<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
介紹個好女仔我識啦!
6 m5 l$ a& Z& ]7 N# `9 K9 i8 k大邪神 發表於 2010-6-29 11:30 PM

& E) I1 S$ G& a7 K/ A' q: Ed228216 發表於 2010-6-29 11:33 PM
失去自由邪神回歸
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-6-30 12:01 AM 編輯 1 V% J  J1 G) {3 `
0 F1 l6 n/ t" s) y# h
介紹個好女仔我識啦!+ p) b% a5 V4 l/ t' k; G/ L
大邪神 發表於 2010-6-29 11:30 PM
你想要咩類型既女仔呀﹖不如咁!你send個短訊給我,如facebook、msn、或聯繫方式的資料我!但還要你講埋你的要求呀!你自己個人資料,如學歷、工作、家庭背景…等等啦!咁我就幫你搵個合適的介紹給你啦!
你想要咩類型既女仔呀﹖不如咁!你send個短訊給我,如facebook、msn、或聯繫方式的資料我!但還要你講埋你的要求呀!你自己個人資料,如學歷、工作、家庭背景…等等啦!咁我就幫你搵個合適的介紹給你啦! ...
+ @& g1 p4 F/ L) Ggoodnicelady 發表於 2010-6-29 11:55 PM
6 c9 Y& u, T& O3 k+ W係咪姐係我可以有你既手機號碼呀?
失去自由邪神回歸
. I5 L' A8 t' S' p  v# C3 k, b4 O
係咪姐係我可以有你既手機號碼呀? 4 |7 @  [8 N6 L/ G/ h
大邪神 發表於 2010-6-30 12:19 AM
請你在這個論壇的短消息send你資料給我!睇吓我身邊有無女仔可配襯你這個好人!如有的話,那你留下電話或聯絡資料給我!到適當時候我就比埋我個電話號碼給你以作聯絡咯!但不能太遲,因我要就快離開香港!但我諗你可能同我講吓笑啫!
請你在這個論壇的短消息send你資料給我!睇吓我身邊有無女仔可配襯你這個好人!如有的話,那你留下電話或聯絡資料給我!到適當時候我就比埋我個電話號碼給你以作聯絡咯!但不能太遲,因我要就快離開香港!但我諗你可 ...) [. }$ B. ]' i* @9 p7 C
goodnicelady 發表於 2010-6-30 02:46 AM
我说说笑吧了1 g9 |1 j/ ], l, ^9 o* L
但真心的多谢你呢个大好人!* h/ T& ^9 ]! X  y5 f4 J( D, n
回香港加你分!
失去自由邪神回歸
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
, L" S/ A+ w: e! E" a& ?1 \4 R$ Ugoodnicelady 發表於 2010-6-29 06:34 PM
/ M/ c  A1 Z9 z# N% D7 v: Q
; j1 X5 {, ?7 t) j2 a你係和咩
[img][/img]
我说说笑吧了3 V/ \( A4 D& P* n
但真心的多谢你呢个大好人!1 A7 K% O* S& `' g
回香港加你分!: C1 [/ Y+ o7 Q  T; V
大邪神 發表於 2010-6-30 10:44 AM
早知你講笑啦!
% c- X/ s9 V, [0 O8 j% M+ p
! q  A; J* Z9 K. Y你係和咩
+ z+ H6 M' c( e! |+ ?: k# Dsfxc00000 發表於 2010-6-30 05:26 PM
我梗係唔係你啦!話你有吸引力得未呀﹖
早知你講笑啦!
9 m1 S7 p6 V$ G, s6 c3 K" Xgoodnicelady 發表於 2010-6-30 08:18 PM
講真,弧獨既感覺不好受
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。