<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖
返回列表 回復 發帖
! _5 X; E; o5 m$ w9 S2 E1 l  U9 @可能第時係某某大企業既"曾董事"......可能叫"曾倒屎"先岩........
# m; D6 i% G, I4 h$ n$ n# V6 z3 THansChan 發表於 2010-6-24 08:18 PM
# [  I9 k: W3 b. R8 t3 c8 A: K: b4 d6 [! `, T+ b+ T2 c
虛名一個,極其量都只係掛名董事,. q( W% Y) k  p$ b; j
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,: n0 ~4 Y  \$ |8 J7 B
我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...
  Y( o3 d3 T* V: f: i; ^建設...曾狗絕無本事,
, A; x: D9 @* G" g" Z但講到破壞.....佢應該受之無愧.....
0 h! _$ z; }; r' x) W
# G4 J2 U' f  v/ J6 u6 Q1 |% F1 w虛名一個,極其量都只係掛名董事,
  s4 [- M* R7 X邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
0 S0 H- {* b0 k1 X0 f1 ]我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛..." H) c. j" E+ ?) D( G! O
建設...曾狗絕無本事,
: d1 m! U# N( x4 O但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...
" h( y. T* z, J( }7 z6 @! i費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
8 }1 F0 i$ B+ t0 q. ?" L
都唔可以甘講o架!!4 [9 y; H2 g6 B7 x/ U4 j3 T
有邊個有錢佬唔係狗人??
$ D1 }) H( {0 @唔狗邊搵到大錢呀??
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
# ]# f* f6 C- l# c7 V
. Q% a6 H, K/ i1 x虛名一個,極其量都只係掛名董事,
- w% c" }* K" l6 e  |6 i邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
0 e7 {; ?* a' C# N! n! E我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...% l0 E! S6 s' W2 [. I2 {8 w, |
建設...曾狗絕無本事,/ q. i/ Q& M  b* h( {
但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...- f% P( ^' b2 a  f& |. Y
費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
# w5 Y0 t1 d; {- L" `! X$ i1 U/ Y" S8 s/ O) f4 H: G) r
何俊仁原來係中 共地下黨員牙   
禾係 ........ ....... 電梯男
+ o% A8 Q- o8 M; C+ q+ A2 c) ^! L
都唔可以甘講o架!!! b% L( B- E8 q5 E
有邊個有錢佬唔係狗人??) b8 U3 K; Z  }' |; I: F/ c7 X
唔狗邊搵到大錢呀??+ k2 ?; U0 T: n+ Q: y) t
HansChan 發表於 2010-6-24 08:27 PM
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
) P8 ?6 q; Y5 ?奉命 發表於 2010-6-25 08:27 AM
$ _" N7 `8 M: j所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同....." u# Y! E: N) a, \8 s1 S$ ?; N
就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..
3 D( D8 y( o( |* d只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗../ f' |; j- w; `3 k5 Y+ z% F4 {+ Y
始終係死局一個!!
$ k, }2 b5 L5 n* q  M' Y政府响哩方面咪一直逃避囉!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
  N! j) |/ e5 [. S" Y' O; U
所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....
( I4 N+ z6 h/ [% S就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..
, r# h2 T  x5 k) a5 P# L/ S只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..7 U7 U* f: D/ p4 F# h. E
始終係死局 ...
& {; J5 n  G% yHansChan 發表於 2010-6-26 12:53 AM
好野一針見血
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。