<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM[/quote]老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t7 d$ v! B. W) z
我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
4 i( F. ^+ B6 ?2 m只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!# z& }9 C+ {& @
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次0 S( Y* ]% R2 z/ W做人簡簡單單是最好!( H( k4 `* o$ i8 J1 C
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!* C0 \9 R6 i) d3 Q) P# J$ \
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖
* D5 H% f; R! O: O6 o# p我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!- o+ |. K3 _6 V) l8 k7 h
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!7 @7 p) [9 U! Z3 A3 s* |
回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機!可能理所當然!  B$ {: z0 H; B7 ]4 A& t
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!5 ~$ X  Y$ G% {6 D" Z* ^9 D% }
4 E- N% g# t
" c" s3 d% S0 M, E而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!7 c, J5 u3 E9 R
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!
! X( S, R- a) A0 U
也許這就是我的Problem:未必!但可以看得雲淡風輕!
9 m4 ]" _( H  H! A3 x0 [永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!6 l5 c, L/ j- [' }: `4 [; |& V
是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!
( V2 i1 L6 M1 z+ x9 S. h7 V% ]太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!0 p( j4 r/ h9 @5 M' K9 X+ F/ o$ i0 Z) c
面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9:累就放手兼透透!# K" M+ ^; I8 b$ I
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得# `- |: {3 {( \5 D/ r: s
真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!0 t  Q- ^" V/ @) c
生日是邊日呀﹖
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c6 k2 g, V5 K& N  Z6 Q1 }
我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!
' @. H2 C  k: S* a: f. _只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢 ...
" w6 a1 N# q) ]7 ^大邪神 發表於 2010-6-29 10:59 PM
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
. D# X. H% r1 @: g! @3 A# z+ G1 |0 F9 G
你無心肝先會唔知嫁炸
( t" g, K8 y$ ^) {% t) x" n( ~大邪神 發表於 2010-6-29 11:19 PM
我知!你想點慶祝呀﹖
7 f1 q. V2 W$ d
' g; W0 L. e- d$ K
介紹個好女仔我識啦!
& w. X; C! l" E大邪神 發表於 2010-6-29 11:30 PM
你想要咩類型既女仔呀﹖不如咁!你send個短訊給我,如facebook、msn、或聯繫方式的資料我!但還要你講埋你的要求呀!你自己個人資料,如學歷、工作、家庭背景…等等啦!咁我就幫你搵個合適的介紹給你啦!
5 }0 U8 Z7 D% c
係咪姐係我可以有你既手機號碼呀? 5 X# d! I9 C- K% t+ a1 E+ N
大邪神 發表於 2010-6-30 12:19 AM
請你在這個論壇的短消息send你資料給我!睇吓我身邊有無女仔可配襯你這個好人!如有的話,那你留下電話或聯絡資料給我!到適當時候我就比埋我個電話號碼給你以作聯絡咯!但不能太遲,因我要就快離開香港!但我諗你可能同我講吓笑啫!
我说说笑吧了; ^$ d' q. G' K) V7 |# E
但真心的多谢你呢个大好人!- O  m# D) F( a0 X  y
回香港加你分!
, L, r3 l5 h( O( O4 x: H: Y; D大邪神 發表於 2010-6-30 10:44 AM
早知你講笑啦!
) x) K3 M' M9 \6 t2 y& K

9 i# Y3 F9 k; _; _7 F你係和咩 : z& _' o6 {: M1 \9 y
sfxc00000 發表於 2010-6-30 05:26 PM
我梗係唔係你啦!話你有吸引力得未呀﹖
講真,弧獨既感覺不好受5 Y; {) p+ Q6 x. f% U$ ~' X
大邪神 發表於 2010-6-30 09:18 PM
你無家人咩﹖找番個女友咪有人倍不會孤獨咯!
有太多事不想跟家人說' w& ^3 V) U" Z2 |; V7 B5 ]; e
始終不想佢地為我擔心太多# ~1 \1 x" X8 W- S+ W% J# c) {0 N: Q
女朋友不能亂找呀!
# M7 {! Y3 u& a) M大邪神 發表於 2010-6-30 09:22 PM
無人叫你亂找喎!你可以認真找架!
哈!我唔夠你講XD
  F. r5 y$ B% _4 n大邪神 發表於 2010-6-30 09:36 PM
怎唔夠我講呢﹖傾計咋麻!想講乜就講乜咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。