<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 衰雞離開武林失敗紀念帖
返回列表 回復 發帖
唔係呀
睇過晒水同行價
建議價平幾舊
但佢地報價2部差唔多
好難揀
一部廣角同望遠勁d
一部就拍片高清
點解冇一部有晒
明玩野者
mnbvc 發表於 2010-10-26 01:40 AM
打錯字
  good job
**** 本內容被作者隱藏 ****
mnbvc 發表於 2010-10-26 02:02 AM
互吊
咪諗緊呢2部羅
呢部最衰拍片冇高清
仲有多部諗緊http://www.price.com.hk/product.php?p=119231
但又貴d
mnbvc 發表於 2010-10-26 10:10 AM
60D啦
720P都夠, 要1080p 食card食到......~

況且遲下又加3D拍片, 邊有得追功能

840mm射程夠遠個衰雞同toytoy支主炮就得la
Tu-160 發表於 2010-10-26 01:00 PM
我得300mm
成呎長.........拍四仔都得啦........呢排等人用喎
belibala 發表於 2010-10-26 01:27 PM
救命....我又洗大咗
又添新豪宅同玩具呀
mnbvc 發表於 2010-10-26 01:55 PM
啱啱買咗兩對XLR, 試咗啱再訂喇叭線.....
又準備玩埋LP...盤, Phono, 唱頭...又一筆
屌......鴨寮街好平之嘛...........幾舊水落樓
belibala 發表於 2010-10-26 02:13 PM
盤皮幾2皮
phono 1皮
MC頭成皮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 衰雞離開武林失敗紀念帖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。