<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 星期三晚圍堵立法會牙!!!!!
返回列表 回復 發帖
8 n% a6 C) X3 [, h! |7 v6 p3 G% ]嘩, 就算64係唔會再發生的, 咁係咪唔使追究?; K1 D' G2 i' W+ l: B- R' b* c
以閣下的邏輯, 現在的日本比侵華時的日本不知已文明多少倍, 中國人可唔可以肯定軍國主義唔再復辟?
3 d3 R! p3 x2 F8 J; `5 E中國人正面d又可唔可以以後都唔好再提「日本侵華事件」呢?
9 [* x. l! ]! v5 e, ^我明白, 中 ...
8 s/ q3 ^$ q6 I0 d; ~( I5 g打狗棒 發表於 2010-6-27 05:55 PM
0 P* s; y5 u+ \, Z
唔講就冇o架o刺 ,何況講左,都會隨時轉軚,禮義廉同紅鴿黨就係最佳樣板
2 ~: ?" d' G1 p4 R5 N. T
% e. }$ U# [& f/ c6 z) }1 z4 u. [8 ?* S3 r& Q) M
咁又係呀 : v3 x6 I9 F' c) W  _4 ~
香港人駛鬼要民主o羊?只要大家有工做,有錢賺,有錢途,有飯食就得
+ r5 C. @# W7 U( q2 A9 I追求自由、公義、民主?又冇jetso,又唔可以當飯食, }' D7 _/ F" Q& l, E" d( U3 ]
2 J9 f' f. N2 U4 Z
我屋企隻Dolly都係咁講,有狗餅食,有狗屋住,已經好滿足,0 @# v6 x! f& R8 e! K2 w
聽聽 ...
  A! I3 V9 }) ]) u  i/ \1 Minfjlam 發表於 2010-6-27 06:02 PM
" ^& T4 e0 A) v) S7 @6 C) h8 z你隻Dolly咁識諗, 應該申請加入民建聯或民主黨; ; p! t6 T/ G, @: Z5 g
又或者介紹俾同文網友奉命認識, 難得佢地咁志同道合, 分分鐘對埋襯家都未定?
) i9 G1 N  Y  e/ C  v3 T' ~% Z1 n
你隻Dolly咁識諗, 應該申請加入民建聯或民主黨; " E' y1 G, A& a# S) _8 U$ B) k+ ~. Z
打狗棒 發表於 2010-6-27 06:50 PM
! s) }3 P  ?/ y- e  w

5 N' ]9 y2 q1 Q  H2 d& m0 H9 I# c咁又唔得喎...
1 {+ k1 R' S  B3 }$ }7 c" ~* H我隻Dolly只係一隻好普通o既狗,入民建聯或民主黨,要好狗至夠資格 3 x( ~4 n. R  n* g
我隻Dolly明顯唔夠班
$ q" Y( P) R' ^1 M9 z
! W7 d6 P' ?' V8 s1 |咁又唔得喎.... n4 e# f8 C6 S# e6 I# b
我隻Dolly只係一隻好普通o既狗,入民建聯或民主黨,要好狗至夠資格 / {- U+ A5 i4 a' N" l
我隻Dolly明顯唔夠班9 S3 Z* V8 ^! P
infjlam 發表於 2010-6-27 07:44 PM
1 d# U/ u3 A1 |4 _6 \# E5 l; S0 j/ _* r普通先好, 叻得滯容乜易功高震主? 劉少奇、彭德懷、林彪、胡耀邦、趙紫陽......等就係好例子;$ ^, z, W8 {/ i; G/ H1 z# m- A; o& u
全中國有植晶片嘅有牌狗成7000幾萬, 連埋d嚮往人地晶片狗主義嘅五毛雜種不下幾億, + `" s4 r. Q3 x" j2 r
只要服從黨, 服從主人嘅意旨, 就係一隻好狗。
. B* u$ R! p" ~5 `, t有何為證? 有詩為證: 「我是黨的一條狗, 天天守在大門口; 黨叫咬誰就咬誰, 叫咬幾口就幾口。」
1 z( T7 A! j/ D所以你隻Dolly唔使灰心, 起碼本題都有同類兼同level, 有狗餅食就係全世界最好嘅「狗權」。
64# 打狗棒
2 q2 P% r& H/ D7 ~% A7 @+ }! I. Y1 H$ a4 X6 v# ^
我係話,我隻Dolly太忠直,唔夠「狗」呀,果D政黨,係要非常非常之「狗」,至俾入呀
我都反對政改、不過我唔會去
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 星期三晚圍堵立法會牙!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。