<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
介紹個好女仔我識啦!2 ~$ L) A1 q: ]/ R
大邪神 發表於 2010-6-29 11:30 PM
失去自由邪神回歸
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-6-30 12:01 AM 編輯 - K% Y3 O) g, q

! O- w. E' ]9 Z" ]2 B) [& C" y0 u
介紹個好女仔我識啦!: T4 w3 ~0 P. I3 j
大邪神 發表於 2010-6-29 11:30 PM
你想要咩類型既女仔呀﹖不如咁!你send個短訊給我,如facebook、msn、或聯繫方式的資料我!但還要你講埋你的要求呀!你自己個人資料,如學歷、工作、家庭背景…等等啦!咁我就幫你搵個合適的介紹給你啦!
你想要咩類型既女仔呀﹖不如咁!你send個短訊給我,如facebook、msn、或聯繫方式的資料我!但還要你講埋你的要求呀!你自己個人資料,如學歷、工作、家庭背景…等等啦!咁我就幫你搵個合適的介紹給你啦! ...9 H7 D) X1 d/ y7 H' e. `
goodnicelady 發表於 2010-6-29 11:55 PM
6 s7 c5 L5 D, u) f$ Y* H5 V
係咪姐係我可以有你既手機號碼呀?
失去自由邪神回歸
& y0 U# j3 V4 |2 o6 X6 |係咪姐係我可以有你既手機號碼呀?
3 S: \& C4 r' g5 v8 X+ ^8 ^大邪神 發表於 2010-6-30 12:19 AM
請你在這個論壇的短消息send你資料給我!睇吓我身邊有無女仔可配襯你這個好人!如有的話,那你留下電話或聯絡資料給我!到適當時候我就比埋我個電話號碼給你以作聯絡咯!但不能太遲,因我要就快離開香港!但我諗你可能同我講吓笑啫!
請你在這個論壇的短消息send你資料給我!睇吓我身邊有無女仔可配襯你這個好人!如有的話,那你留下電話或聯絡資料給我!到適當時候我就比埋我個電話號碼給你以作聯絡咯!但不能太遲,因我要就快離開香港!但我諗你可 ...
- I0 a+ \; p* Z& s6 U' j1 S0 vgoodnicelady 發表於 2010-6-30 02:46 AM
我说说笑吧了& Z1 u  S' J% j. c
但真心的多谢你呢个大好人!
( A) A* c0 u; x$ Q# e% R  [回香港加你分!
失去自由邪神回歸
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖) j% J) o/ F2 C' {1 T, h! Y
goodnicelady 發表於 2010-6-29 06:34 PM
: k2 [; c; l+ A. P/ B

7 f# S0 \! I$ v9 [5 A' M2 Q4 Z4 `你係和咩
[img][/img]
我说说笑吧了, D, n: a" z* m2 E/ k
但真心的多谢你呢个大好人!
% g  o- D) N% |3 `) |5 z9 _回香港加你分!4 n" E, g" t: |  s
大邪神 發表於 2010-6-30 10:44 AM
早知你講笑啦!
5 D* @) t/ Z0 T0 l8 ]. _/ L9 A

# l& \; z+ \" Y5 i' r6 M你係和咩
2 h6 Z1 I- W" M3 k6 v* Dsfxc00000 發表於 2010-6-30 05:26 PM
我梗係唔係你啦!話你有吸引力得未呀﹖
早知你講笑啦!, X* P6 N: S- h) d
goodnicelady 發表於 2010-6-30 08:18 PM
講真,弧獨既感覺不好受
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。