<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野
返回列表 回復 發帖
你以為自己係乜呀,風花說月???
冇嘢呀你!!
風花說月唔搵你啦,天童!!!
HansChan 發表於 2010-4-12 04:21 PM
見到班英超球星D自畫像咁得意, 開個POST諗住同你地估下吹吹水, 咁軟性唔會有拗氣既, 你可有望過兩眼?
嘩!!有個春字喎天童!!冇嘢呀你!!
講真,以你啲甘既人講嘢,係絕對有資格話人輸打贏要!!因唔係你既諗法,人哋講得到,就係人哋輸打贏要!
岩既!
天童嘛!!
仲有呢!"我意思係話, 我係曼聯FANS, 如果佢地LAST真係咁戲劇性贏 ...
HansChan 發表於 2010-4-12 04:19 PM
1)  你覺得佢地歐聯出局好抵死, 我覺得你唔了解曼聯個情況o者, 唔會話你偏激...

2)  其實你明唔明"輸打贏要"點解 ?

3)  講英超要咩marketing, 要"做"曼聯贏先會更多人睇都賭錢, 係你兩條友係度講only,
     我完全唔認為run一盤生意要咁做, 更無法相信19支英超班主會甲錢供養格拉澤家族, 咁我又點會有idea去"做"曼聯?

情況有如有人認為飲香爐灰水可以止咳一樣, 我無法相信, 又點會有idea去炮製香爐灰特飲?

1)  你覺得佢地歐聯出局好抵死, 我覺得你唔了解曼聯個情況o者, 唔會話你偏激... 哈哈哈!!!識轉個彎講同一樣嘢!!!算罷啦你!!

2)  其實你明唔明"輸打贏要"點解 ?你可以查吓辭典呀post個解釋出黎吖!!你想話人聽你讀過書啫!!得喇得喇!!!

3)  講英超要咩marketing, 要"做"曼聯贏先會更多人睇都賭錢, 係你兩條友係度講only,
     我完全唔認為run一盤生意要咁做, 更無法相信19支英超班主會甲錢供養格拉澤家族, 咁我又點會有idea去"做"曼聯? 你甘多廢話既!!你就梗係唔認同啦!!你認同的話,你同我哋一早已有共同話題!何況你活响既天下無賊既世世界!!不過你話得我哋兩條友就真係天真喇!我就唔會話得你一個甘睇嘢喇...唉......咪跌落地拿返乍沙啦天才童(簡稱天X)!認唔認同好閒,就係睇唔慣你啲說話同語氣,我得閒得乍...所以咪搵你嘥吓時間囉!!
     情況有如有人認為飲香爐灰水可以止咳一樣, 我無法相信, 又點會有idea去炮製香爐灰特飲? 咪飲緊屎水就話人飲香爐灰先得o架!!!比喻黎咋!!咪借啲二又乜又物呀!!!

而家哩我就第三請天才你發表高見!!
俾著你啲甘既天才呀,若果..我係話若果呀,你要造馬造俾曼聯黎長賺同大賺特賺呀,你會點造呀??香爐灰!!!!!!!!!!!!!
見到班英超球星D自畫像咁得意, 開個POST諗住同你地估下吹吹水, 咁軟性唔會有拗氣既, 你可有望過兩眼?
filter-052fans 發表於 2010-4-12 05:29 PM
我有冇望關你乜事??
你甘八掛甘在意做乜??
甘你又睇吓你甘自豪既post又幾多人領情囉!!
1)  你覺得佢地歐聯出局好抵死, 我覺得你唔了解曼聯個情況o者, 唔會話你偏激... 哈哈哈!!!識轉個彎講同一樣嘢!!!算罷啦你!!

2)  其實你明唔明"輸打贏要"點解 ?你可以查吓辭典呀post個解釋出黎吖!!你想話人聽你讀過 ...
HansChan 發表於 2010-4-12 06:36 PM
你成日講"天下無賊", 要19支英超老細無名無利, 甲錢供養格拉澤家族既曼聯, 會唔會仲"天下無賊"?

