<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運
返回列表 回復 發帖
甘又點呀??
睇波係用對眼黎睇..唔係跟紅頂白人云亦云返黎的!
連續幾屆賽事已証明咗英軍好多嘢!
情意結已被濫用...令好多人都失去理智甘死撐!
朗尼....二十年黎英軍都冇既前鋒......(笑到眼水都標!!)...要每一樣嘢黎 ...
HansChan 發表於 2010-7-1 08:06 PM
我都可以覺得美斯, c朗, 大衛維拿, 杜奧巴係垃圾, 仲可以笑到眼屎都標,
若果係齋吹唔洗講理由的話...

咁玩法, 我係咪都可以講巴治奧係咪垃圾? 成個世界杯一腳踢左出界
00年德國出局係人材老化, 但98年西班牙出局係輸冇運, 當年希亞路, 魯爾, 古里路等如日中天, 怪只怪遇上神勇芝拉華特
今屆英格蘭出局唔代表實力差, 只怪抽簽冇運, 如果佢十六強唔駛對德國, 後果已經唔同
今屆八強巴拉 ...
darkensun 發表於 2010-7-1 05:08 PM
你不如話, 卡比路最錯一著係第一場落一個平凡又無經驗既格蘭啦, 正所謂一子錯...

個人覺得唔係開壞個頭, 佢地大可延續外圍賽個勢, 至少佢地既賽力, 行左美國條線至少會過到加納...

不過話時話, 佢地係時候大換血, 早d out仲輸1比4未嘗唔係好事...

唔係佢地唔會醒
41# filter-052fans
其實朗尼都係幾強, 歐國盃當中已經證明左佢實力, 近屆踢曼聯都係以單箭頭身份攻堅, 似傳波能力, 身位, 速度計仲強過舒利亞, 射術就難以定斷
其實又真係好難解釋分組賽結果, 學有線講波佬話齋, 兩場分組賽互動, 英格蘭去到九十二分鐘都仲係首名身份, 直到阿爾及利亞臨天光賴尿先變次名
如果美國老早入一球, 相信英格蘭球員唔會咁老定, 一定攻入兩三球先罷手
英格蘭真係要學德國人咁計算, 論實力大家不相伯仲, 但卡比路明顯冇針對對手, 相反德國自知了解英格蘭多過美國, 所以亦選擇以首名出線
darkensun 發表於 2010-7-1 11:35 PM
哩句係你講既啫!!
我睇嗰場波,defoe入嗰球好反應啲龍擋到都唔奇...不過咗就係入咗...之後我仲有朗尼撞柱添!!結困係1:0..但其實對方都有幾個機會收你皮,不過同一道理,唔入就係唔入!
英軍頭兩場就連卡比路自己都話英軍唔應該踼得甘差!
根本佢哋踼得唔好就事實!!點講都講唔甩格!!
只可以話美國唔係甘受歡迎既球隊,所以佢哋首名既時候,死硬派英格蘭球迷就會有好多唔好彩之說講到出黎!
講真,美國响哩次世盃的確踼得好過英國兩皮!只係佢哋唔受歡迎罷了!!
02,06,10....三屆英軍都冇一場好波打過出黎!!!已經係擺咗出黎俾人睇到既結果!又係佢哋"唔好彩"囉!!!
玩計數可以如師兄你玩到last一分鐘先出結果...我相信神先可以!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
42# filter-052fans
又唔可以咁講
屆屆都話要換血就有排都冇得爭標, 入到四強起碼可以搏贏巴西, 但十六強對德國贏面就得45%
我都可以覺得美斯, c朗, 大衛維拿, 杜奧巴係垃圾, 仲可以笑到眼屎都標,
若果係齋吹唔洗講理由的話...

咁玩法, 我係咪都可以講巴治奧係咪垃圾? 成個世界杯一腳踢左出界 ...
filter-052fans 發表於 2010-7-1 11:40 PM
理由講咗唔知幾多個,只係你當睇唔到之嘛!
冇所謂你要玩九唔搭八死撐,又標屎甘,又個個都廢甘...得既!!
橫掂未瞓,睇吓你無聊都幾唔錯的!!
天童哲學!!
講左咁多篇, 水平太低已經無咩力去所謂"撐"英軍, 反而有少少感想...

