<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
講真,弧獨既感覺不好受
- K& B7 j, X9 h6 M- e# |' O$ N大邪神 發表於 2010-6-30 09:18 PM
你無家人咩﹖找番個女友咪有人倍不會孤獨咯!
你無家人咩﹖找番個女友咪有人倍不會孤獨咯!9 q9 R0 K' O0 A& p5 V' U0 i
goodnicelady 發表於 2010-6-30 09:21 PM
有太多事不想跟家人說( H; F5 t5 L+ \; e. s# Y
始終不想佢地為我擔心太多
6 o( H4 P, [1 j7 \3 k3 s$ M女朋友不能亂找呀!
失去自由邪神回歸
有太多事不想跟家人說; ~, o+ p% L2 j5 e/ V. t
始終不想佢地為我擔心太多
: m+ i" c- V. f4 ?! f女朋友不能亂找呀!  e2 u1 `9 d' E9 C" D
大邪神 發表於 2010-6-30 09:22 PM
無人叫你亂找喎!你可以認真找架!
無人叫你亂找喎!你可以認真找架!; u4 y8 ^$ @: a9 W+ n, u
goodnicelady 發表於 2010-6-30 09:29 PM
哈!我唔夠你講XD
失去自由邪神回歸
哈!我唔夠你講XD
1 z7 R& Z; v  _$ f大邪神 發表於 2010-6-30 09:36 PM
怎唔夠我講呢﹖傾計咋麻!想講乜就講乜咯!
怎唔夠我講呢﹖傾計咋麻!想講乜就講乜咯!- l; ~& H. U& Q6 K* K" q- U7 j
goodnicelady 發表於 2010-6-30 09:55 PM
無心情陪你玩呀!
失去自由邪神回歸
無心情陪你玩呀!
1 |: I: X( ]. z; S1 u/ r5 [大邪神 發表於 2010-6-30 10:58 PM
我唔係玩架!諗住等你無咁孤獨咋!你無心情算啦!咁我走啦!你自己保重啦! 希望有緣再傾!預祝你日快樂! bye bye…
我唔係玩架!諗住等你無咁孤獨咋!你無心情算啦!咁我走啦!你自己保重啦! 希望有緣再傾!預祝你日快樂! bye bye…
) o# g1 H3 n: l" P( [1 Xgoodnicelady 發表於 2010-6-30 11:11 PM
我意思係無心情同你講呢D笑炸; E& ~/ j3 v" V/ w
我每一日都等緊同你一起傾計既時間嫁靚花!
失去自由邪神回歸
我意思係無心情同你講呢D笑炸3 H! n% Q1 `# o9 f1 ~6 V
我每一日都等緊同你一起傾計既時間嫁靚花!! }0 W2 Q. E3 [; t9 b+ m/ j3 M
大邪神 發表於 2010-6-30 11:13 PM
靚花唔同你傾﹖我同你 傾呀﹖
靚花唔同你傾﹖我同你 傾呀﹖
7 f- u# \% G. _$ j' G, Wmycar422 發表於 2010-6-30 11:28 PM
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。