<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 年齡差距真係有問題嗎
返回列表 回復 發帖
我欣賞佢
但未到喜歡佢
大邪神 發表於 2010-7-5 12:49 AM[/quot
咁你有無對佢特別好﹖
goodnicelady 發表於 2010-7-5 12:51 AM
失去自由邪神回歸
哈。係咩?咁點做好呀靚花?
我要點試佢先
大邪神 發表於 2010-7-5 12:53 AM
其實如你對佢不是那種感覺的話!都不需要試咯!反而淡然又客氣一點就好!萬一知道佢真的對你有野的話你會點﹖難道從她男友手上搶過來咩﹖
其實如你對佢不是那種感覺的話!都不需要試咯!反而淡然又客氣一點就好!萬一知道佢真的對你有野的話你會點﹖難道從她男友手上搶過來咩﹖
goodnicelady 發表於 2010-7-5 12:56 AM
失去自由邪神回歸
這就是關鍵所在啦!你對佢特別好! 但因為那二個女的拆毀了你對人的熱情,從而冷淡,她咪受不了你忽冷忽熱咯!所以咪發你脾氣咯!
這就是關鍵所在啦!你對佢特別好! 但因為那二個女的拆毀了你對人的熱情,從而冷淡,她咪受不了你忽冷忽熱咯!所以咪發你脾氣咯!
goodnicelady 發表於 2010-7-5 12:59 AM
咁複雜既?
查實佢好關心我,我先會對佢好D姐!
失去自由邪神回歸
其實你是單身!看這班女仔有誰較為好而又適合你!都可以考慮搵一個拍拖啦!好過成日咁苦悶咯!
其實你是單身!看這班女仔有誰較為好而又適合你!都可以考慮搵一個拍拖啦!好過成日咁苦悶咯!
goodnicelady 發表於 2010-7-5 01:01 AM
話搵就搵咩,人家都話唔識追女仔!
失去自由邪神回歸
咁複雜既?
查實佢好關心我,我先會對佢好D姐!
大邪神 發表於 2010-7-5 01:00 AM
不是複雜!是簡單!就係因為佢對你好!但你特然因那二個女的問題失郤了熱情!她咪有種被冷落的感覺!因而心理不平衡,才會無端白事就發你脾氣咯!傻瓜!
話搵就搵咩,人家都話唔識追女仔!
大邪神 發表於 2010-7-5 01:03 AM
你詐詐帝!男仔鐘意女仔就好自然會追架啦!
不是複雜!是簡單!就係因為佢對你好!但你特然因那二個女的問題失郤了熱情!她咪有種被冷落的感覺!因而心理不平衡,才會無端白事就發你脾氣咯!傻瓜! ...
goodnicelady 發表於 2010-7-5 01:04 AM
不是啦...
其實我現在對誰也沒了熱情。
當你對人好,人家還要在亂想你的不是
人家還要逼自己相信一些自已心底明知是不真實的事情去破壞我
我又不是上帝,我先吳會盲目包容

我想也許這陣子在上海
她見不到男朋友,我成了她這陣子的感情寄托
現在,大家快要回去啦,她可能有一點矛盾了
所以這陣子面對我的時候也怪怪的
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 年齡差距真係有問題嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。