<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運
返回列表 回復 發帖

英軍屎波兼冇運

英軍屎波兼冇運, 點打?
就算法定時間打和, 射12碼都係輸, 英格蘭都係返屋企瞓啦.........
咁又未必........2:2英格蘭就唔洗局噤前,輸波和波係2個踢法
我覺英格蘭有d唔低

66年hurst嗰球要還的!!遲咗34年先還,賺晒啦!!
自負既大英帝國俾心機!!八年後黎過!!!
(因四年後都未係火候入決賽週!)
哈哈哈哈哈!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
66年hurst嗰球要還的!!遲咗34年先還,賺晒啦!!
自負既大英帝國俾心機!!八年後黎過!!!
(因四年後都未係火候入決賽週!)
哈哈哈哈哈!!
HansChan 發表於 2010-6-28 12:02 AM
咁你都記得知道
你係人定係鬼啊
世界盃真係幾黑暗
世界盃真係幾黑暗
kuru 發表於 2010-6-28 12:18 AM
哈哈....真係好黑好暗,所以下次叫佢開大d燈,米睇到個波入晒籠
咁你都記得知道
你係人定係鬼啊
勇勇 發表於 2010-6-28 12:11 AM
HURST你都唔識...
我卒之明白點解啲人會認為而哩十年黎既英格蘭做點強點強.....
根本自加斯居里年代打後,除咗98年荷杜教嗰年,英格蘭都未勁過!
而家其實youtube真係好多好難搵既嘢都搵得到....你不如真係睇吓啲經典嘢先!
現今既英格蘭真係歐洲二線o架咋!
唔係話情意結就可以令佢哋要幾勁有幾勁!
天童哲學!!
兩強咁早碰頭, 英格蘭出局真係好唔柢
如果英格蘭對加納, 咁八強會對烏拉圭, 奪冠機會大增....
怪只怪英格蘭冇運
HURST你都唔識...
我卒之明白點解啲人會認為而哩十年黎既英格蘭做點強點強.....
根本自加斯居里年代打後,除咗98年荷杜教嗰年,英格蘭都未勁過!
而家其實youtube真係好多好難搵既嘢都搵得到....你不如真係睇吓啲經典 ...
HansChan 發表於 2010-6-28 12:45 AM
我意思係話66年<---->遲34年,時間唔多對喎
我意思係話66年遲34年,時間唔多對喎
勇勇 發表於 2010-6-28 12:54 AM
好嘢喎!!抽到水喎!!!
你話
"咁你都記得知道
你係人定係鬼啊"
我就唔係好linkup到你岩岩講既嘢喇!
不過,為抽水而抽水....俾你囉!
天童哲學!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。