<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
9 |6 G1 `4 K0 C4 E( x8 A8 O! V8 s1 q; M7 W) }/ {, t

1 g( L/ f; d$ g' M6 L, Q"適.可.而.止"
% v( j' `7 h' g7 E& ^5 Z記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~4 T! d0 q: ^, X
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:32 PM
1 l% d$ T$ c' y; R0 W: G1 `
老實講呀哥~
% S/ g' ~' I& G7 d- R& D我當日收到order做組長;
' c  c: g, `+ \( z9 S8 `) ^0 w6 ?' l只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦
+ U3 B1 S& L6 J1 w" p* p* {7 A& c+ w, m$ _  [
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次
  s& A/ z+ n1 o$ B0 a' w最後結果竟然系會令我如此傷心! L) O4 \8 v* e- w9 y  A2 l
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺
& E9 [+ b; R' \' p我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的
9 s* I/ M, |$ A. C4 \她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦
* g. o2 F7 z: e7 h回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機
/ B% i4 j/ h4 t- y2 W, E8 B( a到那一刻,我就算是功成身退# h) o6 w! A. B! u' c  w. _- `
/ z! u' E4 ~( _( \
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港7 s& q! ~# m/ m. f0 w. H
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去
# {# u' {2 Q$ |. r  v8 ?也許這就是我的Problem
7 z$ P# \7 e* B7 d% h8 r永遠別人都認為我付出的好是應該的: l1 {2 b# c; H( h. r9 D" p! `4 l
是我人不好還是我不懂做人呢?
; m- h! ]" Y$ ^# O/ F7 K  l2 B太累了,單純的對人好也要想得那樣的多/ o+ h2 I/ _4 ?) s

0 j1 x6 U' R" ^0 R7 j面對她們我也感到很累  m7 `3 t2 I' d3 x$ m! u
為何要逼我帶上面具對人?真心也是錯?
失去自由邪神回歸
佢唔出現?
點解全部人走晒過嚟
% p7 A! j# U2 c) j' F; Z奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
因為呢度夠吸引…哈哈…
, m0 Y- C2 d  K
' D# {) o/ Q! g7 r1 F0 U
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
) j0 ^# v, R' T1 ^! t# ?( s8 J
  u/ m! {' [/ J4 Z& V  V  q. S7 D, U; B# x; h( L
不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
% c! c$ g9 K- i  @) ]7 ]Tu-160 發表於 2010-6-29 03:02 AM
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM[/quote]老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t$ W  [0 h* p5 ^3 n  m( y; f, f7 y
我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
# S- Z/ s% g3 k% c/ `) Z只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!6 O/ r* L' g, A+ V
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次0 S( Y* ]% R2 z/ W做人簡簡單單是最好!
: J  ~; z/ W/ o. _1 ?6 x+ ?最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!
8 }' Y: s  A& }3 P' v: m我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖
' s& S. o/ ^' h6 p5 U/ f我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!
) _6 m3 X5 J' s! n2 {! R$ `她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!
  u4 D; r; B2 {8 i回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機!可能理所當然!. W, W7 b% b& N9 a# }
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!
( O0 }" B6 S; Q$ L0 n
4 E- N% g# t- H/ I: r* n, F+ f% D& S9 P
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!
3 x! g. p) [+ f1 h- b# R, f; \我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!
) N4 d: _2 f# f) f4 V
也許這就是我的Problem:未必!但可以看得雲淡風輕!0 a3 J) N" ]4 k$ J
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!% x. D$ j0 a  d
是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!
. J5 d: |  Z7 H3 g" H5 c" l1 s太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!! e  O& T9 r% _2 Y0 R
面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9:累就放手兼透透!
6 t, W4 X2 Z  `* @為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得0 g) b8 G, \# M8 I" f
真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!% C# F$ \3 \% N: \" E3 b
生日是邊日呀﹖
8 _# x- d6 v8 }; J, N# Q9 w9 D0 O
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t
* v: f$ |$ {2 f, \+ u7 I$ s我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!! E! W; d; k- J
只知要令大家都不思鄉、安全, ...
- Q9 |: Q5 U2 ^goodnicelady 發表於 2010-6-29 06:57 PM
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
$ l0 _, i5 o% B, [我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!3 A  s9 H8 p! C6 X1 C: L/ u- g
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢,佢地與我何干?6 s2 x  m, u. ^8 \" g9 R/ x
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次/ W做人簡簡單單是最好!不!是要真切的複雜,不要有破綻。& y9 ~/ F, i+ b; H! M$ W
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!佢地也許覺得傷害我會令佢地更易合群吧。5 G$ @$ G3 s* M3 ^: M3 a& H7 A/ ]7 u7 p5 x* m- y
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖不是對自己好就要接受吧。5 p& c! M5 G) t  J& ?
我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!對!因為佢地無野俾到我! + c' U+ Z( y6 Z3 ^: E; _
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!
" l& L, k& p( T到那一刻,我就算是功成身退!事實係!多謝( Z  S' S& f% m0 _4 g
& b1 k) b. G8 t8 h而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!沒有人同我興祝喎!$ I3 E! `  ^- s4 R4 \/ n
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!孤獨不是因為獨個人,反而是內心的寧靜!也許這就是我的Problem未必!但可以看得雲淡風輕!希望我做得到啦/ z4 i1 k3 E$ p8 U2 O
& H4 t# X- T% |4 G* {7 t) L永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!那我也不付出了是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!善良既人反而有著很臭的名聲!
3 O) G& a: @% v
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!但我一想就知道了事實了面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9累就放手兼透透!真的希望明天就回香港~: B3 m% m! K- W$ A5 i0 g( b; M4 h" D/ c4 C: B, a, Y3 Y: J8 P# L# P
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得對,我不想對人好了9 [0 F. u9 F# ~1 t% _2 z. C+ p
! d* t( ~) |# r: i真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!我是草,不是寶呢
( b0 m9 j& Y  \生日是邊日呀﹖唔話你知XD 七月十一呀
失去自由邪神回歸
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
. B3 @4 f' k% g' c! l: Q0 z我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!
- r! [$ x1 @$ r2 F/ r. T) u( Y只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢 ...1 N) ]" b/ S3 g$ v+ ?
大邪神 發表於 2010-6-29 10:59 PM
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
) W/ G' g1 k4 ?  _# m8 F/ ugoodnicelady 發表於 2010-6-29 11:17 PM
你無心肝先會唔知嫁炸
失去自由邪神回歸
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-6-29 11:29 PM 編輯 2 O/ |: _* m+ c
7 U$ a# ^* g  P1 ]
你無心肝先會唔知嫁炸
3 F- k" _: p* |大邪神 發表於 2010-6-29 11:19 PM
我知!你想點慶祝呀﹖
我知!你想點慶祝呀﹖
( h/ g& L  C5 o4 N/ pgoodnicelady 發表於 2010-6-29 11:24 PM
介紹個好女仔我識啦!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。