<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
9 `, x: p, f% H; F& K

1 K3 m6 L) ^* `% G. x/ x1 @/ P8 P; p  d, c) _/ A
"適.可.而.止"4 O6 y; ?6 X( C' y
記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
# o/ S4 o# E4 D2 zBOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:32 PM
. ~0 V$ @+ ~/ A% D老實講呀哥~
' i. Y% e' Q) U) B! @6 z2 Z我當日收到order做組長;/ ^. s' t5 R0 S$ e" h' N
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ Q( W) j( Z/ S# x( t" L- {( _
3 y3 ^9 }+ _% _  j4 a
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次& E9 j* b2 b4 r& b) t: g0 |
最後結果竟然系會令我如此傷心( X6 q7 f1 k- u4 l$ F/ f
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺
3 y" P( D6 O0 \- d& A$ g, ^我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的
/ z' o( C. p) D1 C她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦
2 [! o" ~) t+ a# ?2 v$ r回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機
0 }4 A1 X1 n* k3 ~" r/ i到那一刻,我就算是功成身退
2 R8 I8 w" A& I9 w; }9 h& r7 I; C: \) L. ?7 b" }" C6 u
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港: t, ?) ~  O% l7 r" j" N% P( r6 o
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去
  q. a& h2 o9 D1 u9 @& B, C, x也許這就是我的Problem! a( s$ ^. P$ g* B2 p* f) v# ~. z
永遠別人都認為我付出的好是應該的
- N; K9 G. X4 K6 s是我人不好還是我不懂做人呢?
7 n( n8 E( W. M! P太累了,單純的對人好也要想得那樣的多
" s/ _+ Q# M2 U' j6 I
: D& G3 W5 Y) I+ _/ x7 v! l面對她們我也感到很累
& c, }1 V1 l8 S2 z1 ?" _0 ], l為何要逼我帶上面具對人?真心也是錯?
失去自由邪神回歸
佢唔出現?
點解全部人走晒過嚟* ~7 z, j! U; w, }( b
奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
因為呢度夠吸引…哈哈…
& s/ ^& s0 F1 X8 z5 o: s% D7 [" k/ u* B! p( T* O2 a6 N
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康 $ [, b! m" P" A+ u+ j
. W( J( L2 q* j6 V
& `  \0 y6 f- V
不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
4 Z" Q. Y+ r+ V! W" tTu-160 發表於 2010-6-29 03:02 AM
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM[/quote]老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t
' @1 d5 n# |  J2 j: b* m, [7 l. r我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
1 a4 |( \. Q+ `5 {' C  T只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!
! h; K4 P8 }* F) U6 s但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次0 S( Y* ]% R2 z/ W做人簡簡單單是最好!
$ @/ ^+ ~1 |4 E9 U& _最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!
4 k8 C! R% e: E4 C* y我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖, M0 b6 ^* |# E- \! _0 j
我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!+ ~  ^# k- a# x9 ]3 B
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!
5 k' S- V' s2 T% R/ J回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機!可能理所當然!& _+ u4 f* O' i/ T: S2 ^% O
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!
; ]" V% D3 ^) V2 |$ A! T, [9 m
4 E- N% g# t
+ [  s0 w$ P# m( t2 N. }8 c而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!: Y3 g* d' T; Y# M4 M
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!* v3 J& A& ~" `; U% j, h* }! ~
也許這就是我的Problem:未必!但可以看得雲淡風輕!3 y: w. u* ]1 B9 r; B& y& F6 s
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!! w0 {2 {& W8 z* U; n
是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!
. t6 X5 `, r" Q+ x" e太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!8 D) S$ D0 I% _4 j' d
面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9:累就放手兼透透!* L2 p, [% U5 C, {' I7 E, \6 Y* d
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得
8 q2 U% d$ ]& C/ u# s. k! u7 r4 i真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!
- U/ r- d3 O2 H4 P  w0 G4 i生日是邊日呀﹖
本帖最後由 大邪神 於 2010-6-29 11:00 PM 編輯 0 P) _/ f$ q  \9 I+ a* ~6 m/ d9 q

2 I9 @6 g& R% P, H1 ?- A' x
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t# N6 S8 |+ o7 K+ }6 l1 p- Z1 B9 c
我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!. ?2 w* A3 P$ M1 U" H6 X
只知要令大家都不思鄉、安全, ...
7 \3 b9 w( H* }) W* |- Igoodnicelady 發表於 2010-6-29 06:57 PM
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
/ \4 t5 w& f1 V& A% x$ m  Y$ t4 V我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!  D/ u( t7 ~# N: b) T
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢,佢地與我何干?
, `5 ?0 U* [9 X2 e, B7 a但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次/ W做人簡簡單單是最好!不!是要真切的複雜,不要有破綻。& H8 M( ^. ?& w2 O
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!佢地也許覺得傷害我會令佢地更易合群吧。5 G$ @$ G3 s* M3 ^: M3 a; t+ q5 P* ?2 U4 p- B. Q  C9 t' x
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖不是對自己好就要接受吧。
' p9 i3 g4 q! ~5 d. e" M我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!對!因為佢地無野俾到我!
9 d; V" W+ C" [( b) s
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!) b# R5 }9 Y0 U7 R
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!多謝( Z  S' S& f% m0 _4 g
1 c4 @  Y* `- D, Q* U而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!沒有人同我興祝喎!
% S( P! E6 i5 i我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!孤獨不是因為獨個人,反而是內心的寧靜!也許這就是我的Problem未必!但可以看得雲淡風輕!希望我做得到啦/ z4 i1 k3 E$ p8 U2 O8 @. x, Z# O8 W6 E' J
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!那我也不付出了是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!善良既人反而有著很臭的名聲! - m  A2 m1 b! Q6 D; a8 p+ R' |
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!但我一想就知道了事實了面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9累就放手兼透透!真的希望明天就回香港~: B3 m% m! K- W$ A5 i0 g( b
. a2 U* @3 t* H& G( K為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得對,我不想對人好了9 [0 F. u9 F# ~1 t% _2 z. C+ p/ X4 V3 [9 r: l$ p# V) h
真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!我是草,不是寶呢, F; R. z- j1 k, V+ _# O
生日是邊日呀﹖唔話你知XD 七月十一呀
失去自由邪神回歸
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c  m# N2 D. P( E1 T$ t( ~9 C' p; V' j
我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!! @( x* J6 [- S# O2 E) M0 N
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢 ...( p0 }  k' W$ z3 d' d
大邪神 發表於 2010-6-29 10:59 PM
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
1 I/ q: }, g. s7 \3 U' E( W: Mgoodnicelady 發表於 2010-6-29 11:17 PM
你無心肝先會唔知嫁炸
失去自由邪神回歸
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-6-29 11:29 PM 編輯 5 N) |4 `. C+ v+ O
( E& ?0 P& @) W- V4 E& l+ ^/ }
你無心肝先會唔知嫁炸
, L' h, R( B" |8 s% B大邪神 發表於 2010-6-29 11:19 PM
我知!你想點慶祝呀﹖
我知!你想點慶祝呀﹖
# Y/ Z) o! ^0 c+ g$ c; ?& ggoodnicelady 發表於 2010-6-29 11:24 PM
介紹個好女仔我識啦!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。