<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 想識人可以點做
返回列表 回復 發帖

想識人可以點做

小弟就黎讀完書
最近見到學校同一個course ge低form有個女仔幾靚女
想識佢
有咩方法可以打開話題又唔會好礙眼呢???
請求高手賜教

評分次數

同佢講做個朋友lol
小弟就黎讀完書
最近見到學校同一個course ge低form有個女仔幾靚女
想識佢
請求高手賜教
kinglws 發表於 2010-5-20 02:53 AM
唉呀,咁遲先答你添

你同佢有無咩交流過嫁?
完全唔識既?定係都叫做一過一、兩次眼神上有交流先?

如果係後者就易辦啦
前者就真係考你膽量
唉呀,咁遲先答你添

你同佢有無咩交流過嫁?
完全唔識既?定係都叫做一過一、兩次眼神上有交流先?

如果係後者就易辦啦
前者就真係考你膽量 ...
自由神 發表於 2010-5-26 11:42 PM
咁巷 .....点樣易辦先? 具體少少可以嗎?
咁巷 .....点樣易辦先? 具體少少可以嗎?
playbr2 發表於 2010-5-27 03:35 AM
大哥!好耐無見啦!
易辦?咪埋去講:喂,受唔受溝先!
大哥!好耐無見啦!
易辦?咪埋去講:喂,受唔受溝先!
自由神 發表於 2010-5-27 11:20 AM
聽完走夾唔透…
番黎啦
等你答教埋我呀
小弟就黎讀完書
想識佢
請求高手賜教
kinglws 發表於 2010-5-20 02:53 AM
總之胆大心細面皮厚咯……同學!我剛才聽唔明一點野,請問……﹖

評分次數

總之胆大心細面皮厚咯……同學!我剛才聽唔明一點野,請問……﹖
goodnicelady 發表於 2010-5-28 11:46 PM
男人之家聽唔明問女仔?XD
男人之家聽唔明問女仔?XD
自由神 發表於 2010-5-28 11:47 PM
唔得咩﹖咁先顯得你不恥下問呀麻…咁先夠虛心…咁先夠勇敢呀…傻豬…唔係點追人呀﹖再者唔明唔一定功課架!可以話不留心一煞…想問番d資料都得架……
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 想識人可以點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。