<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
哈!我小人物,唔使寻人# Z; x6 U& C) z. H# R3 l2 h- R+ c
唔见左咪由得我罗 3 q0 k; d3 O, p& L4 m5 p( [
大邪神 發表於 2010-6-28 10:09 PM
話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
: l/ z0 L, }: w
2 l# ~' Q% F& C: [% k" R
: s( }! S9 w, I2 e話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~7 y' e. B! Z; T: a! c' Z. s" ], O
邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
4 @& h1 n4 O" O) c2 WBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
我上海紧呀,七月十号晚先番香港
3 K: x  a( J8 h( y2 I& o; O( B+ W上到黎做左组长,谂住做番个好人
* U/ s! J2 U5 Q5 [: E2 x睇住七个女仔,两个男仔
6 U- R4 F. {# H. a# D- U, K! b都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
4 o+ H$ \5 F; I- ~7 z; @% c惊佢地思乡同惊佢地唔开心$ q4 q8 M1 X& v9 M0 h$ n" {' l
点知过左十日就出事* x# N: f$ J7 o3 o5 G. C
组入面有两个女仔话我对某几个女仔特别好D,搞到同我反台# J$ |, O7 g( p: D3 H
都算,仲要搞到话要全组分两边,一系我,一系佢地
) k1 B2 k/ [2 d2 x3 l, g. |; X之後咪算,我叫左个男仔去果边叫做“保护” 下佢地
; o! [3 {- ]! d0 s/ F" V- f始终在上海,有个男生,玩得夜左都安全d
/ E# b- f; @; n1 \  Q, [" M点知愈黎愈过份,果兩個女仔仲要切我生豬肉3 H5 l/ k, n' O4 M+ \
搞到我好似魔鬼咁,最大鑊我咩都無做過!真係無囉!: v( S+ M3 @: a% G) ^% p( E+ y
我對佢地七個都咁好嫁!
  t! d( `8 p' `* T. h4 p, Z& n! k: d真係好後悔當初咁“偉大” ,無條件咁對佢地好$ F! \- b  h  q) D
而家反而被反咬一口!
& u! t' }% q8 S8 _6 j/ X你話,對人好仲要咁既下場!你話做人為咩?!% |; K; O- g8 s, ^
頂佢地個肺
* R9 H" v' w* y6 o3 n, x# {, N
, m5 z. g4 D! r- z+ B0 r" r6 ~, U8 w ' U4 v$ `" e# O; F! d
邊隻死仔係奉命呀? --唔知
& C, m) M5 v& y* F7 @9 A. g7 B( i
失去自由邪神回歸
話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
- D6 L8 R6 f5 q5 s9 ygoodnicelady 發表於 2010-6-28 10:38 PM
果期中意
失去自由邪神回歸
$ d7 `. C# e( i6 r上到黎做左组长,谂住做番个好人0 }0 b8 \5 f  h. R" j. |; H* o
睇住七个女仔,两个男仔
$ P9 c& O6 _2 K1 q) ~都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
3 S$ \" f5 b, C6 Q惊佢地思乡同惊佢地唔开心( l$ H3 w# @" z& L$ p- y7 _. M
点知过左十日就出事
% v: z( n6 K2 P; w组入面有两个女仔话我对某 ...
7 L3 D& \! s7 k2 N. F大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
1 u+ I# {% H# g) y3 p$ s( y% y
% e9 V; Y, @3 Y. a# {. v& L( k
ef 有幾多人入港男區....+ a+ R' X9 {+ {. z8 K( O7 m* s$ R) X
一對手數哂
3 e9 p; x6 _' F& n2 K7 [上到黎做左组长,谂住做番个好人  X1 b/ ~4 \7 W
睇住七个女仔,两个男仔9 Q6 @& K+ T" [6 Y7 E" ]2 s
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
" J4 u: I- U( M% I& W惊佢地思乡同惊佢地唔开心
6 ^0 Z: q- v6 S& c+ ?+ p# ?点知过左十日就出事+ y4 P+ O. d2 T
组入面有两个女仔话我对某 ...* x# j4 C% |) ~' }! a
大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!
乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!9 F5 d) L# |& u+ I" D, d+ \
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:46 PM
就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!
失去自由邪神回歸
就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!9 }8 B7 C+ S9 l* A8 l
大邪神 發表於 2010-6-28 10:50 PM
咁不如個個都不理!欲擒故縱…
你這個幽默大師一出現我就笑餐飽…RUBY嫂真係好有福,成日有個開心大使鬧著笑話一籮籮! 還居然把不喜歡的事弄個一一接受,簡直人間美事 ……反之我都只是小事一宗啫,只是普通絕症咋!我可以釋懷的去面對啊!但大而化之的我最難過關是要離開親朋戚友和你們啫!我諗離開你們我會大哭一場以作發洩咯 !所以現在今朝有酒今朝醉,乜野工作都放棄了 !希望跟你們可以傾得幾耐得幾耐咯……如無意外下個月離開香港!到時都不知有無電腦可以跟你們傾計! 你們都要保重呀!
5 e' Q2 l8 _! q( g7 y3 Kgoodnicelady 發表於 2010-6-28 22:35
" z  }( A- q' i6 O' a3 r

( B  M; Q3 ]6 |2 F' c% Q$ _
& t) |7 \" A0 k, S: Y0 o3 h小手術的話都無需太憂心, 當比自己休息三五七個星期就可以了, 難得可以休養生息叉吓電, 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇~
) G0 e+ `( p. F" `% r  A) y至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫, 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~0 h- R4 n* r7 s2 i5 F- ^+ A7 N
(ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河.....叻呀佢! 靚花您千祈咪學佢呀! )
+ C+ i/ R) H$ {! ?2 g8 [而且, 呢度唔會執笠喎, 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~:F
/ A7 W" @' R% G& A, K+ r3 m

c. q0 f$ z5 @boy, 你去Thailand 探朋友, 順路買幾噸紅寶尼送比 26fun o既會員  
  h( m: K/ h; A4 f2 \; h, Dktwu2007 發表於 2010-6-28 22:35
1 e! ^, I( M8 ^3 v% D/ A7 h' R" U
, n  F4 w2 f, F0 Y

; ]* X0 Q# x$ _/ C我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~
咁不如個個都不理!欲擒故縱…
# N( e4 V! B8 o2 r' [goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:53 PM
. {1 s& w# s9 t  U$ A
我擔心佢地安全多D
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。