<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 年齡差距真係有問題嗎
返回列表 回復 發帖
傻得咁可愛,去邊度搵呀?
你真係要走啦?
祝你早日康復
大邪神 發表於 2010-6-30 11:14 PM
佢梗係可愛啦!世間難求呀!你的心情指數去到邊呀﹖唔好咁鬱悶呀!靚花比你梗淒慘呀!佢都可以堅強生活下去!你的事只是小風波咋!
傻得咁可愛,去邊度搵呀?
你真係要走啦?
祝你早日康復
大邪神 發表於 2010-6-30 11:14 PM
可愛﹖唔係麻﹖不是傻傻地咩﹖去邊﹖去第度咯!遲些先走!
可愛﹖唔係麻﹖不是傻傻地咩﹖去邊﹖去第度咯!遲些先走!
goodnicelady 發表於 2010-7-2 10:24 PM
可愛頂啦!
失去自由邪神回歸
大把人讚我其他野,但好似無乜人讚我可愛喎!呀!…記起有呀!用英文讚我lovely and cuty咯
大把人讚我其他野,但好似無乜人讚我可愛喎!呀!…記起有呀!用英文讚我lovely and cuty咯
goodnicelady 發表於 2010-7-3 08:22 PM
lovely and cutie
失去自由邪神回歸
You are lovely and cutie too.....
You are lovely and cutie too.....
goodnicelady 發表於 2010-7-3 10:05 PM
失去自由邪神回歸
開心呢﹖有人讚你喎!
開心呢﹖有人讚你喎!
goodnicelady 發表於 2010-7-4 01:57 PM
想問女仔會向一個佢心入面咩野地位既男仔亂發皮四。
姐係唔係因為個男仔既緣故的,只係就不自覺向佢發泄
失去自由邪神回歸
想問女仔會向一個佢心入面咩野地位既男仔亂發皮四。
姐係唔係因為個男仔既緣故的,只係就不自覺向佢發泄
大邪神 發表於 2010-7-4 11:45 PM
好難講喎!你只是講咁少資料﹖有無詳細些資料呀!﹖
如感情在邊緣時期的而又好脾氣的女仔反而不會亂向意中人發脾氣!反之感情穩定了而又好脾氣的女仔容易因為個男仔對她不緊張而會好自然發男仔脾氣,這情況好易令男仔覺得佢不可理喻!但其實個女仔只是因為男的不夠重視她而發脾氣!
如不好脾氣的女仔有理無理都會發脾氣!這類較難理解!而我本人無論如何都不輕易發脾氣!亦好少自動發脾氣!不好聽就是無性格!好聽的就是成熟有內涵、好脾氣(這點是追我的男人對我的睇法而講我知的)
但強調每人情況不同!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 年齡差距真係有問題嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。