<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
咁樣做乜呀﹖
無人叫你亂找喎!你可以認真找架!
9 E) [1 r! y: ]/ P7 V% Qgoodnicelady 發表於 2010-6-30 09:29 PM
邏輯思維正確
邏輯思維正確
+ L/ Q7 c9 c1 y0 Y8 s6 tktwu2007 發表於 2010-6-30 11:47 PM
靚花的邏輯思維直情極品啦!
靚花的邏輯思維直情極品啦!& q% V) _' k; L( z4 z
mycar422 發表於 2010-6-30 11:51 PM
讀過哲學未
唔識添......究竟邊個係BOYDWAN啊
5 J! e% q4 f; B0 r1 c7 k唔通係老鼠
斷背大聯盟
讀過哲學未, h, j5 `& ~6 h0 \0 g7 ^
ktwu2007 發表於 2010-7-1 01:34 AM
未呀!你呢﹖
唔識添......究竟邊個係BOYDWAN啊7 |& F+ M& e+ ]$ b
唔通係老鼠. S7 `2 ]5 d$ L3 t  N0 K% c
mK頭ck@G點 發表於 2010-7-1 05:05 AM
BOYDWAN都唔識﹖你真是'背'呀!
咁樣做乜呀﹖
$ u1 z' [8 ^5 q! `7 A# o0 Nmycar422 發表於 2010-6-30 11:36 PM
7 x- C6 Q, o4 ?1 ~
心情一般炸; a9 W1 N5 j0 X
班女仔而家愈黎愈唔中意我咁
7 o6 ~9 v4 b3 P6 e4 F我做好人做到個名咁臭都算經典( Q8 b& G% a3 Z& {8 i3 n
我成日都俾人蝦
$ n- w8 Z( _0 s: s$ x% H' A 明明做好人都會俾人屈到我壞人咁  _/ M4 Z: c5 O, p; T* O% k+ W
有個朋友知道曬所有野都由衷為我感到不值; A! x8 p. _6 B
辛苦付出,換來惡名
失去自由邪神回歸
大邪神 發表於 2010-7-1 11:11 PM[/quote]) H/ E& m: T$ U3 f* J. e3 u
心情一般炸!了解!隨緣心自開!煩腦皆因強出頭!
  B+ X$ D6 F/ A( Z
班女仔而家愈黎愈唔中意我咁!不打緊啦!關公都有對頭人,曹操都有知心友!
! }2 ~4 y! K# p/ e$ t' D# ~
我做好人做到個名咁臭都算經典6! B4 q( K3 j8 w# m9 \& }2 Z8 q- Z% l!只是遇然的被誤會,放下吧!把磨練作為經歷,平常心就開心!, [* I4 z8 e: H$ V. _" O. X8 Q* M
我成日都俾人蝦 ! 有時做好人係咁難架啦!正所謂做人難!做好人更艱難!. g. |9 K" G" E- Y( @% p1 T+ S
明明做好人都會俾人屈到我壞人咁2 ! m/ r4 B7 T9 T9 V' T理解你好人難做,但天可鑑,地可知!讓它淡然而過吧!3 _  H8 g* V! z
有個朋友知道曬所有野都由衷為我感到不值' {' u* Z! a6 Y7 F$ ]- |; E0 I) Z當然!好朋友能替你不值是安慰!因有人明白你!但肯定話你知,我亦視你為好人!* _5 \/ B5 J3 U0 y6 d
辛苦付出,換來惡!好人蒼天可鑑,莫理他人揶揄!總有人明白你的!
, U, ~2 T) k' _4 c, j總括而言,世上逆事十常八九,莫把逆事記心頭!互勉之……
) M4 p& o* l" ^0 z* z2 G. s" m( z; q3 t. {" h# r9 y
139# mycar422 了解!隨緣心自開!煩腦皆因強出頭!緣起緣滅由天定,若感覺是對的,我只希望大家都真心面對~自欺欺人所為何事?
1 z% C0 _$ y* Y( B
不打緊啦!關公都有對頭人,曹操都有知心友!我唔開心唔係人地憎我,反之係我今次咁難得想做一次單純既好人,點解結果反而更差?只是遇然的被誤會,放下吧!把磨練作為經歷,平常心就開心!我吸收了經驗,明白如何面對一大班的女仔了。人力管理吧,還是不要動之以情的好。
9 G- k( u8 L" }: d" `' ~. Z
有時做好人係咁難架啦!正所謂做人難!做好人更艱難!那做回老本行“壞人”理解你好人難做,但天可鑑,地可知!讓它淡然而過吧!這是我唯一可以做的。
& B, x) B' t3 p- P當然!好朋友能替你不值是安慰!因有人明白你!但肯定話你知,我亦視你為好人!天要神死,神不能不死。好與壞已經朦糊起黎了。+ `" z# q) U" |/ M

% Y' B6 {, D# T+ wO" a
好人蒼天可鑑,莫理他人揶揄!總有人明白你的!自問這數十天問心無愧,咁都要認錯的話,天理何在?
3 a* i+ L" y) S* b5 }& x: A3 [
總括而言,世上逆事十常八九,莫把逆事記心頭!互勉之……你都係呀!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。