢唔肯正視哩樣嘢,當佢唔存在,然後所有嘢理所當然......天童化忌,難得難得!!

個陣剩返十幾分鐘,一定要入一球,換個又慢又懶得個控球能力叫做好啲嘅貝碧托7出黎做乜?
馬捷達後生有氣有力,你覺得係咁嘅情況下出貝碧會好過佢? ...
Winters 發表於 2010-4-9 11:37 PM
一對隊中最快速既兩翼, 缺乏左右閘支援下, 未見可突破拜仁既左右二閘幾多次,

全曼聯控球力最強既貝碧同giggs, 都未見有幾次可以控到波轉身或者passing,

當唔出b9, 一個macheda, 就憑後生有氣有力就夠? 就算費查, giggs控到落黎, 2對1, macheda可有表現過和確特式高速入攝過你睇?
再唔係兩翼成功突破到, 佢又可有顯示過有高空優勢? 除左禁區既射門觸角, 佢有表現過超人腳法? 對方2個後衛對你1個, 你波都未控到落黎點入波?

定打兩個fw, 抽起唯一掃蕩既f24? 抑或收起一個中堅自殺? 定係抽起華倫或nani一件, 改用無速度既macheda做反擊?

保守同冒險, 原來就係落b9定落macheda既分別? 講真, 我真係睇唔出需要輸送既macheda, 可以起到咩作用....

我諗大家完全忽視左拜仁既控球能力, 歐聯既經驗, 同當晚既形勢之利, 加上曼聯成季最強都係有rooney既451,
無佢在場且打少個人, 真係咁有計可以唔洗比人壓住打?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。