<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
% q# i5 y- C; d2 P! h2 k
8 [8 b( H9 t8 z$ G
好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了# @, f6 s8 I) {& P
ktwu2007 發表於 2010-6-28 23:16
$ [0 z/ u- Z4 B( w( d$ e7 u# x% i, C; E3 B! v$ v

. h' n& E4 W/ w5 o" R2 A石屎先臭啫, 紅毛泥唔臭嘅~
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM[/quote]6 J9 T/ P3 Y; U3 o% ?" V
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o! c# o: p  [2 G6 f
您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖
$ H* B0 U" O1 |, y& W+ W( k5 Q9 z
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i% c! m3 {: z' R5 A: b
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖. % [2 k$ D6 h2 G4 u9 Q4 Y# j. b6 T
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM0 X- Z/ j0 H2 M. H. g# H. k
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰 ...
/ \. k2 i* b" d4 Pgoodnicelady 發表於 2010-6-28 11:46 PM
4 |' z5 i5 {: M4 `: d
" d0 f+ H& k! E# ]7 n8 H; d& U6 g
係咪去剛比亞
, A( X) I2 a0 h: e! q2 e
+ A$ @' R' w1 s6 r& ]" Z係咪去剛比亞
! r! U; m$ n! _) fktwu2007 發表於 2010-6-28 11:55 PM
去大陸再去大北烈顛...哈哈
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM5 s- M" H( U# d" j; ^  z  }% G- `5 t
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
3 s" C4 D6 @! ]1 E  }: v您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖) R6 ~5 f' J: y2 z+ z7 y
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i- ?  t) [: U4 w8 V9 D" ~- L0 U
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖. 5 H8 l  l; k  V9 p9 O- {
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!& n- [; J. |6 M4 W+ l/ }  g
goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:46
4 N' P3 f( n. @6 g5 Q+ E
0 p, M: y- W1 x* U
完全明白了4 b/ I' ~% Q7 |: B) W( H+ y6 t
咁就更加唔係問題啦 只不過係換個地方換過對手, 只要您精神ok 就可以喇~
; P+ P7 p/ A1 ^+ ^& T放心喎, 就算更熱情都要休息嘅, 您又唔係比人禁固, 有時間養好身體整頓好心情, 再慢慢搵我地喜喜哈哈咯; 無論點都好, 只要您一日無放棄自己, 一切屬於您嘅嘢都會繼續圍繞您身邊.
7 u3 b1 y/ t, S- u無論如何, 享受唔同嘅地方, 唔同嘅生活, 發掘出未知嘅優點同樂趣, 先係令自己無悔人生.
1 Z: A& b  b7 }, y9 |ruby 同我都好認同, "幸"與"辛" 所差的一筆, 就是取缺於自己有無勇氣去劃上.
4 [( u2 q6 H& D$ u4 c我要同ruby 走喇, 聽日見啦靚花~ (ruby 話every women are beautiful flowers, so you are )
" u( ?, n2 l+ D. ?8 d3 F" Y
. W! m+ }& z% D$ T. O7 L
係咪去剛比亞; e! _5 {- E% H; ^  |6 U
ktwu2007 發表於 2010-6-28 23:55
' n% ]# b/ \0 Z/ U
2 U5 M0 z' F, B5 d: a# O如果係就真係去搵巫醫咯~
/ t4 j6 n1 F1 J# w6 {聽日見喇老友記~
4 Z( s/ k! t) Z; q$ e3 l8 V
3 L5 S1 E  O1 b' }/ g  P. w: ?* j# v4 G! @- N
話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~, t4 d. X. ~& F: u7 V# E
邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
7 U) w; Q( N, {6 R: D1 K$ ]# z( r+ ^BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
點解全部人走晒過嚟
點解全部人走晒過嚟
( v4 C* c- t& b8 a& i奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
係一個謎
點解全部人走晒過嚟
6 Y4 x; A# ~9 u% F) U' D6 V奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
2 X4 x. X. P: s

( Z8 d0 q# N  w. {可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康 1 ]" S! i0 a+ Q) S
( X- N1 a$ E! W9 y6 G- S5 d

9 w( Y$ {9 @" b) Q# I不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。