<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野
返回列表 回復 發帖
里昂法國架ma...哈哈...

不過大家都係唔好太陰謀論啦, 柏天尼係白痴都好, 都無必要係要做瓜d英超隊既,

到下次投票選uefa會長果時, 英格蘭有一票, 德國佬咪又係得一票.... ...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 03:57 PM
睇下呢篇野
http://soccer.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/6/2/1/1933715/1.html
都係同商業有關啦!!
天童仔可能係自給自足既有錢人....唔明哩個社會!
HansChan 發表於 2010-4-9 09:36 PM
98年個次又係...
唔係話法國唔勁,而係巴西無可能踢到成pat屎咁...
至於箇中因由...
IC呢幅4格
打424, 南韓式78個fw先叫冒險? 做教練唔係打一場波only, 係一年5 60場既一個棋局,
正如對車路士諗住得過且過求一分, 留力戰拜仁唔係算到盡既賭仔性格?

講番星期3, 一個名額已經用係奧沙身上, 而隊中最快速最有力 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 11:18 PM

個陣剩返十幾分鐘,一定要入一球,換個又慢又懶得個控球能力叫做好啲嘅貝碧托7出黎做乜?
馬捷達後生有氣有力,你覺得係咁嘅情況下出貝碧會好過佢?
哦, 又係講收水打假, 我講過唔會同你地硬碰呢d問題, 打假呢樣野根本已經好似宗教咁,
同你地講科學根本無用, 因為就似神打風水一樣, 信則有不信則無...

講過n次, 原來d年薪億萬既球員, 財伐皇子買球會都係為左"落 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 11:25 PM

每年單係賭波注額不知幾龐大,莊家操控球證,球員,意甲仲有個啲歐洲次級聯賽都大把例子.
曼聯賣左個主力c7比皇馬, 再一個tevez過檔曼城, 正宗讓雙車, 一d影響都無可以照入4強?

利物浦一樣賣左個沙比艾朗素, 艾比路亞比皇馬, 未計t9同g4傷足半季...

阿仙奴輸比巴塞, 車仔輸比國米, 大家咁早咁大, 對手 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-9 11:35 PM
曼聯個呢場上面講左.
個"抽籤"都好正路,咁啱符合哂柏天尼口味,
法甲梗有一隊晉級,意甲定俄超晉級都啱佢胃口.
1) mind your words, 為你好, 講時講粗口會ban post!

2) 你到底知唔知香港馬會呢類合法大莊一年既收益係幾多? 即係李嘉誠賣樓比你, 需唔需以爛尾樓手法搵錢?
     正係因此, 若果外圍莊家投注額比合法 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-10 10:50 AM
你攞馬會呢啲合法莊家黎講?

有錢如李嘉誠都未呃夠你地班蟻民,仲係起埋啲19樓比你地,咩日出X城...名城...
咁證明啲咩?係越有錢越貪.

球員或球証本身黑吃黑, 或者收兩家茶禮?
做得莊家,背景點會清白?
另外我唔明點收兩家茶禮,係咪想講馬會收到嘅投注就買曼聯贏多啲,澳博
收到嘅投注就買車仔贏多啲?
咁嘅情況真係微乎其微.
仲有,收埋球證就最保障,睇下02年南韓就知!

場埸都係假波?

賭外圍嘅,大多唔係啲散戶,係大啲大孖沙.
就好似我地玩股咁,合法炒期指收益都已經大,但點解仲有大把人炒黑期?
係因為比起合法玩,利潤係大好多倍.
莊家差唔多係穩贏,除非好似98年咁,全世界買重巴西一面,咁先會輸到X街.
45# HansChan
巴打冷靜啲先
難得呢區仲有我地三個係度討論,互相插下何樂而不為?
不過用詞唔好太激,費事陣間比人ban
仲有,好似曲解我嘅意思...
我本身想講,英超成日指使啲球證,
有時就比下著數某隊一時就吹某隊嚴啲,志在令積分榜上更加刺激.
我就無講過係啲大莊要曼聯贏.
一年毛利50幾億既合法莊都要收買人, 係hanschan said, not me...

我講李生做例, 唔係話佢有錢唔賺, 只係想講, 根本係訓係度都收錢既, 就算幾貪錢也好, 又可需動刀槍犯法搶錢?

而我講既黑吃黑, 兩家茶禮等永遠係 ...
filter-052fans 發表於 2010-4-10 04:53 PM
比你地兩個攪到我越黎越亂,連咁簡單嘅野我都打錯左
我原本講緊嘅係柏天尼用多種方法,包括指令球證,做到英超出局.
點知越講越離題

你講黑吃黑同兩家茶禮,呢樣野當然有可能.做得呢種野嘅,點會唔係黑底?
佢地收買得班人,自然需要考慮呢個可能性.
再講,有邊個講過收買球員/球證一定達到佢地嘅目的?

至於你講嘅可行性,我又想知你覺得點樣唔可行?
你係咪想講打完假波之後班友點樣全身而退?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 柏天尼真係好野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。