<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運
返回列表 回復 發帖
我同意最好無果球問題球, 咁無得賴!!

但事實上係86遇上上帝之手, 90, 98, 06三次12碼出局, 10今年係世紀問題球...
先不論實力同奪標機會, 請找一隊如此黑運的球隊給我看看吧!!

P.s hans你又再一次表演"倒果為因", 話英軍fans盲目追捧大肆評擊你既所謂"理性討論", 若果唔係有人開個post攻擊英格蘭,
你再入黎加把口先, 人家fans又如果攻擊你? 自己開個post出黎亂鬧一通?

我咁口臭, 你有見我開個post出黎抽抽法國同意大利水? 就算會, 仲比人駁駁駁, 小弟亦唔會認為自己好"委屈"
filter-052fans 發表於 2010-7-2 12:23 AM
橙色嗰句.....甘不如你話英軍不如贏晒三場唔對德國!!事實擺咗出黎..唔係甘嘛!三次踼輸十二碼唔係黑仔o架!至少90,96德國响十二碼處上係高過英軍...96修夫基射失..唔佢想,但佢係真係唔夠人射得的!!十二碼決贏負係多少有講運...但射贏既一樣可以係實力來的!!
p.s嗰度!傻仔!不如大家都唔識打字,唔識用電腦甘咪大家都唔駛講嘢囉!!我發表既嘢就英軍哩十多年都啺得唔好,.所謂既最強亦只係不外如是之類既言論!我係反駁,我係用我既由黎反駁...你做乜做甘多火藥味出黎???其實你想點呢??我發表完你就甘多咩全世界都錯係你一個岩之類既言論....係你講的喎!!係你好似唔想我再講嘢甘咋喎!!!你自己搞清錯先出聲啦,師兄!
我係覺得英軍廢...甘又點呢??難道要覺得英軍強先可以得你批准响樹講嘢!??甘惡既啲人..............
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
唔再拗啦, 我只覺得, 3個都係好波之人, 朗尼仲踢緊, 24歲已經做左大部份佢地既成就, thats all...

我好同意佢出左曼聯會無咁好, 皆因所有曼聯放出去, 會踢得好過係曼聯既, 20年黎大概只有杜比利同科蘭二人only... ...
filter-052fans 發表於 2010-7-2 12:36 AM
我由頭到尾都係話朗尼"未"到前輩既級數之嘛!!!我話佢廢都好啦....我都話佢一直响英軍既表現之嘛!!!點解你會睇到廢就係永遠都廢呢??
不過我的確係覺得未來英軍都出唔到啲乜可以扭轉而家不濟表現既人.....因我覺得可能英國青訓根本出黎出去都甘既類形既球員...甘打後出既同而家出既都甘既類形,表現只會差唔多,唔會特別好咗!!
天童哲學!!
今時今日仲有咩人會話英格蘭天下無敵呀大佬, 有果個都痴架啦, 你同佢地癲?

當然你有權表達英軍不足之處, 但唔同意你既就會駁架啦, so simple...

p.s. 瑞士係弱隊, 南非甚至紐西蘭都係, 但佢地都打得好過英格蘭, ok?
講英格蘭既不足同衰野, 我大概可以寫一篇10萬字既論文, 絕對會比你講果d深入n倍,
英格蘭需要有好大既改進, 因為佢地真係幾垃圾下...

你而家個心會唔會舒服dd, 無咁委屈?
filter-052fans 發表於 2010-7-2 12:45 AM
紫色嗰句...冇人唔俾反駁呀...係你加好多火藥味落去咋喎!!我講黎講去都講波,你就話我惡意攻擊,抽水咋喎!!又係你喎!!!
橙色.....唔知點解你甘講....嗰位師兄話好多弱隊入到16,8強.....都冇你講哩幾隊......烏,巴,加哩三隊的確係發揮得好過英軍!!
黑色嗰啲......隋你啦!!又賴皮了?!
天童哲學!!
橙色嗰句.....甘不如你話英軍不如贏晒三場唔對德國!!事實擺咗出黎..唔係甘嘛!三次踼輸十二碼唔係黑仔o架!至少90,96德國响十二碼處上係高過英軍...96修夫基射失..唔佢想,但佢係真係唔夠人射得的!!十二碼決贏負係多少 ...
HansChan 發表於 2010-7-2 12:46 AM
你係邊一忽聞到"火藥味"? 我好冷靜咁同你討論亦無咩攻擊性, I'm 心如止水, I'm 佛陀...

再講一次, 你話d英軍fans盲目反駁你, 問題係你攻擊人地愛好既球隊先, 人家先會駁,
當然第d朋友唔會mind有人駁佢地, 因為呢度大概只有你會mind, 認為"有人唔比你發表偉論"...

