<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖5 \( A" L& g  j# ^
goodnicelady 發表於 2010-6-28 09:36 PM
“奉命”就係假既" n9 @2 @1 j! c8 t% {9 v% V* R
我就係真既,只不過我在內地會用呢個身份
失去自由邪神回歸
“奉命”就係假既8 e9 S( B, L6 m1 _/ S8 S
我就係真既,只不過我在內地會用呢個身份
+ V- s* f' d3 b$ n: d7 L6 z大邪神 發表於 2010-6-28 09:40 PM
真架﹖差D我又開個POST搵你出來啦!
真架﹖差D我又開個POST搵你出來啦!( }3 i- |' E) B$ i. }* T# W- R
goodnicelady 發表於 2010-6-28 09:54 PM
哈!我小人物,唔使寻人
- _5 _/ @: w" t5 T唔见左咪由得我罗
失去自由邪神回歸
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
  Q5 }7 b) f. x2 R, _goodnicelady 發表於 2010-6-28 20:16
# ~# r) c- @. E! G4 G, s7 X

5 s0 |: j' r/ g* I7 E, d/ x8 B6 {' ]8 h3 V: V4 Z1 V
嘩, 搞乜咁大鑊要日日去物理治療重要做手術? 嚴重瞓"犁"頸呀? 都無理由吖........ 9 a: L2 G4 }8 m+ f3 J) j
小心身子呀靚花, 乜都假, 身體唔好就講乜都無用, 要多多保重呀~& a$ _3 }7 v/ f6 y+ [- P
(ruby 飲緊湯, 聽到我複述妳個post 話要物理治療同做手術即刻扁晒嘴, 搭單叫我同妳講早日康復take good care 喎! )
7 H! d, n7 p  Y# m2 ~2 I) \0 R( k. |8 |8 k. s' @$ W3 c' R8 G# _
ruby 已經有咗件"小人蛇"成兩個月喇, 上個月check 過係件公嘅, 我就無乜所謂但係佢就話想要仔又要女........又唔早講! (不過講完我都係無計咖啦, 神仙咩! )
* C  _8 m: |% S# n佢就真係完全唔受懷孕影響, "馬照跑舞照跳" (真係騎馬呀! 不過就無跑...... ), 一日食五餐! 食完就扭眼瞓, 瞓醒就話要去呢度去嗰度, 連我d 朋友都話佢"超活潑"! 佢就氹到我d 朋友不知幾鍾意佢, 可憐我就日日比佢大少姐扭計詐嬌, 每日八次每次三個鐘!   
/ J) n" {. i8 A& p希望佢嘅過度活躍症會遺傳比下一代, 否則10 個boydwan 都唔掂!
' k) W5 g2 [+ X' h7 Q% |由細到大我都好怕兼好憎小朋友, 依家要學人做老豆真係有多少壓力, 不過無辦法, 結得婚個老婆又恨有結晶品, 點都要逼自己重新接受吓.......
; ~- S% K" V  x) E預咗將來件小人蛇出世, 我第一句會同佢講: "嗱! 細路! 我比面你老母先比你出現呀支呀左咖咋, 醒定d 呀你! 認住我呀! 我叫做你老豆! "# J+ h7 }' H# K9 r: K$ t
我同ruby 講過幾次, 佢次次都笑到跌落床咁滯......! {7 I4 K) [: s# Y
其實仔都好, 起碼將來佢可以做騙徒欺騙無知少女, 都好吖~
“奉命”就係假既0 H! v' ?. ]$ o9 M
我就係真既,只不過我在內地會用呢個身份2 \9 J" B! [7 s2 D' `
大邪神 發表於 2010-6-28 21:40
) c3 r0 j6 W. u5 o2 H2 n+ L4 J8 a3 H8 p
3 h# \+ n7 \" c' i) O3 J
話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~
3 Y' b8 h5 B$ ~7 E0 L- j/ B邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
哈!我小人物,唔使寻人
# t6 D9 r0 @$ p% y- M2 u6 ]唔见左咪由得我罗
& A  z0 F0 x/ w9 [0 R1 O大邪神 發表於 2010-6-28 10:09 PM
唔係架!在我心目中個個都是大人物呢!
唔係架!在我心目中個個都是大人物呢!# o1 \& I' u+ d+ w
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:21 PM
都是大人物
失去自由邪神回歸
) p6 R8 r  Z+ |0 O- ~3 ?' k: ~# w- s' x+ t$ A3 f7 Z/ w
" f3 y. |& f+ Q) |8 `8 W. `+ T
嘩, 搞乜咁大鑊要日日去物理治療重要做手術? 嚴重瞓"犁"頸呀? 都無理由吖........ ) F4 F4 _: K( u
小心身子呀靚花, 乜都假, 身體唔好就講乜都無用, 要多多保重呀~) J4 R* Z- K6 p+ F0 V# n
(ruby 飲緊湯, 聽到我複述妳個post 話 ...3 k+ [$ K4 e- {. b" Q
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:16 PM
你這個幽默大師一出現我就笑餐飽…RUBY嫂真係好有福,成日有個開心大使鬧著笑話一籮籮! 還居然把不喜歡的事弄個一一接受,簡直人間美事 ……反之我都只是小事一宗啫,只是普通絕症咋!我可以釋懷的去面對啊!但大而化之的我最難過關是要離開親朋戚友和你們啫!我諗離開你們我會大哭一場以作發洩咯 !所以現在今朝有酒今朝醉,乜野工作都放棄了 !希望跟你們可以傾得幾耐得幾耐咯……如無意外下個月離開香港!到時都不知有無電腦可以跟你們傾計! 你們都要保重呀!
3 ?8 O1 k0 H$ l7 g
( v% u5 P% ^" x/ Y7 l4 r

# M4 j. o# D0 \' h: H* m, s嘩, 搞乜咁大鑊要日日去物理治療重要做手術? 嚴重瞓"犁"頸呀? 都無理由吖........ # V! g  `) p' Z) |
小心身子呀靚花, 乜都假, 身體唔好就講乜都無用, 要多多保重呀~! V, t) g) G6 C7 |% z4 W3 B7 F3 d
(ruby 飲緊湯, 聽到我複述妳個post 話 ...
  K; T! p5 w2 ?BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:16 PM
( p/ x( Z, `  Z3 _" j( R4 _9 R! Z! h. h4 I6 k/ Q4 F+ G
boy, 你去Thailand 探朋友, 順路買幾噸紅寶尼送比 26fun o既會員  
你都是大人物8 V7 N2 w  I; |% d5 d' O7 {0 L
大邪神 發表於 2010-6-28 10:32 PM
大就係大,不過是年紀大!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。