<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
我上海紧呀,七月十号晚先番香港
! Y0 [3 i( `: G& J6 ^5 B6 |$ E& y上到黎做左组长,谂住做番个好人5 o5 U; [+ ]7 j9 \  B3 D
睇住七个女仔,两个男仔& H4 J' X8 t" p) z* f' m+ r
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上% R7 Z  |4 P5 b/ G# S- n
惊佢地思乡同惊佢地唔开心+ v' I" z" y8 m" l' o, V) B
点知过左十日就出事) u0 D$ Z3 T! H+ S+ R9 w4 i0 C* r
组入面有两个女仔话我对某 ...$ o" m( B+ g* d# y+ T, e" d  l
大邪神 發表於 2010-6-28 22:39
; Q. ]+ T+ S7 R! S+ f2 V

: G, ?$ {1 k, C6 p9 b" z/ v% F* ~5 }5 _. W9 ^& h. a/ Z( j
唉............重係未進化~
) f( V) X$ p" j; ]  X3 h你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.
* U0 n- S) [& B! U: ]1 S+ G4 U因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~$ l# }! P9 ^( }% Z; U& p5 C  A% n
有時侯, 唔需要亦唔好做太多, 就算識都唔好, 因為對方受唔受落係另一個問題, 多得滯就too over 喇~, G4 J* ~8 l, G/ P' o
呢d 場合, 要嘅唔係細心, 係leadership.   you got the wrong direction and bring you to a wrong position, brother.
0 p( ?5 G( h; G4 I7 p
2 b( L3 Y/ s4 [! d* _* kanyway, 唔緊要啦, 跟住嘅時間做番自己就得喇~( r; m+ N' c! f1 I' C3 M
( t# p& c7 u) e& _
(我地賢哥做大事吖嘛, 就梗係瀨大嘢啦~~~~ hahahahahahahaha~~~  )
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM[/quote]小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z
0 S9 o! o$ b( o( n5 `8 @至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!4 v" _# q1 m! p  {: i3 U3 ~
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!
0 V% D6 j7 u, y& E
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!
! ]6 C6 o' {7 p5 y2 D1 A* ~
2 r: E5 O1 m" @3 ~% _' b7 Z/ K1 p8 g% B) F* N+ C
唉............重係未進化~
% }; K' D! P7 [7 O+ Z& H你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.
% }0 X- [1 d3 h& L8 [! u/ Z$ v因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~: ...' V0 N( J6 b2 `8 D! Y8 J4 @% s
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:03 PM
未進化 9 k% |$ N* f: H6 K, s* v; F& i

$ g+ v, u9 v; q1 s我做番自己,佢地就知死
% q6 y' R: e' n& S" m哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!
. @( l1 Y$ L" w' H  S1 n4 j$ l' w我諗真係做多左
8 q  H0 t% C* Q" `$ z我的確無義務對佢地咁好1 z2 d. d& J7 z
我又係人生路不熟,你又係人生路不熟
$ ~- M7 ~/ E2 g9 |2 `) w+ G6 t本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地做0 G3 i6 u  s( L) d  E% ]8 P
萬萬估唔到,個結果會變成咁
5 P8 l- K; l4 U7 J' V
5 n; Y. V  o8 p9 {; A我諗我要重新學下點樣做番一個高效領袖先得。
失去自由邪神回歸
; q$ V& r- b. Q1 x3 o5 ]/ T0 [我擔心佢地安全多D  G  L5 N; I; a0 ]" s- O+ ~4 y
大邪神 發表於 2010-6-28 11:00 PM
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
3 N+ j7 ]- I& ~
( W# ]6 L( L) N. q2 g5 C/ A" ^1 N5 C4 y% u6 }+ ?
我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~* k' i# F- e0 n& u( X. e2 C
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:55 PM
. C6 M0 u  `% I& \3 @' m/ d' X* Z- j) N$ H+ [
好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
番到香港又無官一生輕$ ^+ D. E7 B% v' V4 K" q/ w
講真,我幾中意帶住一班人7 e; `. s9 z  y* K- J' g6 A; p
至少佢地無人思鄉,又無人叫走! a1 i8 Q( T2 Y& l2 X! S  `0 z: I
雖然佢地工人唔中意我,不過我對佢地問心無愧
2 X0 e, b0 q% }7 }, R) h, w5 p 2 N8 ]5 q) `; D! Y: m& T! G
我唔係一個好領袖,因為我對靚組員特別好嫁XD
失去自由邪神回歸
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
* Z: b! w- j2 a) F% p! s: ]goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:12 PM
無奈
失去自由邪神回歸
無奈9 s  ]! K$ R! r6 @' P% d  m9 B
大邪神 發表於 2010-6-28 11:18 PM
你都就返咯!唔使惆悵喎!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z
$ a, H, l- f  z) {& w' s至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!6 j( \3 j2 c2 R8 ^& i
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!5 n' o: o, \: O2 `" P
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:07
/ g$ g6 }8 O+ M# d- W4 @2 C5 m2 z( J
6 @' d, [3 Q( U! `, M( L/ Q6 U
唔駛三五七年咁誇張吓話??! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫, 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖~  
$ m" s* H1 l, |您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 8 g6 c5 `) z0 K- i0 }, [" p
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟, 最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~
% w$ P! r' N0 T, c, y  d# n. l$ h您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇........... & d, O& ]' h7 o4 D$ \8 R
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )
未進化
- j8 J9 o# E# n1 ?4 @, U: d- z7 C) D7 R3 \
我做番自己,佢地就知死
# s& g- ^7 q$ ^/ n9 w5 d哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!
7 p$ C  q" Y6 f0 f; U; g/ ?0 u! M$ k我諗真係做多左
+ h4 U5 D& t0 n( U" A$ {: _我的確無義務對佢地咁好& E0 _- X; c$ |& R
我又係人生路不熟,你又係人生路不熟
0 B6 `$ G0 M6 k本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地 ...
& A. I8 e7 g' l; p4 L' [8 o. H大邪神 發表於 2010-6-28 23:10
' Y) O. y2 F; m! o/ O. n; v

& t. ~$ I& C2 R/ S/ g3 f* q+ A0 Z1 W; o
"適.可.而.止"
8 _0 I0 `# I7 u# w記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。