<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!
0 `9 V( Q# ]; b7 ~9 Pgoodnicelady 發表於 2010-6-25 22:38
1 C$ b4 p" ?' F8 s+ e* S& \9 B

$ B) G, w, S- E. r
' z& F( A3 d+ d2 x1 X0 L# N點呀靚花lady? 呢排幾好嘛? , z( k  a& Y/ C$ E$ j! k
我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! ' }1 K; r# [% ^
我呢, 就反而無重到仲輕咗.........可能因為日日比件"肥"女魔頭糟質啩? ' y; O6 w9 z9 C2 v# ]: y- M
本來要去芭提雅咖喇, 不過返到香港我可敬可畏嘅母親大人點會放過隻"身上有佢寶貝孫仔做人質"嘅肥女魔頭吖, 又要去做身體檢查又要佢留多兩日補多幾餐先準繼續行程, 今日仲要岳父岳母都嚟埋香港, 女魔頭登時變番小白兔lu~
1 d7 K" g& S! i1 u* h不過講開又講, 佢地好似忘記咗我存在咁, 話晒我身體都唔算叫健康喎............都話咗我缺乏家庭溫暖咖啦~~~~   
" `! R8 Y' M; C: I$ ~如無意外後日朝就要繼續出發喇, 無辦法, 我地兩公婆似巡迴表演探朋友多過去渡蜜月........真係吹漲~
+ G6 N' _! e! t; e3 ^8 T
d228216 發表於 2010-6-28 15:29
  h* C* K% q9 R' X* d+ n% a) |. \; ]' N' X0 i
- g) l/ \! m1 I5 I" k' E. X
真快反應, 一回就咁快見到~
# w2 z5 O- p. E* |; p# y
$ Y( N/ z! b" K  ?3 W$ f: ^+ W+ g8 ?) o/ t+ S# d' ?* S
真快反應, 一回就咁快見到~! r# P  K3 A/ u, Z& m1 w3 A
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:38 PM
當然
當然( {* j# H$ }/ H
d228216 發表於 2010-6-28 15:43
/ x) E" z3 K8 e! t0 D
; ?# M0 G9 X6 |1 I" y8 [
讚你一句就孔雀開屏~
- ^# i% I+ }, m1 j  S! s
+ N0 L- \" L# ]& R; b) S
讚你一句就孔雀開屏~& q& i0 |  [6 y# Z, K4 e
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:44 PM
   ' R7 x* D4 s' d+ c8 t- X
失去自由邪神回歸
0 A% {1 e% B+ I5 f. r
; p- c% \: F" I, N
$ A, I+ E* T" I- G
點呀靚花lady? 呢排幾好嘛? 6 p5 D. G4 A& X. T
我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! :giveu ...0 z) k0 ], E  h! k0 z
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:33 PM
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們 ...& k) o, r$ F7 E( T& @: U
goodnicelady 發表於 2010-6-28 08:16 PM
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar
失去自由邪神回歸
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar5 A/ w3 o! {# j+ i
大邪神 發表於 2010-6-28 08:37 PM
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…/ E; ]/ Y& ^8 T* t7 B. ~) M; D
goodnicelady 發表於 2010-6-28 09:00 PM
8 w3 K5 a6 X7 L; p/ eI'm 自由神 Ar
失去自由邪神回歸
0 a6 u" `; Z8 Y* z6 Y1 V5 |
I'm 自由神 Ar# o& N+ t. B1 I" x$ h# \
大邪神 發表於 2010-6-28 09:33 PM
你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。