<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
' N) U+ d. [5 G( H7 s  p
大邪神 發表於 2010-6-30 11:32 PM
咁樣做乜呀﹖
無人叫你亂找喎!你可以認真找架!
8 X. v: Z! H5 _goodnicelady 發表於 2010-6-30 09:29 PM
邏輯思維正確
邏輯思維正確% o8 {5 s; F4 S
ktwu2007 發表於 2010-6-30 11:47 PM
靚花的邏輯思維直情極品啦!
靚花的邏輯思維直情極品啦!
7 E( @2 U5 N2 W0 F! B6 ^, p2 M4 Hmycar422 發表於 2010-6-30 11:51 PM
讀過哲學未
唔識添......究竟邊個係BOYDWAN啊2 @. ?% x# t+ S2 w1 V9 w
唔通係老鼠
斷背大聯盟
讀過哲學未
3 M1 @! K, i" P1 V; xktwu2007 發表於 2010-7-1 01:34 AM
未呀!你呢﹖
唔識添......究竟邊個係BOYDWAN啊* R* F- l- H8 z0 g- Z" `
唔通係老鼠
9 D4 Y  S6 `: f9 _2 Q8 H9 {- Y4 l# YmK頭ck@G點 發表於 2010-7-1 05:05 AM
BOYDWAN都唔識﹖你真是'背'呀!
咁樣做乜呀﹖/ K( E* `8 Q! Y5 Q, n7 v) @! `! N* ], f
mycar422 發表於 2010-6-30 11:36 PM
8 n( l9 ~) I# T3 Y- k" c
心情一般炸# H  c6 b- ~) O5 ~' [
班女仔而家愈黎愈唔中意我咁
/ ^9 U: A- Y: u/ e4 l我做好人做到個名咁臭都算經典
* l; E, B" P  f$ ~: V  @我成日都俾人蝦$ ], J; Q9 S' ~1 n5 q3 W9 ?
明明做好人都會俾人屈到我壞人咁6 Y9 u8 K' P" J6 y. F5 {; a
有個朋友知道曬所有野都由衷為我感到不值
8 Y* G' p, T+ L% a9 _* C* V) p; H辛苦付出,換來惡名
失去自由邪神回歸
大邪神 發表於 2010-7-1 11:11 PM[/quote]
* ]. k& A' o2 b' l心情一般炸!了解!隨緣心自開!煩腦皆因強出頭!
2 y2 ?! Y3 J; s0 c: Y& y
班女仔而家愈黎愈唔中意我咁!不打緊啦!關公都有對頭人,曹操都有知心友!
+ m/ H, m/ L6 n1 m2 M. o& ^3 ]
我做好人做到個名咁臭都算經典6! B4 q( K3 j8 w# m9 \& }2 Z8 q- Z% l!只是遇然的被誤會,放下吧!把磨練作為經歷,平常心就開心!: ~0 S* {+ b, j
我成日都俾人蝦 ! 有時做好人係咁難架啦!正所謂做人難!做好人更艱難!
) g' [/ E- V/ o) m$ q& w3 M
明明做好人都會俾人屈到我壞人咁2 ! m/ r4 B7 T9 T9 V' T理解你好人難做,但天可鑑,地可知!讓它淡然而過吧!
9 [3 }0 ~: K; T9 g3 }4 H  j有個朋友知道曬所有野都由衷為我感到不值' {' u* Z! a6 Y7 F$ ]- |; E0 I) Z當然!好朋友能替你不值是安慰!因有人明白你!但肯定話你知,我亦視你為好人!
/ u: a1 |# G! z) |9 T辛苦付出,換來惡!好人蒼天可鑑,莫理他人揶揄!總有人明白你的!
, u- g8 b% c% P; }" G) e0 N% A  v) J# E總括而言,世上逆事十常八九,莫把逆事記心頭!互勉之……

( ?5 c0 x; v2 c- T& v139# mycar422 了解!隨緣心自開!煩腦皆因強出頭!緣起緣滅由天定,若感覺是對的,我只希望大家都真心面對~自欺欺人所為何事?
6 Q2 {* W, {5 \; G1 h2 M& n' M
不打緊啦!關公都有對頭人,曹操都有知心友!我唔開心唔係人地憎我,反之係我今次咁難得想做一次單純既好人,點解結果反而更差?只是遇然的被誤會,放下吧!把磨練作為經歷,平常心就開心!我吸收了經驗,明白如何面對一大班的女仔了。人力管理吧,還是不要動之以情的好。) v0 z6 _) d! e( j
有時做好人係咁難架啦!正所謂做人難!做好人更艱難!那做回老本行“壞人”理解你好人難做,但天可鑑,地可知!讓它淡然而過吧!這是我唯一可以做的。
( h) V. |' E5 r7 G  x$ A& d+ C) I當然!好朋友能替你不值是安慰!因有人明白你!但肯定話你知,我亦視你為好人!天要神死,神不能不死。好與壞已經朦糊起黎了。/ a: G7 b* {, U% V5 q$ Q

, X) K( X3 K) U1 p4 ^0 \! D  J! gO" a
好人蒼天可鑑,莫理他人揶揄!總有人明白你的!自問這數十天問心無愧,咁都要認錯的話,天理何在?* n  v( x$ V8 L# D0 {
總括而言,世上逆事十常八九,莫把逆事記心頭!互勉之……你都係呀!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。