一人手一對, 以字數水份計你絕對ko所有人, airtime同聲都比別人大, 何會自己"有人講無你講呢"?
你係邊一忽聞到"火藥味"? 我好冷靜咁同你討論亦無咩攻擊性, I'm 心如止水, I'm 佛陀...

再講一次, 你話d英軍fans盲目反駁你, 問題係你攻擊人地愛好既球隊先, 人家先會駁,
當然第d朋友唔會mind有人駁佢地, 因 ...
filter-052fans 發表於 2010-7-2 12:57 AM
反駁更要啦,唔係邊有得討論....但若個個如你甘...就死得人多啦!!
我係覺得好多英軍fans好盲目,因支持可以係同踼得好同唔好冇關...只不過我話英軍踼到pat屎甘都俾人講咗十年係廿年黎最強...甘我話哩啲係盲目既英軍fans講...你都唔可以話我唔可以甘講嘢格....當然可以英軍行緊十年大衰運都得....只係我會用哩十年既大賽表現去發表一下佢哋點唔夠班啫....甘又錯?就會俾你講埋嗰啲,咩領隊廣告商都錯就只係得我岩之類既言論??!你真係理性喎!!你都係小心啲,你INSULT緊佛陀呀!!
我就冇mind過任何人駁我既...都係討講吓嘢啫...即使如你哩啲甘既人,我都冇介意過!!所以你係唔好諗住生事喇...冇人會當你係一回事的!
天童哲學!!
我由頭到尾都係話朗尼"未"到前輩既級數之嘛!!!我話佢廢都好啦....我都話佢一直响英軍既表現之嘛!!!點解你會睇到廢就係永遠都廢呢??
不過我的確係覺得未來英軍都出唔到啲乜可以扭轉而家不濟表現既人.....因我覺得可 ...
HansChan 發表於 2010-7-2 12:50 AM
喂, 除左入球數字, 朗尼有邊樣野唔及shearer同owen? 佢兩個24歲果時, 係國家隊得幾多頂cap帽同入球?

shearer, owen攞左幾多次fa cup, 聯賽同歐聯?

你講果d級數定係cup數? 邊樣唔及請指出....

吹大上一代英格蘭既實力, 去矮化今時今日呢班, 係呢度你都未算最叻...

我只係覺得自己慘, 果時班尼斯, 笠臣到舒利亞比人笑不夠水準,
到今時今日有朗尼呢代做到以前恥笑者要求之時, 又開始有人話佢地衰過上一兩代...

所以話捧英格蘭真係笑話, 仲錯得好緊要...

filter-052fans

荷蘭咪一樣咁黑,
74輸比主辦國西德,
78告魯夫唔敢去阿根廷,
90抽下簽對西德,
92射輸12碼比丹麥,
94古列治唔肯打世界盃
96射輸12碼比法國,
98射輸12碼比巴西,
00射輸12碼比意大利,
仲有好多內部不和因素.

唯一好運係04年12碼射羸瑞典

但我唔會用黑仔做藉口... 輸就係輸
反駁更要啦,唔係邊有得討論....但若個個如你甘...就死得人多啦!!
我係覺得好多英軍fans好盲目,因支持可以係同踼得好同唔好冇關...只不過我話英軍踼到pat屎甘都俾人講咗十年係廿年黎最強...甘我話哩啲係盲目既英軍fa ...
HansChan 發表於 2010-7-2 01:08 AM
生事唔夠你強, 至少我好少比人投訴...
無菩薩心腸就一早收左你檔啦, 仲同你傾咁耐咩...

訓啦, 祝聽日大家睇好波啦下

filter-052fans  

荷蘭咪一樣咁黑,
74輸比主辦國西德,
78告魯夫唔敢去阿根廷,
90抽下簽對西德,

92射輸12碼比丹麥,
94古列治唔肯打世界盃
96射輸12碼比法國,
98射輸12碼比巴西,
00射輸12碼比意大利,
仲 ...
屠膠含三世 發表於 2010-7-2 01:16 AM
sorry, 紅字果d根本唔可以算,
唔賴黑仔, me2, 我都無...

訓啦咁多位, 大家聽晚睇場好波啦
65# HansChan
相信好多英格蘭球迷都係好理性, 唔會覺得自己愛隊強得過巴西德國
剛才我都話, 英格蘭對德國係45%對55%, 至於對巴西, 就係等佢同荷蘭打到兩敗俱傷先可以打成平手(巴西冇德國咁針對英格蘭踢法)
反而閣下認為烏, 巴, 加表現好過英格蘭, 我就唔可以認同
烏拉圭十六強對弱旅南韓, 巴拉圭, 加納兩隊都係踢得差情況下壓到日本美國晉級, 如果佢地士旦一隊對住德國, 都唔止輸1-4啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。