根本唔會有可能做到既野, 我又點會有idea做到出黎, 就算講到"假如", 都係"多餘"...

以曼聯既歷史同戰績, 就算未來10年佢都四大皆空, 佢地同英超仍然係會財源滾滾來, 又何需動手腳畫蛇添足?

咁19年聯賽吃蛋既利物浦, 意甲失敗雙雄ac同祖記, 全無霸氣又靠咩為生?
我有冇望關你乜事??
你甘八掛甘在意做乜??
甘你又睇吓你甘自豪既post又幾多人領情囉!!
HansChan 發表於 2010-4-12 06:38 PM
我開post係想呢版靜鬼會熱鬧d only, 無8掛同在意d咩, 有無人睇同回我都無辦法...

我講係話你拗氣就咁熱衷, 第2類post你似無興趣, 咁解o者...
你成日講"天下無賊", 要19支英超老細無名無利, 甲錢供養格拉澤家族既曼聯, 會唔會仲"天下無賊"?

根本唔會有可能做到既野, 我又點會有idea做到出黎, 就算講到"假如", 都係"多餘"...

以曼聯既歷史同戰績, 就算未來 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-12 10:11 PM
咪講甘多廢話啦!!
根本同你哩啲人唔會有共識!!
唔好同我講駛唔駛造,駛唔駛造唔到你同我講!
再四請教,俾你造,你會點造先為之合格同高張?!
你哩個post咪又係重覆你之前講既嘢,你唔覺得有造波,收買之類...ok..你個人既事!我出心ost你講乜嘢non-sense,關你鬼事呀??
問你,你又回避,所以我就想了解吓若俾你造,你點造,甘先可以discuss個point!
我開post係想呢版靜鬼會熱鬧d only, 無8掛同在意d咩, 有無人睇同回我都無辦法...

我講係話你拗氣就咁熱衷, 第2類post你似無興趣, 咁解o者...
filter-052fans 發表於 2010-4-12 10:15 PM
拗氣我唔熱衷o架!!!
之前咪講過囉!!係睇唔慣你啲說話同態度所以搵你嘥吓時間!
同你講講吓,你會覺得人哋同你拗氣....你自己唔會諗吓你抱住拗氣既態度出post...你甘覺得拗,你咪唔好回post囉!!我攞把刀指住你逼你呀家陣?
到而家問咗你四次若果要造馬,你認為點做先高,你就只對上嗰個講根本唔駛做....
你講乜吖你!!!你話我甘諗唔岩,ok,我想學吓嘢,你教吓我吖,你又唔教,只識話人同你拗氣...你當我唱歌囉!!甘你又要回??
好多嘢唔好單手怕掌囉,係唯一你去死係唔駛相向既,甘你唔去死?!
Basically United lost because Fergie is a crap manager and were outplayed by Bayern. And Fergie's "typical Germans" comment after the game makes no sense.
Only four German players were on the pitch: Butt, Lahm, Badstuber and Schweinsteiger
Only four players went up to the referee: Ribery (French), Van Bommel (Dutch), Olic (Croatian) and Schweinsteiger, the only German who did so.

Typical Fergie, blaming losses on the referees.
拗氣我唔熱衷o架!!!
之前咪講過囉!!係睇唔慣你啲說話同態度所以搵你嘥吓時間!
同你講講吓,你會覺得人哋同你拗氣....你自己唔會諗吓你抱住拗氣既態度出post...你甘覺得拗,你咪唔好回post囉!!我攞把刀指住你逼你呀家 ...
HansChan 發表於 2010-4-12 10:48 PM
Hanschan兄:

學阿甘生話齋,有啲野唔值得自己咁上心.
呢啲拗氣浪費時間,唔需要太認真去理會...

每個人講野辯論嘅都唔一樣,有啲人會回應你嘅論點,但有啲人卻係東拉西扯...
呢樣野就無對錯之分嘅,但係既然我地又唔可以迫人地用同一個方法黎討論,咁樣落去盞大家都覺得對牛彈琴.

另外,我就覺得討論最主要都係希望有得著姐.
如果無嘅話...討論落去都無乜意思啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。