<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
哈!我小人物,唔使寻人) L4 [) q7 Y4 |
唔见左咪由得我罗 , Q" |. _" o5 e$ I' _: k
大邪神 發表於 2010-6-28 10:09 PM
話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
我上海紧呀,七月十号晚先番香港. v* [5 Z) L: `
上到黎做左组长,谂住做番个好人, V1 J* W" f" c: y- @4 S( Q: F
睇住七个女仔,两个男仔( M; i" D1 _# {* ^8 x
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
  D* S! j6 g( X8 e1 r惊佢地思乡同惊佢地唔开心: b! Y7 u, e8 {0 Y
点知过左十日就出事
: z; y: I9 t3 y7 d- Z组入面有两个女仔话我对某 ...
( @7 N* {, d" O% _. B0 d9 O$ L' ]3 F/ [大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!
就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!
3 R0 C8 ~( d" K' h$ p' `大邪神 發表於 2010-6-28 10:50 PM
咁不如個個都不理!欲擒故縱…
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM[/quote]小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z- ^4 D8 s  B. l& h. W; n
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!
, F7 F. B- }3 \- F0 B: ~( \% A
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!
* u1 ?: R: A. q  U8 o
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!
' u$ Z5 V2 X1 G5 E+ B$ z" Z我擔心佢地安全多D
0 u. A5 h7 T0 b8 s0 E3 M% i大邪神 發表於 2010-6-28 11:00 PM
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
無奈
/ e9 V& i. z. r/ J  u2 z大邪神 發表於 2010-6-28 11:18 PM
你都就返咯!唔使惆悵喎!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM[/quote]8 i9 L. F* U( a; o0 f
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
- T6 O/ Z# r( s# l) K: k/ _& x# O您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖
; ^& F& u( G: u1 s9 X5 U! O1 N' a
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i
) }0 [4 q( P( o' T2 _您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖. ' Z7 a# p3 R+ ]" M+ a7 A+ j
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!
4 a) U; t9 I& U7 D. o9 H4 J
7 t" `. ^- t; |& A係咪去剛比亞
" z' g  S1 o, ]: ^6 I8 Y- ]9 xktwu2007 發表於 2010-6-28 11:55 PM
去大陸再去大北烈顛...哈哈
點解全部人走晒過嚟
2 r' d) A* E5 J) ]奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
因為呢度夠吸引…哈哈…
9 B+ _4 W& ]% S2 X: f
. U) ?; c8 ~1 s, m+ O- K: H
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
9 ?0 |( d, @4 P
. X; Y: \9 Q- F" }' A; T1 l4 \! ^7 u  |+ K2 \6 k" h2 i7 v
不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
$ |' P7 i; J9 D( u7 d+ F0 K' yTu-160 發表於 2010-6-29 03:02 AM
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。