<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
無人搵我……

評分次數

• BOYDWAN

我意思係無心情同你講呢D笑炸8 P, D! m) S9 H+ V
我每一日都等緊同你一起傾計既時間嫁靚花!' [# [6 `' [3 B) `0 b% ?) j9 {
大邪神 發表於 2010-6-30 11:13 PM
靚花唔同你傾﹖我同你 傾呀﹖
咁樣做乜呀﹖
邏輯思維正確/ Z* V9 E9 {5 K
ktwu2007 發表於 2010-6-30 11:47 PM
靚花的邏輯思維直情極品啦!
讀過哲學未
& W( k0 u0 T; }0 G. W% zktwu2007 發表於 2010-7-1 01:34 AM
未呀!你呢﹖
唔識添......究竟邊個係BOYDWAN啊; {4 ~& d: d3 R2 G# B
唔通係老鼠$ i! ?& ?5 H! S/ M. k3 T2 A
mK頭ck@G點 發表於 2010-7-1 05:05 AM
BOYDWAN都唔識﹖你真是'背'呀!
大邪神 發表於 2010-7-1 11:11 PM[/quote]
8 W4 U$ U# o' a' M. r' i心情一般炸!了解!隨緣心自開!煩腦皆因強出頭!
6 e+ i$ A) B7 U; M8 z( x5 q
班女仔而家愈黎愈唔中意我咁!不打緊啦!關公都有對頭人,曹操都有知心友!2 Y& A- }/ W+ ^4 M. @" O# @  m
我做好人做到個名咁臭都算經典6! B4 q( K3 j8 w# m9 \& }2 Z8 q- Z% l!只是遇然的被誤會,放下吧!把磨練作為經歷,平常心就開心!! M* ]6 F8 w1 k) \3 V9 R7 i- n
我成日都俾人蝦 ! 有時做好人係咁難架啦!正所謂做人難!做好人更艱難!
0 ~3 R* F* U! I5 @! g0 T' N3 ^
明明做好人都會俾人屈到我壞人咁2 ! m/ r4 B7 T9 T9 V' T理解你好人難做,但天可鑑,地可知!讓它淡然而過吧!
2 z. t0 v, p+ T" o+ V有個朋友知道曬所有野都由衷為我感到不值' {' u* Z! a6 Y7 F$ ]- |; E0 I) Z當然!好朋友能替你不值是安慰!因有人明白你!但肯定話你知,我亦視你為好人!
5 C6 S$ ]6 [, ^. @! g" N辛苦付出,換來惡!好人蒼天可鑑,莫理他人揶揄!總有人明白你的!0 D" H# ~7 g& W7 k$ ?9 c, `
總括而言,世上逆事十常八九,莫把逆事記心頭!互勉之……
又未見人﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。