<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運
返回列表 回復 發帖
喂, 除左入球數字, 朗尼有邊樣野唔及shearer同owen? 佢兩個24歲果時, 係國家隊得幾多頂cap帽同入球?

shearer, owen攞左幾多次fa cup, 聯賽同歐聯?

你講果d級數定係cup數? 邊樣唔及請指出....

吹大上一代英格蘭既實力, 去矮化今時今日呢班, 係呢度你都未算最叻...

我只係覺得自己慘, 果時班尼斯, 笠臣到舒利亞比人笑不夠水準,
到今時今日有朗尼呢代做到以前恥笑者要求之時, 又開始有人話佢地衰過上一兩代...

所以話捧英格蘭真係笑話, 仲錯得好緊要...
filter-052fans 發表於 2010-7-2 01:11 AM
紅色嗰句,一句講晒,表現同俾到人既信心!!舒利亞甘,佢把握力大,射門技術一絕,基本上嗰時佢起親腳對方個龍都撲死...奧雲甘佢一起步入禁區個個後衛都驚甘咋...所以係睇得出英軍係依賴佢哋黎踼的..朗尼暫時睇唔到有兩位前輩甘既能力,佢起腳中龍都要鼓掌,佢又做唔到殺入禁區..所以我覺得佢响英軍係好一般!
黃色嗰啲.....記憶所講係佢哋唔及第二啲強國既球員...但點都好.....就講哩廿年....我都唔知講過幾多次...有一次又一次既結果活生生擺咗出黎.....班前輩既表演係好過你嗰班黃金一代....所以我之前已講,我係用眼去睇足球,唔係跟紅頂白,人云亦云!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
生事唔夠你強, 至少我好少比人投訴...
無菩薩心腸就一早收左你檔啦, 仲同你傾咁耐咩...

訓啦, 祝聽日大家睇好波啦下
filter-052fans 發表於 2010-7-2 01:16 AM
收人檔都要有能力的.....你何來甘既能力??
你算罷啦...我知你係搞事高人...但又何必呢?
天童哲學!!
相信好多英格蘭球迷都係好理性, 唔會覺得自己愛隊強得過巴西德國
剛才我都話, 英格蘭對德國係45%對55%, 至於對巴西, 就係等佢同荷蘭打到兩敗俱傷先可以打成平手(巴西冇德國咁針對英格蘭踢法)
反而閣下認為烏, 巴, 加表現好過英格蘭, 我就唔可以認同
烏拉圭十六強對弱旅南韓, 巴拉圭, 加納兩隊都係踢得差情況下壓到日本美國晉級, 如果佢地士旦一隊對住德國, 都唔止輸1-4啦

darkensun 發表於 2010-7-2 01:20 AM
師兄,你太多假設喇!
正如賽前好多人都會諗英軍首名出線....結果呢??唔係下下都話唔好運的!
三場分組賽,得最後嗰場係"免強合格"....佢哋想攞多球都做唔到啦,頭兩場直頭連卡比路都認衰.....
冇甘多如果的....
嗰四隊...論分組賽,你可以話係加納欠啲說服力....但其餘都係實至名歸的!巴頭兩場踼得好好,烏除咗頭一場...場場都好!加納就死守同攻不強...但16強係壓倒性甘贏美的!巴對日本...係大家不相百仲....我睇唔到佢哋有幾弱....師兄係立論根本就標籤咗佢哋係弱隊,佢哋差過英軍,所以佢哋晉級而英軍唔得呢,就係佢哋好彩,英軍唔好彩.....
唔係甘既...英軍有邊場稱得上說服到人??
事但一班對德國都輸唔止1-4,又係你以上面既立論而推出黎既啫.....起碼加納咪活生生俾咗你睇輪0:1囉!
佢哋會贏定輸,我唔敢講,因又係假設既嘢.....但師兄你每讓以甘既方式去講.....係有點以情意結去講既....係可以講到會飛都得的!
天童哲學!!
To be fair, if Lampard's goal were counted which it really should have, I don't think the Germans could get the 3rd & the 4th in that easy manners. And nobody could tell the eventual outcome
To be fair, if Lampard's goal were counted which it really should have, I don't think the Germans could get the 3rd & the 4th in that easy manners. And nobody could tell the eventual outcome
im0.07 發表於 2010-7-2 04:43 AM
你甘講係中肯啲!
若當時2:2,可能德國會冇甘易打到反擊既...會係中肯啲假設...
如98年碧咸世紀一踼出咗場.....當時好多人都話如果唔係佢,英軍會贏.....其實甘講都多餘!!
可能性既嘢可以有好多的嘛....其實只可以話若果碧咸冇出到場,英軍就唔駛踼得甘辛苦..甘駛得返甘少機會去攻....賽果係點咪又係要出咗黎先知...
天童哲學!!
In my opinion, even Lampard's goal was counted....England probably could only hold the defence until penalty.

From the way that they played in those 4 games, I really didn't see there was any great play that would create chances to score.
Players have no team work, the coach doesn't really have any strategy.
The coach doesn't know how to make a change and would just let the players play the same way even they are playing bad (same way in all 4 games).

England just deserved to lose.
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
In my opinion, even Lampard's goal was counted....England probably could only hold the defence until penalty.

From the way that they played in those 4 games, I really didn't see there was any great play that would create chances to score.
Players have no team work, the coach doesn't really have any strategy.
The coach doesn't know how to make a change and would just let the players play the same way even they are playing bad (same way in all 4 games).

England just deserved to lose.

slwong3 發表於 2010-7-2 10:33 PM
其實咪就係甘囉!!
天童哲學!!
其實咪就係甘囉!!
HansChan 發表於 2010-7-2 10:55 PM
The ultimate winner not necessary the best team. Italy has never showed the world why they were the world champion in the last 4 years, isn't it ?
The ultimate winner not necessary the best team. Italy has never showed the world why they were the world champion in the last 4 years, isn't it ?
im0.07 發表於 2010-7-3 01:47 AM
又唔係喎!(我意思係話四年前既意大利,但第一句係絕對同意的!!)
佢哋不過不失喎.....意大利足球甘多年都係守多於攻...叠瓦反擊為主....上屆佢算係相對地攻返多啲既....可以話冇人哋正正打攻擊既球隊如巴西哩啲甘悅目啫......我又覺得上屆佢哋係實力唔差的喎....(上屆賽前買咗佢冠軍,7倍....贏咗$3500!! )
天童哲學!!
佢地今次係踢得差,與人無猶
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。