英格蘭同d fans到底做左咩, 會令咁多人要"憎"佢地?
係人追捧球隊, even果隊係瑞士, 都係想佢地贏, 都係發夢佢地贏冠軍架啦, 唔同會想佢地輸?
咁d fans唔通要次次講, 佢地係垃圾, 好屎, 先叫客觀冷靜?

香港轉播英國足球多, 英軍fans自然係多, 咁呢d歷史積落既問題, 係香港成日會聽到英格蘭fans發夢,
又有咩奇有咩咁"討厭"? 意大利係其次係香港多球迷既, 意大利成劈屎咁, 又唔見有咁多人撲出黎wor...

講真, 我的確係唔明
42# filter-052fans  
又唔可以咁講
屆屆都話要換血就有排都冇得爭標, 入到四強起碼可以搏贏巴西, 但十六強對德國贏面就得45%
darkensun 發表於 2010-7-1 11:47 PM
唔係亂up要換, 事實上以beckham為首既黃金一代亦已逐漸落幕, 不如早點換埋仲可以打既林柏等人先係上策...

貪圖成績既下場, 法國有眼睇, 遲遲唔改重心, 浪費亨利及列貝利一代, 今屆, 亦只係分組就出局...
講左咁多篇, 水平太低已經無咩力去所謂"撐"英軍, 反而有少少感想...

英格蘭同d fans到底做左咩, 會令咁多人要"憎"佢地?
係人追捧球隊, even果隊係瑞士, 都係想佢地贏, 都係發夢佢地贏冠軍架啦, 唔同會想佢地輸?
咁d ...
filter-052fans 發表於 2010-7-1 11:52 PM
天童水平再創新底...我都睇到!
支持一隊球隊當然想佢哋長勝!
但支持係有分盲唔盲目既....支持既球隊啲人唔夠料或踼得唔好...而做球迷會去agree,我覺 得態度比較正常!
不過真係唔知點解,十多年証明咗近代既英格蘭係廢得可鄰,但就有冇數既死硬派去講到佢哋有幾強但又幾唔好彩....真係唔明點解偏偏英國球迷係甘多唔理智....而理智既人去批評就會受到強烈既評擊.....
唔通世上得英軍一隊係唔好彩但又年年都廿年黎最強??
理智既球迷支持既球隊打得唔好,係會keep support, 等佢哋踼返好...等佢哋贏....而=唔係吓吓有幾強有幾強,又廿年最強,又抽到條絕世好簽時但打得唔好又賴唔好運!!最衰嗰啲係要張結果擺咗出黎既嘢講成對方錯之餘仲係好憎隊波...哩啲...真係好唔理智!!
我永遠都支持港隊,但我係認為香港球員冇個逹到亞洲水平....佢哋十場有九場都踼得唔好..但我係支持佢哋希望總有一日會打出好波來的!!
天童哲學!!
理由講咗唔知幾多個,只係你當睇唔到之嘛!
冇所謂你要玩九唔搭八死撐,又標屎甘,又個個都廢甘...得既!!
橫掂未瞓,睇吓你無聊都幾唔錯的!!
HansChan 發表於 2010-7-1 11:48 PM
你除左講佢世界杯無料到, 讚過舒利亞, 加斯居同奧雲之外, 仲up到咩出黎?

最叻仲係倒果為因, 將朗尼在陣曼聯先會好成績, 講成佢可以好表現, 係歸咎於曼聯隊友造就...
呢一點只係口舌辦論上似是而非既道理...

季中不知大堆歐聯或英超對手批評曼聯, 當無左朗尼之後立即出現問題,
世杯之前, 日本numbers體育雜誌中, 專訪32國記者時, 英國記者亦擔心英格蘭有"朗尼倚賴症"...

再講你用黎做比較既兩位戰將, 舒利亞除左制空力之外, 無論速度, 傳送, 身體對抗性同個人技術均在朗尼之下,
至於佢既曼聯隊友奧雲, 大概只在埋門打握力上比朗尼優勝, 當然相貌也可勉強一談

有興趣可以繼續駁落去, 艾歷臣, 費格遜, 卜比笠臣, 卡比路, 仲有一眾媒體及投佢做足球先生既球員, 廣告商都係白痴睇錯晒,
天下唯獨hans你一人睇出佢既不足...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。