<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運
返回列表 回復 發帖
又唔係喎!(我意思係話四年前既意大利,但第一句係絕對同意的!!)
佢哋不過不失喎.....意大利足球甘多年都係守多於攻...叠瓦反擊為主....上屆佢算係相對地攻返多啲既....可以話冇人哋正正打攻擊既球隊如巴西哩啲甘悅目 ...
HansChan 發表於 2010-7-3 01:53 AM
But that's because, to certain extended, quite a few traditional powerhouses, say Argentina, Brazil vanished mystically. Just my 2 cents though
But that's because, to certain extended, quite a few traditional powerhouses, say Argentina, Brazil vanished mystically. Just my 2 cents though
im0.07 發表於 2010-7-3 05:50 AM
大賽既嘢...係甘的了!!!!!哈!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
今日德國4-0贏阿根廷, 證明英格蘭真係輸得好唔柢, 計實力英格蘭仲勁過阿根廷
今日德國4-0贏阿根廷, 證明英格蘭真係輸得好唔柢, 計實力英格蘭仲勁過阿根廷
darkensun 發表於 2010-7-4 01:25 AM
恥恥於懷..哈哈哈!
乜都好啦!
不過我覺得好好彩英格蘭入唔到8強!起碼唔駛再睇悶波!
天童哲學!!
84# HansChan
悶極都冇隻烏圭同巴圭咁悶啦
不過隻巴圭守西班牙守得咁好, 對住德國都有機會守到射十二碼
其實如果英格蘭唔係焗住空群出擊的話, 都應該守得住, 分組賽英格蘭都係失過一球
所以2-2 同1-2 真係好有分別
其實如果英格蘭唔係焗住空群出擊的話, 都應該守得住, 分組賽英格蘭都係失過一球
所以2-2 同1-2 真係好有分別
darkensun 發表於 2010-7-4 03:23 AM
可能啦
天童哲學!!
I believe that's critical, very different story if that were 2 - 2  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英軍屎波兼冇運

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。