<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 年齡差距真係有問題嗎
返回列表 回復 發帖
自由神 發表於 2010-7-11 03:31 AM[/quote]再次:首先祝你生日快樂!再次祝你學有所成!再三祝你搵工成功!再四祝你搵個如花美眷!再五祝你事業有成!再六祝你幸快樂!

哈~多謝曬~我有曬呢六樣,我就真係無慾無求啦~
我諗有齊呢六樣都不太難啫!每樣都要求不高就得,惟是幸福就較抽象些!

關心可以由衷,可以是有目的的,而你是由衷,所以可貴~
睇得我咁純良真好咯!咁事實我的祝福是由衷的!但是否可貴就唔知咯!因怕遲d無機會再0黎咯!

我真係咋,咁易俾你混淆視聽
講笑啫!你個人咁心水清,怎能可以弄糊塗你呢﹖

凡事好壞在於心態~靚花說得好!
說得好與否就唔知啦!但我的心態就愈來愈唔好咯!

隨緣啦呢個~
我諗找個美眷就以隨緣心態!有時緣來你想揮去都未必能揮之得盡!但前途就真係要著緊點兒!才有收割呢!

咁我係傭才定蠢才呀?
sorry!二者都無你份咼!或者你是天才!哈哈!

嘩~眾生皆以名為心靈的推動力?咁似耶和華既
可能我文筆不好!誤導了你!我意思我們各人都喜愛自由,你個名是自由神,即是自由的象徵!所以我們都以你個名(自由神)為我們的推動力咯!就正如六四民運都是為自由而產生!

活著便精彩~
人生精彩與否可因人的經歷而異!有時未必是我們可以選擇的!看老天爺降大任於誰咯!

迷失都不一定是壞事吧~對嗎^^
對啊!迷失方向可能無大問題!tune 返正就得!但迷失良心就大件事咯!

81# goodnicelady 靚花~今日心情唔知做咩真係唔好
空虛?定忙碌過後既平靜我不習慣?
定係這陣子充滿在我生命既人突然離開了,回到了現實我不習慣呢?

真係R頭了
81# goodnicelady  靚花~今日心情唔知做咩真係唔好
空虛?定忙碌過後既平靜我不習慣?
定係這陣子充滿在我生命既人突然離開了,回到了現實我不習慣呢?

真係R頭了 ...
自由神 發表於 2010-7-11 06:45 PM
我諗你樣樣都有點兒咯!但你話在你生命既人突然離開了而回到現實不習慣﹖以你重情的心態上這個都會可能係架!﹖你會否同班同學仔分散而感到悶悶不樂呢﹖
我諗你樣樣都有點兒咯!但你話在你生命既人突然離開了而回到現實不習慣﹖以你重情的心態上這個都會可能係架!﹖你會否同班同學仔分散而感到悶悶不樂呢﹖
goodnicelady 發表於 2010-7-11 07:33 PM
天下無不散之延席。
都咁既年紀啦~唔多唔少都習慣左啦~
係仲會少少感覺既~不過無小時候咁深了~
天下無不散之延席。
都咁既年紀啦~唔多唔少都習慣左啦~
係仲會少少感覺既~不過無小時候咁深了~
自由神 發表於 2010-7-12 06:59 PM
你講到自己好似好老咁喎!哈哈!我己有你電郵地址!我得閒會給你電郵架啦!不會散架!誼弟…
你講到自己好似好老咁喎!哈哈!我己有你電郵地址!我得閒會給你電郵架啦!不會散架!誼弟…
goodnicelady 發表於 2010-7-12 07:10 PM
我老啦~又大一歲啦麻 好野!我多左個家姐
突然之間好開心添
我老啦~又大一歲啦麻 好野!我多左個家姐
突然之間好開心添
自由神 發表於 2010-7-12 08:56 PM
係咪真係開心架﹖叫你契弟喎﹖哈哈!
係咪真係開心架﹖叫你契弟喎﹖哈哈!
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:03 PM
我係副契弟,又係呢度既人都知嫁啦。
真係開心,有咩好得過多個家姐睇住自己、關心自己喎!
我係副契弟,又係呢度既人都知嫁啦。
真係開心,有咩好得過多個家姐睇住自己、關心自己喎!
自由神 發表於 2010-7-12 09:08 PM
副契弟﹖未聽過!笑 死人!咁都肯制!好啦!我就係咁兒睇 住你啦!
副契弟﹖未聽過!笑 死人!咁都肯制!好啦!我就係咁兒睇 住你啦!
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:13 PM
真嫁!正契弟係另有其人~不過唔講得你知住XD
做咩唔肯制喎~哥前哥後三分險姐~弟前弟後六分親呀~

多謝家姐~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 年齡差距真係有問題嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。